פורסם 2014 במאי 1911 שנים אני מחפש קירור שיחליף את קירור הסטוקבהתחלה חשבתי על קירור מים בגלל שהוא אסטטי (קטן) אבל שקראתיהבנתי שקירור אוויר באותם מחירים הרבה יותר יעילים ושקטיםחשוב שיהיה שקט גם במאמץ (למרות שלא יהיה מאמץ קיצוני..)ואם אפשר קטן מיימדים(אבל שלא יבוא על חשבון ביצועים)המעבד הוא I5 4670 ולא מתוכנן COתודה
פורסם 2014 במאי 1911 שנים מחבר אין הגבלה על מחיר רק תיקח בחשבון שלא מתוכנן מאמץ מטורף ככה שהכי הכי טוב לא כזה יתאים לי... נערך 2014 במאי 1911 שנים על-ידי avivboker
פורסם 2014 במאי 2111 שנים אם יש לך מארז סטנדרטי גובה לא צריך לעניין אותך יותר מדי, רכישה של קירור LP מיועד למערכות קטנות, לרוב הקירורים האלה מוגבליהם בביצועים וברמת הרעש.אם יש לך אפשרות לקחת FREEZER רגיל לך על זה.
פורסם 2014 במאי 2211 שנים מחבר המארז יהיה fractal design define R4אתה יכול להמליץ על FREEZER LP?(ממש חשוב לי השקט...)- - - תגובה אוחדה: - - -המארז יהיה fractal design define R4אתה יכול להמליץ על FREEZER LP?(ממש חשוב לי השקט...)
פורסם 2014 במאי 2211 שנים מה אתה מתכנן לעשות עם המחשב שאתה כ"כ להוט להחליף את המאוורר סטוק שבא איתו (שהוא שקט מאוד)?
פורסם 2014 במאי 2311 שנים מחבר אני לא יודע, תגיד לי אתה- הוא כל כך שקט? להישאר איתו?אם הוא שקט אני ישמח להישאר איתו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.