עבור לתוכן

איזה כרטיס קול יתאים ל Z-640

Featured Replies

פורסם

אני הולך להזמין Z-640 הם במחיר שפוי והאיכות ממש טובה לדעתי לגבי כרטיס קול אני חושב על משהו איכותי אבל לא הכי יקר מצאתי כמה דגמים מענינים אני אשמח מאוד אם תיתנו דעות והצעות

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=3362

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4603

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=833

יש ב KSP אאודיג'י 2 6.1 ב 420 הוא שווה משהו? אני רוצה כרטיס קול שיתמוך בכל הטכנולוגיות שיהפכו למינסטרים וישלטו בסאונד במישחקים בשנה הקרובה אני לא צריך יציאות מיוחדות רמקולים מיקרופון וזהו לדעתי אני מוגבל לתקציב של 500-550 גג! בבקשה תעזרו

נ.ב.

לסקורפיון אני מיצטער אם עיצבנתי אותך פשוט אף אחד לא ענה וזה היה ממש חשוב אני די רגיל "להקפיץ" אני עברתי מגיימר ואני מבין שכאן הקהילה הרבה!!! יותר רצינית מתורבתת ומאורגנת אני מביא את היתנצלותי הקנה ומבטיח לא ליצור ספאם

פורסם

כרגע הכרטיסים של קריאטיב הם היחידים התומכים ב-eax 3 ועם תמיכה עתידית ב-4.... לכן אם אתה גיימר רציני אז זהי תהיה הבחירה הטבעית שלך- אודג'י 2 או 2 ZS...

פורסם
  • מחבר

תודה זה די הגיוני לגבי הדגם אני יודע הרבה על ZS אבל השאלה היא אם אני צריך אותו? ומה לגבי הAUDIGY2 6.1שיש בKSP הוא שווה 420 http://www.soundblaster.com/products/audigy2/ ?אולי יש לכם המלצות לחנויות בצפון? וסתם שאלה זה רק אצלי או ש PCH נפל והוא ממש לא רוצה לעלות...

פורסם

אם אתה צריך את זה?! זה אצה צריך לענות... רוב מנועי הסאונד של הדור הבא יהיו בכלל מבוססי תוכנה ולא חומרה לכן אנילא יודע מה בדיוק כרטיס של קריאטיב יהיה שווה בעתיד... לגבי האודיג'י 2 הפשוט, אני ממליץ לך בחום רב לוותר עליו וללכת על ה-ZS במקום אם אתה מחליט ללכת על האודג'י מפני שיש כמה בעיות קריטיות שפתרו בגרסה "המחודשת" ובנוסף לכך כמה שיפורים נחמדים... אם אתה שואל אותי, הייתי לוקח משהו מהסדרה של הרקולס- ישלהם כמה כרטיסים שמציגים ביצועי יחס מחיר מעולים.... ובקשר לאתר pch פשוט תשתמש בדומיין המלא שלהם:

http://www.pchardware.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה PCH חיי!!! ולגבי הכרטיס אני לא מוצא AUDIGY2 ZSבצפון במחיר שפוי(500-) יש בKSP ב 550 אבל זה טיפה יותר מהתקציב שלי אולי יש איזשהו הרקולס אם ביצועים ופיצרים דומים בקצת פחות? אני לא ממש אתעסק אם הכרטיס אבל רצוי שיהיה איכותי ושיתמוך בכל מה ש ZS תומך אולי אתה מכיר חנות בצפון שמוכרת ZS ב500 או פחות?

פורסם

לצערי אתה לא תמצא את ה-ZS ב500 ש"ח אבל כמו שאמרתי משהו מהסדרה של הרקולס יתאים בדיוק לדרישות שלך- הFortissimo הוא באמת אחלה של כרטיס מבחינת ביצועים ואיכות והדרייברים שלו רק הולכים ומשתפרים, אתה תמצא אותו ברוב חנויות המחשבים בסביבה(צפון) באיזור ה350 שקל....

פורסם

בתור אחד שלא ממש משתמש בכל ה-EAX הזה ובחיים אל השתמשתי למרות שהכרטסי שלי תומך בזה

אני לא ממש מבין מה כל הקטע של זה :(

לפי דעתי זה די הורס את המשחק לא?

פורסם
  • מחבר

שאלה אומרים שכרטיסים של CREATIVEמתאימים יותר למישחקים אבל לא הכי איכותים למוסיקה וסרטים זה נכון? אני שם דגש רב על מישחקים נגיד שאני 2-4 שעות ביום משחק במחשב 0.25-0.5 שומע מוזיקה 2-5 שעות בשבוע צופה בסרטים כמו שרואים הדגש הוא על מישחקים ;D אז אני עדין חושב שאולי עדיף AUDIGY? אז עדיף לחסוך לZS או "להיסתפק" ב פורטיסימו?ועוד שאלה הסברתה על ההבדל בין AUDIGYרגיל לZS ולא הבנתי אני יודע שההבדל הוא שZS תומך 7.1 ויש לו בנדל אם יותר תוכנות ושטויות קטנות אם זה הכל אז אני יכול לקחת תרגיל ולמה להיתרחק מהרגיל לא הבנתי בבקשה תסביר

לגבי הרקולס מה עדיף Hercules DigiFire 7.1 או Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ומה ההבדל?

ודרך הגב מה זה??CREATIVE 6.1 Audigy ZX (box)?? מוכרים את זה בKSP ב550 זה יכול ליהיות AUDIGY2 ZS???

פורסם

איכות הקול של כרטיסי הקריאטיב ביחס למחירים הגבוה ברבים מהמקרים אינם מצדיקים את קנייתם, אך בכל זאת "כפיצויי" הם מציגים תמיכה נרחבת ודומיננטית ברוב אם לא כל המשחקים הקיימים ולרשימת הפיטצ'רים שלהם אין סוף. אם ישלך ואתה מוכן להוציא את הסכום של ה500 + - אז תלך על האודיג'י ולא תצטער על זה אך עם זאת ההרקולסים בכלל לא רעים ואולי אף משתווים באייכות הסאונד. בתשובה שאלה על איזה כרטיס של הרקולס כדאי לך ללכת אתה צריך לשאול את עצמך עם אתה צריך את הכניסות והיציאות של הfire אחרת תלך על הפורטיסימו כי חוץמזה הם אותו הדבר... בקשר לZX מ-KSP נראה לי שזוהי הגירסת OEM של ה-ZS, תן אליהם טלפון ותשאל.

נ.ב

באודג'י שתיים הרגיל היו כמה בעיות ביציאות של הרמקולים האחוריים שנפתרו עם הפירמז החדשים של הכרטיס ועוד כמה בעיות של HISSING על לוחות אם שונים, חוצמזה שב-ZS אתה מקבל 7.1 וSN גבוה יותר.

פורסם

בתור אחד שלא ממש משתמש בכל ה-EAX הזה ובחיים אל השתמשתי למרות שהכרטסי שלי תומך בזה

תפתח ת'ארד בנושא ואשמח לענות לך על כל השאלות... :P

פורסם

WTF? אתה בסדר?

EAX זה סטנדרט במישחקים כמו שיש dolby serround בסרטים, שיוצרת לכל סוג של מקום(חדר קטן, שטח פתוח, יער וכדומה...) אוקוסטיקה משלו שמשנים את הסאונד(בהתאם למציאות). דוגמא לשימוש בEAX(במקרה הזה הEAX Advanced): אם יש יריה בחדר שליד החדר שאתה נימצא בו, אז הכרטיס קול עושה חישוב מתי ,באיזה עוצמה ומאיזה כיוון הצליל יגיע אליך- הכל לפי מאיזה חומר עושי הקיר, באיזה עובי הוא, דרך איזה דרך עבר הצליל באוורי עד שהגיע אליך ושאר המשתנים...

כמובן שלא כל המשחקים תומכים בכל גרסאות EAX .

בנוסף יש כמה סטנדרטים מגבילים לEAX מחברות אחרות, כמו של AM|3D שעוד לא ממש מפותח.

פורסם
  • מחבר

שאלה קצת מטורפת מה נותנים 2 הרמקולים הנוספים ב7.1? אני שואל כי יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 ישן אבל פעיל ורציתי לישאול אולי אני אצליח לחבר אותו לשם ואם כן מה זה יתן? ועוד משהו קטן אתם יכולים בבקשה לעזור לי להציב את הרמקולים בחדר שלי בצורה האופטימלית ביותר אם צריך ליפתוח דיון חדש אז אני אפתח מצורפת תמונה

פורסם

שאלה קצת מטורפת מה נותנים 2 הרמקולים הנוספים ב7.1? אני שואל כי יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 ישן אבל פעיל ורציתי לישאול אולי אני אצליח לחבר אותו לשם ואם כן מה זה יתן? ועוד משהו קטן אתם יכולים בבקשה לעזור לי להציב את הרמקולים בחדר שלי בצורה האופטימלית ביותר אם צריך ליפתוח דיון חדש אז אני אפתח מצורפת תמונה

עדיף שתפתח ת'ארד חדש לנושא, וגם תצרף את התמונה!

השתי רמקולים הנוספים ב-7.1 נכסים ישירות מאחוריך במקביל לסנטר וע"י כך בעצם יוצרים מעגל כמאת שלם של 360 מעלות של סאונד. אני לא ממליץ לך להוסיף את הזוג הנוסף, כי הם פשוט יהרסו את האיזון וזה סתם יאפיר את הסאונד של הלוג'יטק שלך...

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה איזה רמקולים יש לך אישית ואיזה כרטיס קול?

פורסם
  • מחבר

לפי מס הצעותיו של סקורפיון אני נידבק לתארד שלי

אולי מישהו יודע באיזה פורמאט אני יכול לישמוע שירים כאילו DD או לפחות שהסאונד יצחלק בין הרמקולים הבצורה שווה ככל הניתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים