פורסם 2014 במאי 2411 שנים מישהו תוקף אותי כבר כמה ימים במתקפת ARP, הרשת לא זמינה בגלל זה, וכשכן זמין האנטי וירוס מזהיר על מתקפה. לפי התוכנה XARP אני מותקף כל הזמן. איך אני מתגונן, או לפחות מגלה מי זה?תודה מראש.
פורסם 2014 במאי 2511 שנים אם אתה מכיר איך תעבורת arp-ים תקינה אמורה להיראות, הכי קל יהיה לפתוח Wireshark ולראות אם אתה מזהה משהו חשוד בזמן שמדווח על תקיפה.אני אומר "אם אתה מזהה משהו חשוד", כי הניחוש שלי הוא שזו לא באמת תקיפה. לדעתי, רוב הסיכויים הם שזה מקרה של IP conflict או סתם סריקות arp-ים שהתוכנות מזהות כ"תקיפה". נערך 2014 במאי 2511 שנים על-ידי ThePorscher
פורסם 2014 במאי 2611 שנים מחבר זה וודאי התקפה, כבר יותר משבוע שהראוטר נהיה מוגבל, וכדי להתחבר לנט צריך ריבוט.
פורסם 2014 במאי 2611 שנים לא הוספת מידע שמחזק את הטענה שלך שזו תקיפה או שסותר את הסברה שלי שזו לא.תקיפת arp יכולה להיעשות רק מתוך הרשת הפנימית שלך ולכן לא מאוד סבירה. זה יהיה חייב להיות או וירוס שממומש ברמת דרייבר על אחד המכשירים שלך, או מישהו שהסתנן לך פיזית לרשת הביתית (ב-WIFI או חוטית)...לא ציינת אם ביצעת איזשהי בדיקה מעמיקה (עם Wireshark או כלי כלשהו אחר). אז או שתבצע בדיקה כזאת, או שתבצע בדיקות יותר פשוטות של לנתק ציוד מהרשת ולראות אם זה משפיע.אני הייתי מתחיל בלכבות את ה-WIFI (אם יש לך כזה), ולנתק ציוד HPNA של יס (אם יש לך כזה).יהיה אפשר לעזור לך יותר אם תזרוק איזה עצם ותפרט קצת יותר... למשל איך הרשת שלך נראית, איזה ציוד יש לך, איזה הודעות בדיוק קיבלת מהאנטיוירוס או מתוכנות אחרות, איזה בדיקות עשית ומה מצאת בהן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.