עבור לתוכן

רשות השידור לא מפסיקה להטריד

Featured Replies

פורסם

הטלויזיה לא מחובר לשום חברה, ולא עידן פלוס.

הצהרתי זאת.

אך הם ממשיכים להטריד עם איומים וקנסות.

מה אפשר לעשות?

פורסם

אתה יכול לפנות ללשכת שר התקשורת (שמכהן גם כשר רשות השידור) עם כל הפרטים והאסמכתאות והם ידאגו לעזור לך.

לדודה שלי היה מקרה דומה, רק שהיא כבר הצהירה לפני שנה וחצי שאין ברשותה טלוויזיה ובכל זאת קיבלה דרישה לתשלום.

שלחה מייל לשר ותוך שבועיים סידרו את הבעיה.

קח בחשבון שיכול להיות שיגיעו בודקים מרשות השידור לביתך. :/

פורסם

בישראל אין "רשות שידור", רק "רשות שידוד". קח בחשבון גם שלא משנה מה החוק אומר, אם הם התעלקו עליך סביר שהם לא יפסיקו להטריד אותך ולהמציא לך חובות (וגרוע מכך, עיקולים) עד שלא תתחיל להלחם משפטית בחזרה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בישראל אין "רשות שידור", רק "רשות שידוד". קח בחשבון גם שלא משנה מה החוק אומר, אם הם התעלקו עליך סביר שהם לא יפסיקו להטריד אותך ולהמציא לך חובות (וגרוע מכך, עיקולים) עד שלא תתחיל להלחם משפטית בחזרה.

פורסם

קרה גם לי.

שלחתי בתחילת השנה את הטופס שמצהיר שאין לי ממיר או טלוויזיה חכמה (ובאמת אין לי, אני לא צופה בטלוויזיה). קיבלתי אישור במייל שבקשתי לפטור התקבלה.

מאז אני מקבל כל כמה זמן מכתבים מאיימים על התשלום ועל קנסות פיגורים.

התקשרתי השבוע למוקד של החלמאים האלה בירושלים, וענתה לי נציגה עייפה ואפאטית. הסברתי לה את המצב והיא אמרה שהם מקבלים המון בקשות ושיש להם עומס. כלומר, הם עדיין לא הגיעו לבקשה שלי.

אמרתי לה ש-4 חודשים נראים לי די והותר זמן כדי לסמן ליד השם שלי שאני פטור מאגרה. לא הייתה לה תשובה לזה. ביקשתי ממנה לזרז את הבקשה שלי, נראה אם יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים