עבור לתוכן

קניית ספק יד שנײה

Featured Replies

פורסם

היי, נתקלתי במקרה בספק כוח של Enermax מדגם Naxn 450W במחיר ממש זול.

הבנתי מכמה ביקורות שהוא ספק טוב וזול, וזה מספיק לי.

יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני קנייה של ספק?

כרגע יש לי ספק ג'נרי כבר כמה שנים ובמחיר הזה לא יפריע לי להחליפו.

בנוסף ראיתי שלספק כבל 4+4, זה אומר שני כבלים של 4 שאפשר לנתק ולחבר?

(כי ללוח שלי יש חיבור של 4 בלבד.)

והאם חיבור של כבל מאריך לכבל זה יכול לגרום לבעיה כלשהי?

אני מניח שהמאריך לא איכותי כמו הכבל של הספק.

פורסם

מחיר ממש זול =?, כי יש היום ספקים איכותיים ממנו בכ220 שקלים, לתשומת ליבך

פורסם

אם התעללו בו (העמיסו אותו קרוב למקס' לזמנים ממושכים, הפעילו אותו במחשב חם, המאוורר לא תקין וכו) יכולים להיות בו קבלים מנופחים מה שאומר קפיצות מתח ביציאה

אם לא, הוא אמור להיות בסדר, ומשמעותית יותר טוב כמעט מכל ספק גנרי

פורסם

לא הייתי קונה 450W יד שניה כי הם קרוב לוודאי ספקים ישנים למדי (לא בדקתי).

אם זה 50 ש"ח תיקח.

בנוגע ל-4+4 - כן.

בעיה למאריך - לא.

פורסם

ישן, אבל אם הוא תקין למה לא ?

פורסם

מה התקציב שלך לספק?

התכוונת לזה?:

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/28549/cat/42

אם כן,במחיר שהוא מוכר הייתי חוטף את הספק הזה, גם אם העמיסו עליו במשך שנים, זה עדיף על כל ספק ג'נרי כל שהוא.

http://www.anandtech.com/show/6013/350450w-roundup-11-cheap-psus/23

The Enermax NAXN ENP450AWT-B 450W (no price available) is very efficient and stable. In addition Enermax provides one more SATA connector and longer cables than Rosewill which is usually more important than a few additional HDD plugs. There is no heavy increase in acoustic noise during operation, but the fan already starts at a high RPM. Beside this we couldn't find any major flaws. Inside we found the same double forward topology Corsair used. However, Enermax has more efficient components and the cable configuration is more extensive. In addition the NAXN used a better looking cable sleeving, probably the best in this roundup. Enermax also performed well, reaching low ripple and noise results and an ideal voltage regulation. Last but not least we can recommend the PSU because of features like the HeatGuard and many safety functions. Enermax deservedly earns our Silver Editors' Choice Award for providing a (nearly) flawless product.

פורסם

קלעתי למחיר חחח

פורסם

לא, לא קלעת, פספסת בכ-25 שקלים :)

פורסם

לפני מיקוח/כולל משלוח ;)

פורסם

ספק איכותי אבל שרוף הוא עדיין פחות תקין מספק גנרי חדש... אבל בכללי כן, הספק הזה עדיף על כל ספק גנרי

ואם הוא שרוף, בכל מקרה הייתי קונה אותו ומחליף את הקבלים. אפשר גם לשים גדולים יותר מהמקוריים וכך לשפר את היציבות של המתחים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים