פורסם 2002 במרץ 2823 שנים שלום רב.אני מחפש לקנות מחשב פנטיום 4 1.6 ממוצע לבית במחיר כולל של 4000 ש"ח (כולל מסך), אבל שגם יתמוך בסורק, צורב וכל מיני תוכנות להקלטות מוזיקה, מידי וכו',כך שיהיה טוב ולא יקרוס !! הבעיה היחידה שלי היא בלוח אם !! אני לא מבין בזה כלום וצריך המלצה ממישהו שמבין.המחיר אמור להיות ממוצע, אבל אין לי מושג איזה סוג ודגם כדאי ומה שווה או לא . בחנויות כולם אומרים שהכל אצלםמעולה אבל אני מניח שהם סתם מבלבלים ת'שכל.עזרה בבקשה !!!! ???
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים אני חושב שלוח של Gigabyte יעשה בשבילך את העבודה במחיר שלא ישרוף חור בכיס שלך.על איזה מעבד החלטת ללכת?
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים למה שלא תתחיל בלהגיד לנו קודם איזה מעבד אתה מתכנן לקנות?או לחילופין, תן הצצה פה
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים שלום רב.אני מחפש לקנות מחשב 1.6 ממוצע לבית, אבל שגם יתמוך בסורק, צורב וכל מיני תוכנות להקלטות מוזיקה, מידי וכו',כך שיהיה טוב ולא יקרוס !! הבעיה היחידה שלי היא בלוח אם !! אני לא מבין בזה כלום וצריך המלצה ממישהו שמבין.המחיר אמור להיות ממוצע, אבל אין לי מושג איזה סוג ודגם כדאי ומה שווה או לא . בחנויות כולם אומרים שהכל אצלםמעולה אבל אני מניח שהם סתם מבלבלים ת'שכל.עזרה בבקשה !!!! ???כשיגיע המחשב, תתקין win2k או XP.
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים GIGABYTEבמחיר סביר ואמין ביותרASUSיקר יותר ואמין מאדאל תקנה בשום אופן PCPATNERPC CHIPקנה עם תעודת אחריות של היבואן המקורי?ואם תרצה לדעת העזור לך.היכן אתה גר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.