פורסם 2004 במרץ 621 שנים חשבתי על זהואם הסיילנט טאוור בנוי לקרר מעבדי פרסקוט לסוקט טי, שפולטים חום פי 1.5 (ואפילו פי 2) מהאינטל שלי (סוקט 478)אז למה שלא יוכל לקרר בצורה טובה את שלי, ואפילו הוא בא אם אופציה לחבר עוד מאורר מהצד השניאני מאמין שאם טרמלטק השקיעו במוצר הזה כל כך הרבה הוא יניב תוצאות טובותבמיוחד עם 2 מאוררים שמתימרים להיות שקטים (הכל יחסי כמובן...)מה אתם אומרים?עם שתי מאוררים הוא יעשה את העבודה טוב יותר מה sp94 או שלא צריך להגזים?http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm
פורסם 2004 במרץ 621 שנים הסינק הזה הוא חיקוי גמור ל DP101 של AEROCOOL אני אישית לא יודע אם הוא יצליח לסלק כ"כ הרבה חום ושמתי לך גם שרוב המשקל שלו נמצא דיי רחוק מהבסיס חיבור מה שלדעתי יגרום לקריעת סוקטים רבים מאוד.ואני לא יודע למה לא עשו לו את הסנפירים מנחושת ואלומניום ודגם אחד שהוא מנחשות מלאה למארזים "שוכבים" שזה יכול להיות משהו בסט!
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר אם הוא יקרר טוב יותר מ SP94 (ולא יעלה הרבה כמו כל סינק לקירור אוויר של TT) אני מוכן להשכיב את המארז שלי בשבילו..
פורסם 2004 במרץ 621 שנים השאלה פה האם הוא באמת כזה טובוהאם הוא באמת לא יתלוש לך חצי מהלוח אם שהמחשב עומדוכמובן המחיר
פורסם 2004 במרץ 621 שנים המחיר יהיה תחרותי מאוד כמסורת TTשאלה:איטל פרסמה כבר את מגבלות המשקל לסוקט החדש ?אם כן , אפשר לינק ?
פורסם 2004 במרץ 621 שנים Shouldn't take long before we start seeing review from places in the world. Meanwhile Zigzag will probably know how much it will cost, and i'm sure they'l have it fastest
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר חחחחחחח רציני ישר שלחתי מייל לזיגזג אני מה זה סומך עליהם בכל מה שקשור למוצרי טרמלטקובקשר למשקל ההיטסינקאני יכול להיות שקט לגמרי שהוא לא יפגע לי בלוח אםטרמלטק חברה מוכרת ורצינית מספיק בשביל לחשוב טוב טוב על כל דבר שעולה בדעתכם ולא לשחרר מוצרים שיכולים לפגוע בחומרהאני רק רוצה לדעת איך הקירור שלהם יהיה לאומת ה sp94 או כל סינק רציני שיש היום בשוק.
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר זה מוצר שיצא לשוק לפני ימים בודדים הוא בקושי נמכר בחול.. אז חכה אני בטוח שזיגזג היו בין הראשונים שיביאו את המוצר בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.