עבור לתוכן

מקבל 60 מגה במקום 100

Featured Replies

פורסם

התקנתי TOP100 ובבדיקה שערכתי אני מקבל רק 60~ במהירות הורדה.

הטכנאי אומר זה המקסימום שאני יכול לקבל כנראה.. יש מצב שזה בגלל כרטיס רשת או משהו אחר שיכול להשפיע על המהירות?

פורסם

זה בגלל שזה בזק. קרא את הגדרות התוכנית ותראה שב Top100 הם מתחייבים ל 60M (וגם זה רק בירידה, עם רוח גבית, מקסימום 20 מעלות [בצל] וכו').

תגיד תודה שלפחות את זה אתה מקבל.

פורסם

זה השם Top 100. במקסימום תקבל 100. תעבור להוט.

פורסם
תעבור להוט.

אני בספק אם זה הפתרון...

פורסם

התשתית של בזק חרא בקטע הזה והפרסומות שלהם שיקריות, יש אולי איזה 100 אנשים בארץ שבאמת יכולים לקבל מהם 100M.

תגידו מה שאתם רוצים על הוט לפחות ה 100M שלהם הוא ברוב המקרים 100M, הם רק צריכים לדאוג שהתשתית לא תהרס פעם בשבוע והכל יהיה בסדר.

פורסם

לא אמרתי שבזק זה גן עדן,

אבל הוט זו ממש לא החברה מס' 1.

יש להמון אנשים בעיות הוט, לעבור אליהם זה לא פתרון קסמים.

פורסם

אין לבזק 100 מגה ,זה סתם גימיק שיווקי , אין להם כי התשתית שלהם פסיבית ,מארון סעף עד הבית אין הגברה

לאות ,הוא רק נחלש ומגיע ל 50-60 מגה , יש מבין ???.

ל HOT אין בעיה האות נשמר חזק לאורך כל הדרך ו 100 מגה ב HOT זה 100 אמתי לכולם

ו 200 מגה זה 200 מגה אמתי . אין כמו מראה עיניים ,תנסה אותם .

פורסם

מסכים איתך שזה מדד חשוב לבחירת חברה אבל

זה ממש לא היחיד.

אני לא פאן בוי של בזק יש להם גם הרבה חרא אבל תעשו טובה לעצמכם ואל תעשו מהוט

מלאכי קודש, כי האסלה שלהם גם גדושה.

זה הכול... לא מתווכח איתך פה על מהירויות וכבלים

פורסם

נכון להיום אין להוט מתחרים.

גם אלי פנו בזק והציעו מהירות 100

אחרי שתיחקרתי אותם התברר שאוכל לקבל רק כ-80

לא היה ברור לי היכן היתרון שלהם

כרגע אני בהוט על חיבור 100 יציב ולא נדיר לראות טורנטים מגיעים ל-70-80

פורסם
נכון להיום אין להוט מתחרים.

גם אלי פנו בזק והציעו מהירות 100

אחרי שתיחקרתי אותם התברר שאוכל לקבל רק כ-80

לא היה ברור לי היכן היתרון שלהם

כרגע אני בהוט על חיבור 100 יציב ולא נדיר לראות טורנטים מגיעים ל-70-80

היתרונות של בזק

- זה לא הוט עדיין בזק זה לא גן עדן.

- הupload בחבילות 40 ו100 הוא 3 מגה בזמן שבהוט הם 1.5 ו2 מגה ( 30 ו 100)

- אתה מחובר באופן ישיר לארון ולא ביחד עם השכנים שלך זה אומר שבדרך כלל אם יש תקלה לשכנים שלך זה לא משפיע עליך ולהיפך . יש גם את העניין של התחלקות ברוחב פס אבל אני לא חושב שזה ממש משנה היום כי אין הרבה אנשים על אותו הכבל כמו בעבר.

- ההתקנה לרוב יותר זולה (150 מול 240~ ) אבל זה לא ממש משנה

- לא דוחפים לך טריפל .

במילים אחרות בזק זה בעיקר לאנשים ששונאים את הוט (אני נשוי לאחת) . להוט יש יתרון של latancy נמוך בקפיצה הראשונה אבל יכול להיות jitter יותר גבוה בפינג אבל היום במהירויות גבוהות רוב הסיכויים שזה לא קורה.

לי חשוב Upload גבוה אז אני אמרתי להוט ש100/2 זה פחות טוב בשבילי מ 65-70/3 וחבל לי לבזבז כסף על המעבר ובסוף לשלם אותו הדבר כמו שאני משלם לבזק בשביל 1 מגה פחות upload (מאוד משמעותי באחוזים)

אם אתה לא מרוצה מבזק או הערוץ היורד זה מה שחשוב לך תעבור להוט. אני לא חושב שיש הבדל גדול כשיש לך מהירות download מעל 50 . 50 זה 22.5 גיגה לשעה . אני לא מוריד הרבה אולי משחקים מהsteam שלי ולרוב לא הכי "שמנים" . לא ממש משנה לי אם זה יקח חצי דקה במקום 2 דקות או חצי שעה במקום שעה . גם ככה אני לא עושה את זה הרבה. אשתי לא צופה ביותר מ720p והיא צופה בהרבה תכנים בטלפון שלה שהוא עם מסך QHD (רבע HD ) והיא אולי מורידה פעם באיזה שבועיים ויש לה תוכן לכל התקופה הזאת. אז גם אם פרק שוקל גיגה הוא יורד תוך 3 דקות .

פורסם

כמו שאמרו, אם הפרמטר החשוב לך זה upload אז אתה מוכרח להיות בהוט

5 בהוט לעומת 3 בבזק לא הולך ברגל. הפער עצום.

פורסם

נכון זה 5 זה יותר מ3 אבל לפי דעתי זה עדיין לא מספיק ואני לא אחד שקופץ על כל מבצע. השקה נו אז אומר שיש להם 200/5 יפה לא צריך 200 ולא רוצה לשלם 50% יותר בשביל זה . באופן היסטורי אני מקבל יותר מהירות בפחות כסף כמעט כל שנה עם שינויים מינורים בין מבצעים.

אם היום אני משלם 120 לאינטרנט אז 170-200 שקל זה הרבה יותר כסף . מה שאני מקבל בשביל זה זה 5 מגה up ו200 שאין לי שימוש בשבילם . זה נכון שאולי זה כדאי לי אבל לשכנע את אשתי זה גם לוקח עבודה והיא שונאת את הוט. לי אין בעיה כמו שאומרים "זה נבלה וזה טרפה" . אני יודע שגם בזק וגם הוט יקחו לי יותר כסף ממה שאני רוצה בהזדמנות הראשונה שלהם (נגמר המבצע אז נקרע אותך ) .

בגלל זה אני מחכה - אם הוט ממש ממש ירצו אותי כלקוח לא תהיה להם בעיה להתגמש במחיר. בינתיים לא שמעתי מהם שום הצעות שעניינו אותי . כל ההצאות שלהם סובבות את הטריפל שלהם ואני ממש לא רוצה טלויזיה. החבילות שלהם זה כמו מסעדה של אכול כפי יכולתך בשביל אנורקטים שלא אוכלים כלום. בדרך כלל מי שרוצה את המהירויות הגבוהות באינטרנט לא צריך את החבילה של כל הערוצים . ומי שצופה הרבה בטלויזיה לא ממש צריך חבילת אינטרנט של 200 מגה.

אז למה לחכות - אולי בזק יתעוררו ויתנו לנו קצת upload הם קודם כל צריכים לשכנע אנשים שהם בכלל צריכים את זה ולקרוא לגידי גוב לעשות פרסומת וכו ... זה לוקח זמן . מבחינת המוצר בזק מוכרת היום מוצר שנחות בהרבה מהוט . כמו שאמרתי בעבר הלא רחוק נראה שהיא הולכת להפוך לספק תשתית סוג ד אם שאף אחד לא מחובר אליהם אם הם לא יתעוררו בקרוב. אם אין להם מה להציע במוצר הם יהיו חייבים להתגמש במחיר.

פורסם

אני נשאר בהוט על שתהיה אפשרות לעבור לחיבור סימטרי (קשה לי להאמין שזה יקרה ב 12 חודשים הקרובים), בזק פשוט לא אפשרות איפה שאני גר (אפילו ל 40M לא רצו להתחייב). נראה גם כאילו התשתית באיזור שלי התיצבה ויש פחות בעיות בחודש האחרון.

פורסם
היתרונות של בזק - זה לא הוט עדיין בזק זה לא גן עדן. - הupload בחבילות 40 ו100 הוא 3 מגה בזמן שבהוט הם 1.5 ו2 מגה ( 30 ו 100) - אתה מחובר באופן ישיר לארון ולא ביחד עם השכנים שלך זה אומר שבדרך כלל אם יש תקלה לשכנים שלך זה לא משפיע עליך ולהיפך . יש גם את העניין של התחלקות ברוחב פס אבל אני לא חושב שזה ממש משנה היום כי אין הרבה אנשים על אותו הכבל כמו בעבר. - ההתקנה לרוב יותר זולה (150 מול 240~ ) אבל זה לא ממש משנה - לא דוחפים לך טריפל . במילים אחרות בזק זה בעיקר לאנשים ששונאים את הוט (אני נשוי לאחת) . להוט יש יתרון של latancy נמוך בקפיצה הראשונה אבל יכול להיות jitter יותר גבוה בפינג אבל היום במהירויות גבוהות רוב הסיכויים שזה לא קורה. לי חשוב Upload גבוה אז אני אמרתי להוט ש100/2 זה פחות טוב בשבילי מ 65-70/3 וחבל לי לבזבז כסף על המעבר ובסוף לשלם אותו הדבר כמו שאני משלם לבזק בשביל 1 מגה פחות upload (מאוד משמעותי באחוזים) אם אתה לא מרוצה מבזק או הערוץ היורד זה מה שחשוב לך תעבור להוט. אני לא חושב שיש הבדל גדול כשיש לך מהירות download מעל 50 . 50 זה 22.5 גיגה לשעה . אני לא מוריד הרבה אולי משחקים מהsteam שלי ולרוב לא הכי "שמנים" . לא ממש משנה לי אם זה יקח חצי דקה במקום 2 דקות או חצי שעה במקום שעה . גם ככה אני לא עושה את זה הרבה. אשתי לא צופה ביותר מ720p והיא צופה בהרבה תכנים בטלפון שלה שהוא עם מסך QHD (רבע HD ) והיא אולי מורידה פעם באיזה שבועיים ויש לה תוכן לכל התקופה הזאת. אז גם אם פרק שוקל גיגה הוא יורד תוך 3 דקות .

בולשיט ,מה מהארון הסעף של בזק אין עומס ?? בטח שישי ,אתה חי בסרט גם יש לך בבית בטח בקושי 40 מגה .

להוט לפחות יש הגברה של האות ויש 200 מגה ה

CMTS יודע לחלק את העומס לפי

Noeuds מה גם שהיום הם מחוברים

בסיבים אופטיים,אז בכלל אין השפעה .

פורסם
  • מחבר

חבר'ה יש לי מאז שהתקינו את הבזק עוד בעיה...

הLINK בנייח בחיבור של הכבל רשת כל פעם נכבה ואני צריך לשחק עם הכבל מלא כדי ששוב פעם ידלק הLINK...

בפורט ליד חיברתי בכבל רשת את הנייד והוא עובד בלי שום בעיה... יש מצב הלוח אם שלי נדפק או הכרטיס רשת בו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים