פורסם 2014 במאי 1211 שנים מה שלומכם אנשים? רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לנושא הבגרות, האם באמת אדם ללא בגרות לא יצליח בחיים? אם לא תיהיה לי בגרות אני לא יכול לקבל משרה עם משכורת גבוהה?
פורסם 2014 במאי 1211 שנים אם אין לך בגרות זה מעיד בצורה שלילית עליך אנשים שהם מאוד מוכשרים בתחום מסוים יצליחו גם בלי בגרות והרבה פעמים יותר מאשר אלה שיש להם בגרותאם אתה מתכנת מעולה לדוגמה אתה לא צריך בגרות רק הזדמנות להראות את הכישרון שלך אבל אם אתה בן אדם רגיל ללא כישרונות יוצאי דופן אז כן אתה צריך בגרות זה מקל עליך את הכניסה לאוניברסיטה
פורסם 2014 במאי 1211 שנים אנשים ששואלים בפורום באינטרנט האם אפשר להצליח בחיים בלי בגרות בוודאות לא נופלים בקטגוריית העילויים שיצליחו בחיים בלי בגרות.
פורסם 2014 במאי 1211 שנים אכן.ובכל זאת, נענה על השאלה. אפשר "להצליח בחיים" (מה שזה לא יהיה) בלי בגרות. הכל אפשרי בחיים. הכל הוא עניין של הסתברות. בלי בגרות, ההסתברות "להצליח בחיים" נמוכה יותר. על השכלה יש תשואה. יותר השכלה - תשואה גבוהה יותר, בממוצע.
פורסם 2014 במאי 1211 שנים ^^ אכן כך. והנה הסטטיסטיקה עבורך. אני מקווה שלמרות שאין לך בגרות, אתה עדיין יודע לקרוא גרפים (רמז: אתה תהיה בחלק השמאלי של הגרף). נערך 2014 במאי 1211 שנים על-ידי Animor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.