עבור לתוכן

תקלה/קריסה של דרייבר בכ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי כ. מסך SAPPHIRE R7 260X חדש.

הייתה לי בעיה במחשב שהתחילה כאן (אין צורך לקרוא את הכל, רק את הסוף) http://hwzone.co.il/community/threads/538831-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9C/page3#.U30Xe_l_tZ8

בקיצור , מסך שחור חוזר ונשנה עד שהשתכנעתי על סמך פורומים מחו"ל שכנראה מדובר בתקלה בדרייבר של כ. מסך ואף ווידאתי זאת ע"י החזרת כ. מסך ישן למחשב שעבד יפה מאוד והתקלה לא חזרה. לפני כן ניסיתי אין סוף דרייברים לכרטיס החדש והתקלה תמיד חזרה.

לקחתי הכרטיס לחנות למימוש האחריות ולשמחתי יום למחרת התקשרו ואמרו שהכרטיס הוחלף לחדש !! :yelclap:

באתי הבייתה שמח וטוב לב עם כרטיס חדש בקופסה בתקווה לחיים חדשים .... עשיתי ניקוי דרייברים מקצועי והתקנתי את הדרייבר

הכי חדש מלפני שבועיים באתר של AMD .

אמהמה , אחרי שבוע בלבד חשכו עיני למראה מסך שחור !!! ועוד החצוף עושה לי את זה תוך כדי עבודה שלי מול המחשב:facepalm:.

לא קיבלתי הודעה מסוימת לפני הקריסה (לפני החלפת הכרטיס לחדש קיבלתי הודעה בזמן קריסה "מנהל התקן תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" ) , יש לציין שהדרך היחידה לצאת מהמצב הזה זה ע"י לחיצה על RESET

כנראה שמדובר בקריסה או בחוסר תאימות מסוימת של הכרטיס עם הדרייבר או עם המחשב שלי.

מה יש למקצוענים בפורום להציע ?? חוץ מאשר לחזור לחנות שוב.

תודה

תומר

פורסם

לפני הכל, תבדוק טמפרטורה.

יכול להיות שהכרטיס, או המעבד מתחממים וגורמים לקריסה.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על התגובה

לא נראה לי שמדובר בטמפ' מאחר והכרטיס לרוב היה קורס רק במצב מנוחה ולא מאמץ של המחשב (חוץ מהפעם האחרונה, שקרתה סתם בזמן גלישה ולא משחק) .

אני יכול לשחק שעה במשחק כבד במחשב והכרטיס יעבוד מצוין ללא תקלה וללא סימנים מחשידים.

המחשב יכול להיות דולק שבועיים ואז זה יקרה או אחרי שעתיים, אין תרחיש קבוע להופעת התקלה.

יש לציין גם שהמחשב יחסית חדש בן שנה עם רכיבים איכותיים.

נראה לי אחרי הכל שמדובר בבעיית שילוב תוכנה + חומרה .

מקווה לקבל עוד פתרונות אפשריים .

תודה

פורסם

באופן כללי , תבדוק וירוסים ונוזקות.

תתקין Hwmonitor ותראה מהן הטמפרטורות במנוחה .

חכה לעוד תגובות .

פורסם

זאת גם בהחלט יכולה להיות בעיה של תוכנה עם חומרה.

מה שאני מציע לך לעשות, ראשית ניקוי דיסק..בלי לזלזל בזה, זה מאוד יעיל ולא מעט פעמים פתר להרבה אנשים בעיות של מסכים שחורים וקריסות. (גם לי ד"א)

לאחר מיכן תבצע סריקה של הכונן ע"י הכלים של מע' ההפעלה, גם פה לא לזלזל הם מאוד יעילים!

תבצע ניקוי רג'סטרי ע"י תוכנה צד שלישית, יש לא מעט תוכנות חינמיות וטובות.

תבצע התקנה נקייה של דרייברים ע"י המדריך הזה....

http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94#.U34BZtKSzrQ

ותעדכן אותנו אם זה עזר לך :-)

פורסם
  • מחבר

היי, תודה

ניקוי רג'יסטרי אני עושה קבוע באמצעות CCLEANER ,

את הדרייברים אכן הסרתי והתקנתי בעבר ע"פ המדריך הנ"ל ,

עד כאן לא עזר.

אעשה ניקוי דיסק.

מה זה "סריקה" של הכונן ע"י מע' ההפעלה ? (משתמש בWIN7)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים