עבור לתוכן

קניית מחשב חדש(שדרוג) עד 3500

Featured Replies

פורסם

שלום,

מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סטנדרטיים כמו fifa וכאלה, צפייה בסרטי בלו-ריי, שמייעת מוזיקה קבצי FLAC באיכות גבוה חשוב הסאונד אך לא צריך כרטיס קול צריך רק SPDIF

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa וכו'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ל"ר

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כח, כרטיס מסך, דיסק קשיח

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. התכנון להזמין הכל עד הבית ולהרכיב לבד

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור SPDIF

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי כרטיס מסך חזק ( מספיק טוב בשבילי).

ספק SS 650

שני דיסקים חשיחים.

מה שחשוב לי זה שיהיה SPDIF בלוח אם ושיהיה עם קודק טוב.

אני שומע מוזיקה ורואה הרבה סרטים במערכת של מעל 20K - בכל זאת אני מעדיף מהלוח אם ולא כרטיס חיצוני כי עד עכשיו הייתי עם הלוח אם והיה בסדר אני מאמין שיהיה יותר טוב בלוחות החדשים.

אני רוצה שהמשחב יחזיק להרבה זמן ועם יכולות שדרוג.

יש לי התלבטות בין כמה לוחות אם, אולי תציעו לי משהו שעדיף על מה שבחרתי

אני מזמין בימים הקרובים.

זה המפרט :

מעבדים - Intel Socket LGA1150

1 - CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

1391/1363

לוחות אם - Intel LGA1150

1 - Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Intel B85 chipset - DDR3 1600MHz memory support - VGA, DV...

445/436

זכרונות - DDR3 - לנייח

1 - KHX16C9T3K2_16X - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL9 - 1.65v - PC3-12800 - XMP HyperX Beast T3 series - KHX16C9T3K2/16X - 1...

805/789

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

1 - MZ-7TE120BW - Samsung - 120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail...

413/405

מארזי מחשב - ATX מארז

1 - VO700A1W3N - Thermaltake - Versa G2 Black, Window - NPS - Dimensions 429 x 196 x 481 mm - Transparent side Window - 120mm rear ...

263/258

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

1 - DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

122/120

3439 / 3370

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2638

פורסם

למרות שיש לך חלק מהחלקים הייתי מעדיף שתענה על השאלון המופיע בחוקי פורום מפרטים.

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה.

אפשר עזרה?

פורסם

המפרט שהרכבת הוא אוברקיל רציני לשימושים שלך ולמשחקים כמו fifa, מעבד ונפח זיכרון כמו שבחרת יהיו בזבוז כסף.

הנה מפרט כולל מעבד i3, זיכרון בנפח 8 גיגה , לוח מעולה הכולל חיבור S/PDIF וכללתי גם מארז מבודד רעשים:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483643 - Intel - i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4000...

כמות: - 1 - 532/521

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2L16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3L 1600MHz CL11 - 1.35v - PC3-12800 - Premier Pro Series...

כמות: - 1 - 368/361

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE120BW - Samsung - 120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 413/405

מארזי מחשב - ATX מארז

P100 - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays -...

כמות: - 1 - 406/398

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise impel...

כמות: - 1 - 64/63

2062.00 / 2021

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2722

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני לא מתקמצן ומעדיף לקנות ציוד שישמש אותי לכמה שנים כבר נדפקתי פעם אחת ככה.

שכחתי לציין שאני עובד בתחום התקשורת ואבטחת מידע ומריץ gns על המחשב וגם vmworkstation עם לינוקס וזאת הסיבה לזיכרון ששמתי ולוח עם יכולת שדרוג.

בקשר למעבד נראה לי שהמעבד שאני הכנסתי יעשה את העבודה עוד כמה שנים קדימה.

בגדול המפרט שעשיתי זה מפרט טוב נכון? או שיש צוואר בקבוק מסוים? איך הלוח אם? לא מכיר כל כך b85 אז לא מכיר את הביצועים שלו.

פורסם

בגדול המפרט שלך טוב, אבל עדיף לוח אחר, זיכרון דומה ומארז לבחירה... ותחשוב אם SSD של 120 גיגה יספיק לך (אפשר לרדת במעבד טיפה לטובת SSD של 250 גיגה)

[TABLE=width: 80%]

[TR]

[TD=width: 20%]מעבד:[/TD]

[TD=width: 80%]Intel Core i7-4790 LGA1150 Tray

כמות: 1

מחיר: ₪1444[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD]

[TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer i11

מחיר: ₪135[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]לוח אם:[/TD]

[TD=width: 80%]Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪389[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]מארז:[/TD]

[TD=width: 80%]Fractal Design Core 1000 USB3.0 Black

מחיר: ₪207[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]זיכרון:[/TD]

[TD=width: 80%]Kingstone 16GB DDR3 (8Gx2) HyperX Fury Blu CL10 Kit

מחיר: ₪862[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קשיח למחשב שולחני:[/TD]

[TD=width: 80%]Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

מחיר: ₪418[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2, align: center]סה"כ: ₪3455[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2, align: center][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2]המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://www.tms.co.il/preview/spec/jk49hu71

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה.

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3386 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

המפרט שהרכבת מוגזם וכך גם המפרט שהוצע לך אחרי,

תודה.

אני לא מתקמצן ומעדיף לקנות ציוד שישמש אותי לכמה שנים כבר נדפקתי פעם אחת ככה.

שכחתי לציין שאני עובד בתחום התקשורת ואבטחת מידע ומריץ gns על המחשב וגם vmworkstation עם לינוקס וזאת הסיבה לזיכרון ששמתי ולוח עם יכולת שדרוג.

בקשר למעבד נראה לי שהמעבד שאני הכנסתי יעשה את העבודה עוד כמה שנים קדימה.

בגדול המפרט שעשיתי זה מפרט טוב נכון? או שיש צוואר בקבוק מסוים? איך הלוח אם? לא מכיר כל כך b85 אז לא מכיר את הביצועים שלו.

חבל שלא ציינת את זה קודם לכן.

המפרט שלך עדיין מוגזם לדעתי וגם המפרט ש-

Syszone הציע לך, יכול להיות שגם מעבד i5 ו-8 גיגה זיכרון יהיו מעל ומעבר, צריך להבין כמה מכונות וירטואליות אתה מתכוון להריץ במקביל ולאילו שימושים.

Syszone שים לב שהלוח שכללת לא יכנס במארז הזה, הלוח הוא ATX ואילו המארז תומך בלוחות mATX, Mini ITX, DTX

http://www.fractal-design.com/home/product/cases/core-series/core-1000-usb-30

בנוסף הזיכרונות יקרים ואפשר למצוע קיט של 16 גיגה בכ-200 שקלים פחות.

פורסם

Syszone שים לב שהלוח שכללת לא יכנס במארז הזה, הלוח הוא ATX ואילו המארז תומך בלוחות mATX, Mini ITX, DTX

http://www.fractal-design.com/home/product/cases/core-series/core-1000-usb-30

בנוסף הזיכרונות יקרים ואפשר למצוע קיט של 16 גיגה בכ-200 שקלים פחות.

צודק בקשר למארז, התכוונתי שזה פחות משמעותי פה.

הזיכרונות אכן יקרים אבל הזיכרונות של Kingston מעולים ולדעתי כדאי לנצל את התקציב, זה גם מה ש zomb מתכוון אליו. גם בקשר למעבד.

פורסם

בקשר לזיכרונות:

למה לשלם 200 שקלים יותר אם תקבל את אותה תמורה, בגלל שיש להם היטסינקים בכחול מטאלי?

היום חוץ מאשר ליופי ההיטסינקים(גופי הקירור) האלו לא נותנים כלום, כיום לא עושים אוברקלוק לזיכרונות. בנוסף 16 גיגה הם יותר מדי גם להרצה של 2-3 מכונות וירטואליות.

בקשר למעבד:

המעבד מוגזם לשימושים שלו ועולה כמה מאות יותר, כמו שרשמתי לדעתי מעבד i5 יעשה כאן מעולה את העבודה.

בנוסף, אצלנו בפורום לא עוזרים לאנשים לבזבז כסף אלא מנסים לחסוך להם איפה שצריך ובמקומות בהם הם לא מבינים.

פורסם
בקשר לזיכרונות:

למה לשלם 200 שקלים יותר אם תקבל את אותה תמורה, בגלל שיש להם היטסינקים בכחול מטאלי?

היום חוץ מאשר ליופי ההיטסינקים(גופי הקירור) האלו לא נותנים כלום, כיום לא עושים אוברקלוק לזיכרונות. בנוסף 16 גיגה הם יותר מדי גם להרצה של 2-3 מכונות וירטואליות.

בקשר למעבד:

המעבד מוגזם לשימושים שלו ועולה כמה מאות יותר, כמו שרשמתי לדעתי מעבד i5 יעשה כאן מעולה את העבודה.

בנוסף, אצלנו בפורום לא עוזרים לאנשים לבזבז כסף אלא מנסים לחסוך להם איפה שצריך ובמקומות בהם הם לא מבינים.

בקשר לזיכרונות אין באמת הרבה הבדל, זה בעיקר עניין של אמינות ואחריות של היצרן (Lifetime במקרה של Kingston)

16 גיגה זה כדי לא להוסיף אחר כך.

בקשר למעבד - עוד פעם זה בחירה שלו להשקיע במחשב שיחזיק תקופה ארוכה, צריך גם לשים לב לבקשות...

גם אני בזמנו הייתי בטוח ש Q6600 2.4 ו 2 גיגה זיכרון זה מעל ומעבר ואיפה אנחנו היום?

פורסם
גם אני בזמנו הייתי בטוח ש Q6600 2.4 ו 2 גיגה זיכרון זה מעל ומעבר ואיפה אנחנו היום?

היום אנחנו 7 שנים אחרי, אף אחד לא הכריח אותך להתקע 7 שנים עם אותו מחשב ולחשוב שהוא עדיין יספק את הסחורה, הנכון הוא לשדרג כל כמה שנים ולא

לקנות מערכת כמה שיותר חזקה באותה תקופה.

פורסם
היום אנחנו 7 שנים אחרי, אף אחד לא הכריח אותך להתקע 7 שנים עם אותו מחשב ולחשוב שהוא עדיין יספק את הסחורה, הנכון הוא לשדרג כל כמה שנים ולא

לקנות מערכת כמה שיותר חזקה באותה תקופה.

אז הוא כן מספק את הסחורה לטעמי, אחרי הוספת זיכרון והחלפת כ. מסך. מה שפותח הדיון כניראה לא יצטרך לעשות, כי לוח + מעבד לא משתלם להחליף. מסקנה שלי - ככל שהמעבד טוב יותר, כך המחשב יחזיק יותר זמן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה חברים.

אני אפרט מה אני מריץ במחשב.

אני מריץ 2 עד 3 מכונות שמותקן עליהן לינוקס ועל אחת מהן ftp ועל השנייה iptables או פיירוול של cp עדיין לא סגור על המערך בדיוק.

ירוץ גם gns עם 3 נתבים שישמשו כ dmz יש לזכור שכל נתב כזה של סיסקו ב gns עובד בצורה הכי יעילה עם 2 ג׳יגה.

בגדול המערך הזה יפעל כ 5 שעות ביום אבל אני צריך שיפעל חלק.

חחחחח אל תשאלו אותי למה כל זה זה קצת מסובך ומורכב.

בקיצור את הזיכרון בחרתי רק לפי הגודל ולא לפי שום דבר אחר ככה שאני פתוח לשינויים.

את המעבד בחרתי כי אני מכיר אותו ממחשר של לקוח שלי ונראה שעובד טוב.

כדי להצליח לעבוד עם המחשב במקביל לכל זה חשבתי שאני צריך מעבד חזק וזיכרונות.

ואני צריך אפשרות לשדרוג הזיכרון למקרה שאהיה צריך עוד דברים במחשב ולא יעבוד טוב ולהחליף לוח אני סתם אתבאס.

לדעתי המחשב הזה יכול להחזיק כ4-5 שנים.

בקשר ל ssd אתה צודק שאולי עדיף 250 אבל גם עדיף להיות איתו שנה ולהוסיף עוד אחד יותר גדול שבטח גם יעלה פחות.

על סמך כל זה הייתם מציעים לי לשנות משהו? מארז? לוח? מעבד? אם אפשר רק תסבירו למה אם כן.

תודה רבה

- - - תגובה אוחדה: - - -

ד"א היום אני עובד עם מכונה וירטואלית אחת ונתב אחד ועובד לא משהו חחח

עוד הערה קטנה, כל הדרישה הזאת הגיעה לי היום וחשבתי שאני אשאר עם אותו מערך אך כנראה שצריך לגדול קצת ☺

פורסם

את המעבד בחרתי כי אני מכיר אותו ממחשר של לקוח שלי ונראה שעובד טוב.

המעבד הזה זה רענון של האסוול, הוא יצא רק לפני כמה ימים וסביר להניח שלא ראית אותו אלא את ה-i7 4770 שבתדר מעט נמוך יותר.

בכל אופן, יש סיכוי שתצטרך יכולות רייד שיהיו ללוח?

פורסם
  • מחבר

צודק !

לא נראה לי שנחוץ רייד.

להזמין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים