עבור לתוכן

שאלה למי ששיחק קרייסיס 1,2 ו3

Featured Replies

פורסם

הרגע סיימתי את CRYSIS 2, משחק מדהים! הרבה זמן לא הייתי ככה מרותק למשחק. בעצם, מאז שסיימתי את הראשון .

משחק מרתק מאוד וכיפי, אה וכמובן: המשחק הראשון שאני התחלתי וסיימתי עם המחשב החדש. ללא ספק, הבדל עצום בין GTX460M לGTX580 וi5-4670k

• תגובות 32
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ עוד מעט היא יסגר.

פורסם

איך CRYSIS 3? ההמשך מרתק כמו 2?

נראה לי אני יחזור ל1, לא סיימתי את WARHEAD אז אני ישחק שוב את 1. יש לי שאלה: האם אני יכול לשים את הCD-KEY שנמצא על הדיסק בתוך STEAM? אין לי כוח להחליף דיסקים ואני רוצה לעשות אקטיבייט לדיסק שיותקן על הכונן. אפשרי?

פורסם
איך CRYSIS 3? ההמשך מרתק כמו 2?

אם אתה שואל לדעתי...2 הרבה יותר טוב!

3 יותר קטע של ויזואלי, לטעמי הוא החלש ביותר בסדרה.

פורסם

נראה לי אני יחזור ל1

פורסם

יש לי Crysis 2 Maximum Edition שקיבלתי (אם אני זוכר נכון) עם רכישה של כרטיס מסך. אפשר לשחק אותו ישירות, או שכדאי לרכוש ולשחק קודם בראשון?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שחקו לפי הסדר :xyxthumbs: דברים בעלילה יהיו יותר מובנים בצורה הזאת חאלאס לשאול 20 פעם את אותה השאלה, זה לא משחק של Lucas Films

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה קורה אם יש לי אחד מהמשחקים ואני קונה ב-7.5$? אחד מתווסף לחשבון והשני משמש כ-gift?

פורסם

תודה רבה!!

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מה קורה אם יש לי אחד מהמשחקים ואני קונה ב-7.5$? אחד מתווסף לחשבון והשני משמש כ-gift?

לא, במידה ואתה קונה את זה בסטים השני פשוט לא נחשב. זה מעצבן ולפעמים בזבוז כסף.. עדיף לך כבר לקנות בנפרד את מה שיש לך.

ואני שיחקתי בראשון.. לא אהבתי את החייזרים.. אני יודעת שזה כל הקטע, אבל הם עצבנו אותי. אז שיחקתי בראשון לפחות עשרים פעמים עד מקום מסויים.

לגבי השני? סיימתי לחלוטין ואהבתי כל רגע. משחק נהדר.

אי מחכה לכרטיס מסך חזק יותר בשביל השלישי.

פורסם

איזה הקפצה :-)

גם אני לא אהבתי את החייזרים אבל זה האתגר.

איזה כ''מ יש לך?

פורסם
איזה הקפצה :-)

גם אני לא אהבתי את החייזרים אבל זה האתגר.

איזה כ''מ יש לך?

לא שמתי לב תאריך..

6850, ניסיתי לשחק קרייסיס 3.. זה עבד ממש ממש לאט.

פורסם

יש ביד שניה כרטיסים ממש בזול.

לדוגמה אפשר למצוא 7970 ב600 ש''ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים