עבור לתוכן

בעיה באתר סטרימינג twitch.tv

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי אינטרנט 40 מגה של בזק בינלאומי.

יש לי בתקופה האחרונה בעיות באתר הסטרימינג twitch.tv, כל ערוץ שאני נכנס אליו ושם על וידיאו באיכות High הוידיאו עושה buffer כל 10 - 20 שניות, כמו כן גם באיכויות וידיאו יותר נמוכות עדיין יש buffer.

ראוי לציין שבדקתי את האתר בחיבור אינטרנט אחר והוא עובד בסדר גמור אם מהירויות אינטרנט יותר נמוכות.

בדקתי מחשבים אחרים על אותו קו אינטרנט והבעיה הנ"ל קיימת, כלומר הבעיה היא בקו הספציפי הזה.

ניסיתי דפדפנים שונים - לא עזר עדיין קיימות תקיעות.

בנוסף לכך בדקתי אתרי סטרימינג אחרים והם פועלים כראוי באיכויות הכי גדולות.

אשמח לעזרה/דעה בנושא זה.

נושא אחר הוא שמדי פעם הקו אינטרנט שלי מתנתק לשנייה וישר מתחבר.

אני מרגיש את זה כאשר אני משחק אונליין במשחק ואז מאבד את הקו, וגם באתרי הסטרימינג השונים שאני רואה ערוצים ופתאום הערוץ מפסיק ונטען מחדש מהר מאוד.

אשמח לעזרה בשתי הנושאים, תודה רבה.

פורסם

היי,

לפי התיאור יתכן וישנה תקלה במנגנון של הראוטר (NAT) שאחראי על חלוקת כתובות ה- IP והעברת מידע לכלל הרשת הביתית, וברגע שקיים עומס על הרשת (משחק אונליין, צפייה ישירה, הורדות ) זה מתנתק לכמה שניות וחוזר לעבוד.

ולכן סביר להניח שמדובר על תקלה הקשורה לראוטר.

אם מדובר על ציוד של בזק בינלאומי אתה מוזמן לשלוח לנו פרטי התקשרות ל-online@bezeqint.net ונדאג שנציג טכני יחזור אליך בהקדם.

אם הציוד שייך לבזק, אנא פנה אליהם.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

שלום, יש לי אינטרנט 40 מגה של בזק בינלאומי.

יש לי בתקופה האחרונה בעיות באתר הסטרימינג twitch.tv, כל ערוץ שאני נכנס אליו ושם על וידיאו באיכות High הוידיאו עושה buffer כל 10 - 20 שניות, כמו כן גם באיכויות וידיאו יותר נמוכות עדיין יש buffer.

ראוי לציין שבדקתי את האתר בחיבור אינטרנט אחר והוא עובד בסדר גמור אם מהירויות אינטרנט יותר נמוכות.

בדקתי מחשבים אחרים על אותו קו אינטרנט והבעיה הנ"ל קיימת, כלומר הבעיה היא בקו הספציפי הזה.

ניסיתי דפדפנים שונים - לא עזר עדיין קיימות תקיעות.

בנוסף לכך בדקתי אתרי סטרימינג אחרים והם פועלים כראוי באיכויות הכי גדולות.

אשמח לעזרה/דעה בנושא זה.

נושא אחר הוא שמדי פעם הקו אינטרנט שלי מתנתק לשנייה וישר מתחבר.

אני מרגיש את זה כאשר אני משחק אונליין במשחק ואז מאבד את הקו, וגם באתרי הסטרימינג השונים שאני רואה ערוצים ופתאום הערוץ מפסיק ונטען מחדש מהר מאוד.

אשמח לעזרה בשתי הנושאים, תודה רבה.

פורסם

מי, לכל הרוחות, כותב את התשובות האלו?

NAT אחראי על תרגום ולא חלוקה. זה בדיוק מה שהאות T אומרת בראשי תיבות שלו. וגם אם יש "עומס" בNAT זה לא אמור להביא לתוצאות שפותח הדיון מתאר.

פורסם

גם לי היום בעיות בtwitch (גם 014 ) אבל אני חושב שזה קורה רק כשיש עומס בצד של twitch אם למשל יש league of legends tournament אז החיבור שלהם הולך פיפן.

עדיין גם לי בזמן האחרון יש קצת בעיות של צפיה בעיקר כשאני עושה stream בעצמי אני לא מקבל חיווי מהאתר כשאני צופה בstream שלי (זה עוזר לדעת באיזה נקודה אנשים צופים כי יש השהיה ) . יכול להיות שזה עומס על התשתיות הבינלאומיות אני לא זוכר בדיוק זמנים אבל אני חושב שבסוף שבוע זה די נפוץ.

ל014 יש רק 140 גיגה לחול וכנראה שבסופי שבוע זה לא מספיק. אני חושב ש013 הם מקום שני עם 100 גיגה . ובכלל עכשיו שכולם מורידים torrent ב200 מגה :kopfpatsch: לא נראה לי שיהיה שיפור בצפיה בtwitch בקרוב - אולי כשגוגל יקנו אותם .

לפותח השירשור כדאי לשים לב לזמנים שזה קורה ומה קורה בקטגורית league of legends . השירשור מיום שישי בערב שלא נחשב להכי עמוס אבל די. אני חושב שגם לי היו קצת בעיות באותו הזמן ככה שלא יכלתי לצפות ב2mbps .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים