עבור לתוכן

איזה מסך לקנות? P24H14 או U24H14?

Featured Replies

פורסם

קניתי בינואר השנה מסך DELL P24H14, כי קראתי שהוא PWM FREE, והמחיר היה 980 אם איני טועה.

(http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm)

סה"כ אני מרוצה, חוץ מכך שלפעמים יש בו פליקרים (לעיתים כחולים על רקע לבן, או אדומים על רקע שחור בעת צפייה בסרטים), אבל נראה לי שזו בעיית אחריות שאני צריך לממש ולהחליף.

כעת אני רוצה לקנות מסך נוסף בגודל 24", ולא יודע אם לקנות בדיוק את אותו מסך, או שאולי כיום כבר יש משהו יותר טוב במחיר סביר?

בקישור שצירפתי רשום שה U24H14 הוא גם PWM FREE, ופיזית הוא נראה אותו דבר, אז מה הם בכל זאת ההבדלים והאם הוא עדיף? (הוא עולה כ- 300 ש"ח יותר)

תודה

פורסם

ל U24 יש USB3 ולשני נראה לי שאין. אולי יש עוד הבדלים.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא רואה יציאות USB ב P24.

אבל אם יהיו יציאות, האם הם יעבדו (אני מחבר אותו ללפטופ עם HDMI), או שצריך איזה חיבור אחר? בכל אופן לא חושב שזה שווה הפרש של 300 ש"ח

פורסם

למה לא U2412? אני עובד על P24XX בעבודה..והאמת לא נוח לי העניין של 16:9, מעדיף 16:10 כמו ב U2412, השאלה אם זה מסך שאתה תמקם ליד הנוככי? או במקום אחר, גם זה ליד, אז מומלץ אותו דגם..אבל P זה TN..וזה פאנל נחות..

פורסם

P2414 הוא גם בעל פנל AH-IPS כמו הU2414, אבל רק 9:16.

אאל"ט יש גם הבדלים באחריות בין הסדרות.

פורסם
  • מחבר

אני שואל לעומת ה

הU2414, מה זה הU2412? לפי המספר זה נשמע דווקא דגם יותר ישן.

האם ה U הוא ביחס 16:10? כיצד היחס אמור לשנות לי? יש איזה חנות עם תצוגה שבה אפשר להתרשם משני היחסים? (לא מתכוון למקם אותם ליד השני)

פורסם

רק U הישן (U2412) בעל יחס 16:10.לדעתי הוא לא PWM FREE (לפחות לא בכל הגרסאות).

ההבדל הנוסף בין P2414H לU2414H הוא במסגרת הדקה ובקליברציה (כיול צבעים) מהמפעל.

חיבורי הUSB נמצאים גם במסך שלך (מאחורה) פשוט הם USB2 ובU2414 הם USB3.

פורסם
  • מחבר

המסגרת של ה P שאצלי בבית היא בעובי של כ 2 ס"מ, והצבעים נראים לי בסדר, ככה שאני לא בטוח מה שווה עוד 300 ש"ח?

לגבי ה USB, מצאתי מאחורה את החיבור, אבל הם לא ממש עובדים, למשל כשאני מחבר נגן של SANSA זה יטעין לי אותו, אבל המחשב עצמו לא מציג שנוסף חיבור חדש. מה זה אומר? שמשהו לא מקונפג טוב, או שאלו חיבורים שיכולים רק להטעין התקנים ותו לא?

פורסם

זה אומר שלא חיברת את הכבל USB בין המחשב למסך (כמו כבל מדפסת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים