עבור לתוכן

** עכשיו זה רשמי - HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200M/5M

Featured Replies

פורסם

HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014

חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M.

המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M.

לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים.

לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד.

מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

כדאי לשים לב שאם ה-HOTBOX (או ה-HOTFIBER) משמש במודם בלבד, על מנת להנות מהמהירות הזו הנתב הקיים צריך לתמוך במהירות הזו ברמת ה-WAN->LAN.

יש נתבים נפוצים כמו ה-941 וה-1043 הישן (הלבן) של TP-LINK שלא תומכים ביותר מ-130Mbps ב-WAN->LAN ובהם לא תוכל לנצל את המהירות הזו.

מצד שני נתבי 1G שיצאו לשוק בשנה האחרונה כמו ה-1043 החדש (הכחול) וה-6478AC של EDIMAX תומכים במהירות גבוהה יותר ב-WAN->LAN ובהם לא תהיה בעיה.

פורסם

טוב צריך רק לחכות לבזק. 70 מגה מספיק לי אבל כל טיפת upload יכולה לעזור . עדיין בשביל עוד 2 מגה אין שום סיכוי שאני עובר אם זה היה 10 זה סיפור אחר. כשאני עושה stream אני כבר משתמש ב2mbps ורוצה לעלות ל2.5 אבל התוצאות גבוליות במצב כזה. עדיין אני שוקל להוריד רוחב פס בשביל אנשים עם אינטרנט איטי עדיין זה לא ממש בעיה לרוב הצופים לצפות ב2mbps.

אגב ההגבלה של ה1043 קיימת גם ב dd-wrt או רק בגרסה הרשמית?

פורסם
  • מחבר

גם מסכי בדיקות המהירות השתנו. במהלך הבדיקה מקבלים את המסך הראשון ובסיומה את המסך השני.

פורסם

אני אאמין רק כשאני אראה מישהו מקבל כאלו מהירויות בקביעות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים