עבור לתוכן

המחשב התחיל פתאום לגמגם

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה ספק שימשיך איתך תחשוב לא רק על ההספק אלא גם על כמות החיבורים והכבלים שהוא מציע... כמובן שבהתאם לצרכים שלך כי ספק שתומך ב4 כרטיסי מסך לא ממש יעזור לך אם אתה משתמש בכרטיס מובנה.

קיצר יש לך שיעורי ביית כיפים לעשות.

• תגובות 37
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

EZCOOL ? אויי ואבוי

תחליף ספק ותקווה שהלוח לא ניזוק יותר מידי

אני מכיר מישהו שהיה לו את הספק הזה שנשרף, אז הוא החליף לספק אחר,

אבל הלוח כבר צבר נזקים וקבלים התחילו להתנפח לו, החזיק איכשהו מעמד עוד חודש עם גימגומים קלים מידי פעם והלך לעולמו

(אגב, גם לו היה לוח של MSI, מחשב שנקנה מאייבורי)

פורסם

הנה התשובה למה יצא ל-MSI שם רע בארץ, בעבר אייבורי שידכו ללוחות מבית MSI את הספקים הגרועים והג'נריים ביותר כחלק ממערכות מחשב תקצביות.

פורסם
הנה התשובה למה יצא ל-MSI שם רע בארץ, בעבר אייבורי שידכו ללוחות מבית MSI את הספקים הגרועים והג'נריים ביותר כחלק ממערכות מחשב תקצביות.

לא בשביל לפתוח כאן דיון על זה אבל אל תחשוב שבחו"ל הם נחשבים ליותר מידי... הם חברה עם מוצרים בעלי איכות בינונית שעושה המון רעש

פורסם

הם מאוד השתפרו בשנים האחרונות עם קו מוצרים באיכות מעולה, יש לי כרטיס 7970 לייטנינג שלהם שהוא פיסת חומרה משובחת.

פורסם
  • מחבר

אתם לא תאמינו אבל עדיין לא החלפתי ספק ולא פתרתי את הבעיה והמחשב עובד כרגיל ורק במשחקים יש בעיה נכון להיום.

ברור לי שאני לא שפוי ב 100 אחוז ;) שאני לא מחליף כבר ספק ..לא היה לי זמן להתעסק עם זה תאמינו או לא.

לגבי MSI הלוח שלי ספיציפית הוא לוח טוב שעשה מהפכה בתחום הזכרונות עם DDR2 ו DDR3 באותו לוח. אסוס וגיגהבייט חיקו אותם.

ידוע לי שיש להם מוצרים בעייתיים אבל כמו שעידן אמר הם נורא השתפרו והם עומדים בכבוד בכל המבחנים כמעט.

אכן אייבורי הם האחראים לספק הנורא הזה שבזמנו לא יודע למה הוא היה נראה על פניו איכותי מאוד.

אני מאוד מקווה שהלוח שלי לא נדפק בזמן הזה שאני כותב את התגובה ;)

פורסם

תחליף ספק, אתה רק עושה נזק לשאר חלקי המחשב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים