עבור לתוכן

אין תקשורת בין HDMI לאקס בוקס

Featured Replies

פורסם

לפני שבוע עבד , לקחתי לחנות לתקן . בחנות חיברו למסך מחשב ועבד.כעת מופיע מסך שחור בבית.. קניתי כבל חדש של hdmi, עדיין לא עובד. רק עם השלוש בננות עובד.

מה לעשות ?

פורסם

ניסית חיבורי HDMI אחרים בטלויזיה שלך?

מה לגבי טלויזיות אחרות בבית?

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד חיבור HDMI שמחובר אליו yes. מפחד שאם אנתק תהיה לי בעיה לצפות אחר כך בכבלים.

אין לי עוד טלוויזיות בבית. האם יש הסבר לדבר הזה ? כי בחנות הוא חיבר כבל HDMI למסך מחשב ועבד, ולפני שמסרתי לתיקון עבד HDMI

פורסם

היה לי מקרה דומה עם Xbox 360 של בן משפחה בדיוק לאחר קנייה חיברתי לטלויזיה בעזרת כבל HDMI לHDMI 2 בטלויזיה כשהממיר של הHot Magic מחובר ל1 בערוץ של הXbox לא ראו בעוד שבערוץ של הממיר כן ואז בשלב מסוים בהמשך היום לא ראו גם בערוץ של הממיר אז כיביתי את הטלויזיה ניתקתי את הכבלים של הHDMI וניקיתי קצת את החיבורים מאבק ואחרי שחיברתי בדיוק לאותם החיבורים הכל עבד, דיי מוזר אבל הבעיה נפתרה.

אין לך מה לפחד אפילו תנסה לחבר את הממיר לחיבור השני ולראות אם רואים ואת הXbox תנסה בחיבור הראשון שידוע לך כבר שהוא תקין.

פורסם
  • מחבר

טוב אעדכן. צריך להוריד את הטלוויזיה מהקיר.

פורסם
  • מחבר

בדקתי . הבעיה באקס בוקס ולא בטלוויזיה. הם מתנערים מאחריות ,למרות שזה עבד לפני כן .

פורסם
  • מחבר

הייתי שם. טוען שהרזולוציה היתה full hd. הטלוויזיה שלי היא lcd טושיבה מלפני 6 שנים.

איך אני מגדיר לרזולוציה של הטלוויזיה אם אין לי אפשרות להכנס דרך HDMI ?

הביא לי כבל vg שהאיכות נמוכה. האם דרך זה יכול להגדיר רזולוציה ל HDMI שיעבוד ?

פורסם
  • מחבר

מצאתי מדריך אבל עדיין נשאר מסך שחור לא יותר מזה :

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים