פורסם 2014 במאי 2711 שנים יש לי חברה הפרוסה בארץ ב4 מקומותמעוניין למצוא פתרון אשר יכיל:חיבור מכל המקומות לשרת מרכזי עליו יהיו אפליקציה פיננסית+שרת מייל+שרת קבצים.קיימים בערך כ60 משתמשים בסה"כ.האם יהיה נכון להקים הכל בענן?מה ההמלצות?
פורסם 2014 ביוני 111 שנים עד כמה שאני זוכר את "פיננסית", היא דורשת שרת שיריץ את השירות ומסד נתונים עם שיתוף קבצים ב SMB. לגבי Priority ERP אני לא מכיר. למה שלא תבדוק עם התמיכה שלהם? אני דיי בטוח שניתן להריץ אותן כ SaaS.
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מחבר איזה חברה היא המומלצת היום בשוק המתאימה לתת לי פתרון כולל?טריפל סי ?
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים פתרון כולל למה בדיוק? אתה נעלם לחודשיים מהדיון הזה, מספק רבע תשובות ולא סגור בעצמך מה אתה צריך ולמה. איך הארגון שלך עדיין לא פשט רגל במצב הזה?
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מחבר הייתה מלחמה- הוא יושב בשדרות הם ממשיכים לעבוד על השרתים הקיימים בינתיים. אני לא מבצע שינויים כאלה ביום או יומיים. פתרון כולל הכוונה ל: שרתים שיתחברו אליהם המשתמשים מכלל החברות, אינטרנט , תיבות מייל , FS .
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים נראה לי ש"ענן" זה משהו כללי מדיי.לדעתי הפתרון הכי טוב היום זה VPRN או IPVPN של בזק.אפשרות נוספת היא לשים את השרתים בדאטה סנטר (מומלץ מאחורי firewall עם הקשחה לכתובות החוקיות של הסניפים).עוד אפשרות היא לשים firewall בכל סניף ולחבר את כל הציודים ב-VPN ולאפשר להם חיבור לשרת שימוקם באחד הסניפים. אני חושב שעבודה שוטפת עדיף עם VPRN מאשר VPN, אבל זאת עדיין אופציה.
פורסם 2014 בספטמבר 911 שנים מחבר האפשרות היא טובה אך תעלה הרבה מאוד כסף לחבר את כל המקומות בVPN.מה זה בדיוק VPRN?להעלות את השרתים לטריפל סי או סלקום למשל ולהתחבר אליהם מכל השלוחות נראית לי האופציה הטובה ביותר מבחינת עלות השאלה אם גם מבחינת הביצועים.
פורסם 2014 בספטמבר 1411 שנים אתה לא יכול להעלות שרת מייל לטריפל סי.אתה יכול לאחסן את השרת שלך אצלהם מה שיעלה כסף וחיבור לעולם יעלה עוד כסף. הביצועים יהיו בהתאם לרוחב הפס והעומס שיהיה לשרת.VPRN מחבר את כל הסניפים לרשת משלהם. אפשר להגיד רשת LAN אחת גדולה כשכל סניף הוא סגמנט אחר ברשת. כל הסניפים יכולים לתקשר ביניהם ואם תרצה תוכל גם להוסיף יציאה לאינטרנט.
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים מחבר אז מה המלצתך לחברה המונה 4 סניפים בארץ מצפון ועד דרום ועיקר השימוש הוא במיילים + 2 אפליקציות (פיננסית+פריוריטי) מעבר לזה אין שימוש של אפליקציה אחרת מלבד המהנדסים שיעבדו בתוך LAN פרטי שלהם על תוכנות הCAD.
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים אחרי קריאה של כל הדיונים שלך, אני חושב שאתם צריכים איש IT מקצועי ואחראי.
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים תתקשר לכל הספקים, תבקש מכולם לאפיין לך פתרון. תראה מה מציעים לך ובאיזה מחיר.
פורסם 2014 בספטמבר 1611 שנים מחבר ביקשתי הצעה לפתרון לא הצעות ייעול- - - תגובה אוחדה: - - -יש לי כבר מגוון פתרון אני שואל פה כדי לקבל אולי זווית אחרת אבל במקום זה כל הפורום מלא בתשובות ציניות וחסרות תוכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.