עבור לתוכן

איזה רמקולים/מערכת לקנות לחדר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשים בסלון בצד אחד שולחן עבודה עם לפטופ, ובצד שני טלוויזיה שארכוש,

אבל אני לא בטוח מה לעשות עם סאונד. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את הלפטופ למשל? רמקולים בלבד, או מערכת סטריאו עם רמקולים?

ומה אם אני רוצה לחבר את הטלוויזיה לאותם רמקולים מבלי להעביר כבל לאורך כל הסלון ולנתק/לחבר את הכבל אל הרמקולים כל פעם? יש דרך אלגנטית לעשות זאת? או שעדיף לקנות רמקולים נפרדים וזהו?

תודה

פורסם

אפשר רמקולים מוגברים ואפשר מערכת סטריאו, שבנוסף לאיכות גבוהה יותר תתן לך חיבוריות טובה יותר.

בקיצור, בוא תגיד לנו כמה כסף יש לך בכיס בשביל זה ונתקדם משם.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבאזור ה 500-1000 ש"ח, מה ההבדל בין שתי האפשרויות? ואיך אתה ממליץ לעשות את זה בהנחה שאולי ארצה לחבר גם לטלוויזיה שתהיה בצד השני של החדר? תודה!

פורסם

אני הייתי פועל כך:

* קונה microlab solo7c - זוג רמקולים מוגברים מומלצים מאוד (עומדים בפני עצמם ומתחברים ישירות למחשב/מקורות אחרים) שככל שידוע לי נכנסים בתקציב.

* ממקם אותם בחדר (ניתן לחפש בגוגל איך כדאי למקם)

* לרמקולים הנ"ל יש כניסת מחשב וכניסת AUX אאל"ט - מחבר את המחשב לכניסה שלו ואת הטלוויזיה ל-AUX

* במקרה הצורך משתמש בחוט מאריך על מנת "להגיע" לטלוויזיה שהיא רחוקה ואולי גם בשביל המחשב

פורסם

לא מומלץ לחבר לסולו 7C חיבורים לשתי הכניסות.

יש דליפה ביניהן.

מדברים על זה קצת פה:

http://hwzone.co.il/community/threads/540346-Microlab-SOLO-8-%D7%95-9-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7/page3?p=4855281&viewfull=1#post4855281

אבל זה גם כתוב במדריך למשתמש אם זכור לי נכון.

אולי תיקנו את זה בדגמים החדשים. 8/9

פורסם
לא מומלץ לחבר לסולו 7C חיבורים לשתי הכניסות.

יש דליפה ביניהן.

מדברים על זה קצת פה:

http://hwzone.co.il/community/threads/540346-Microlab-SOLO-8-%D7%95-9-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7/page3?p=4855281&viewfull=1#post4855281

אבל זה גם כתוב במדריך למשתמש אם זכור לי נכון.

אולי תיקנו את זה בדגמים החדשים. 8/9

סליחה שאני מתפרץ לתרד אבל מה לגבי ה 6C ? אני ממש לפני קנייה שלהם ואני מאוד צריך את האופציה לחבר שני מקורות שונים..

פורסם

באמת תסלחו לי אבל אני לא מבין מה הביג דיל בזליגה? אפילו זליגה מטורפת? פשוט דואגים שכאשר מכשיר אחד "מדבר", השני "ישתוק"

פשוט וקל - לא? במיקסר של המחשב יש מיוט בשני קליקים בדיוק ולטלוויזיה יש כפתור כזה גם. בכלל, ברוב המקרים כאשר עובדים עם המחשב הטלוויזיה תהיה סגורה ולהפך אז מה העניין?? בשביל זה לפסול רמקולים מעולים וללכת על משהו פחות איכותי או מחוץ לתקציב?

פורסם

הזליגה הוא זניחה לחלוטין ולא נשמעת כלל כאשר הכניסה "עובדת"

פורסם
באמת תסלחו לי אבל אני לא מבין מה הביג דיל בזליגה? אפילו זליגה מטורפת? פשוט דואגים שכאשר מכשיר אחד "מדבר", השני "ישתוק"

פשוט וקל - לא? במיקסר של המחשב יש מיוט בשני קליקים בדיוק ולטלוויזיה יש כפתור כזה גם. בכלל, ברוב המקרים כאשר עובדים עם המחשב הטלוויזיה תהיה סגורה ולהפך אז מה העניין?? בשביל זה לפסול רמקולים מעולים וללכת על משהו פחות איכותי או מחוץ לתקציב?

הזליגה הוא זניחה לחלוטין ולא נשמעת כלל כאשר הכניסה "עובדת"

אחרי מעט קריאה הגעתי להסבר שפשוט צריך לגרום לאחד המקורות לשתוק , בתרד של הקנייה הקבוצתית מישהו כתב את זה פשוט לא ראיתי את זה..

אגב ביצעתי רכישה של ה 7C בסוף.

DIPEST סליחה על הספאם..

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה,

1. מה זו כניסת מחשב? מה ההבדל בינה ל AUX?

2. אם אני קונה גם טלויזיה, לאיזה חיבור בטלויזיה עדיף לחבר? אודיו רגיל או אודיו אופטי או משהו כזה?

3. האם לא עדיף לקנות מערכת שמגיעה עם רמקולים? או שזה סתם יהיה יותר יקר?

4. האם יש עוד חלופות לרמקולים הנ"ל? הם לא גדולים מדי לדעתכם?

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ראיתי את הרמקולים בתצוגה והם לא כ"כ מצאו חן בעיניי, גם גדולים מדיי, גם כבדים מדיי, גם בשלט אין כפתור כיבוי אלא רק ווליום, וגם הקליטה של השלט לא טובה, חייבים לכוון ממש בקו ישיר אל הרמקול, בקיצור, אין ספק שבסופו של דבר המוצר הזה מגיע מסין....

פורסם

1. אותה כניסה בדיוק, נתנו להן שמות שונים בשביל שלא תתבלבל ביניהן

2. לא ראיתי טלוויזיה עם יציאה אופטית, ובסולו אין כניסה כזו. חיבורים אופטיים תמצא בדרך כלל בציוד high-end וברסיברים ולא ברמקולים למחשב.

3. כן, עדיף, אם אתה מוכן להשקיע פי 3 - 4 מהתקציב שלך או ללכת על ציוד יד שניה ולהשקיע פי 2 לפחות.

4. על מנת לשחזר באס באופן מיטבי אתה צריך דרייברים גדולים (=וופרים) ותיבת תהודה גדולה. לכן רמקולים גדולים יותר כגון הסולו 7 יישמעו טוב יותר מרמקולים קטנים יותר בתקציב דומה. בהתחשב בתקציב שלך, הסולו 7 ייתנו לך יחס טוב מאוד של מחיר/תמורה. לכן הם אינם גדולים מדי לדעתי, אבל לי אישית הכי חושבה איכות הצליל ולא מראה הרמקול כפריט ריהוט.

- תגובה להודעה האחרונה -

מה זאת אומרת ראית אותם? אתה אמור לשמוע אותם באותו מעמד... שמע בפורום כזה יציעו לך ציוד בדגש על איכות הצליל המתקבלת, ולא המראה האסטטי של הרמקולים (שזה עניין של טעם, אגב, כי אני למשל מאוד אוהב מראה של רמקולים גדולים). אם לא מתאים לך הגודל תגיד לנו איזה גודל כן מתאים ונציע משהו בהתאם. רק קח בחשבון שמה שנראה כמו קופסת קוטג', נשמע כמו קופסת קוטג'.

המוצר הגיע מסין? אכן. זו חברה סינית. מוצר באיכות מקבילה שלא הגיע מסין יעלה פי כמה.

פורסם
  • מחבר

גם שמעתי אותם, הכוונה היא לא בהכרח אבל למראה והגודל כחסרון, אלא לקליטה והפונקציונליות הנמוכה בשלט שמגיע איתה.

כיום יש לי מערכת מיני סטריאו JVC דגם HX-5 שנראה לי יוצרה בערך ב 1995 ושומעים בה מצוין לטעמי, אני בטוח שבזמנו היא עלתה הרבה פחות מ 1,000 ש"ח,

ראה תמונה: http://65.img.avito.st/640x480/745961565.jpg

אז אין משהו דומה רק קצת יותר עדכני טכנולוגית שאולי עדיף לי לקנות, ושייכנס לי לתקציב?

תודה

פורסם

תשמע אני לא מבין כלום במערכות מיני סטריאו וקיוויתי שיש מי שכן מבין ויענה לך.

אני אישית הייתי קונה בסכום שציינת רמקולים טובים "למחשב" ואני שם את זה במרכאות כי זו עסקת חבילה שבה אתה מקבל גם רמקולים וגם מגבר סביר ואתה יכול להשתמש בהם לכל דבר בעצם. היות ואתה מתכוון לחבר את הרמקולים לטלוויזיה/מחשב אין לך צורך בעצם (בהתבסס על מה שאמרת) בתכונות הנוספות שנותנת מערכת מיני סטריאו,

שהם אני מניח (כיום) חיבור USB לדיסק און-קיי, רדיו ואולי CD. אי לכך, לטעמי, עדיף לא להשקיע ברכיבים המיותרים הללו אלה במה שחשוב ואלה הרמקולים עצמם.

במידה ואתה רוצה לקנות מערכת מיני אין לי מה לתרום מעבר לעצה הגנרית של ללכת למקום שמוכר כאלה ולשמוע בעצמך. לדעתי, איכות הקול שתקבל תהיה מקבילה בערך ל"רמקולי מחשב" בתקציב של פחות מ500 שקלים.

אגב יצא לך לראות את הסולו6 כשראית את הסולו7? מדובר ברמקולים דומים מאוד אם כי קטנים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים