עבור לתוכן

האימיול שלי מת..........

Featured Replies

פורסם

אהלן!

יש לי אינטרנט 1.5 פיירוול של BLACK ICE פיירוול של נורטון אינטרנט סיקיוריטי ומודם של סמסונג.......

עכשיו היה לי אמיול 3.2 של ליונטוורק וזה הוריד לי בממצוע של הכל 25 קילו לשניה..........

עכשיו קראתי מה שST!NG אמר אז החלפתי לגירסא של LSD שיניתי את ההגדרות כמו שהוא אמר רק באפלוד נתתי 24 ולא מוגבל....

עכשיו זה לא מוריד............. זה מתחבר לי לסרברים הכי דפוקים של 400 פינג........... וכתוב לי LOW ID..........

מה לעשות?

אהה ואני משתף 17 גיגה

ובטמפ של האימיול יש 7.21 גיגה

אני מעלה בסביבות 10........

עזרה!!!

פורסם

פייר וול כנראה חוסם לך פורטים...

תגדיר לו לאפשר גישה של האי מיול לאינטרנט...

אם אין לך אפשרות תצטרך לפתוח את הפורטים שהאי מיול משתמש בהם...

פורסם
  • מחבר

אני כבר פתחתי את הפורט UDP שליונוורק אמרו לפתוח...........................

ועשיתי שהאימיול יכול להשתמש באיזה פורטים שהוא רוצה

פורסם

אז ככה...

קודם כל ה upload לא צריך להיות 24 מעל ל 10 זה לא משנה בכלל מה גם שאתה לא יכול בכלל להעלות ב 24k

דבר שני זה ש eMule לא מסתדר עם תוכנות FireWall בדרך כלל (במיוחד עם ZA ), סביר להניח כמו שאמרו פה שהבעיה היא ב FireWall

ולא בגרסת ה LSD , המוד הזה הוא אחד מהמודים הכי חזקים שיש וישנם מלאאא אנשים שמשתמשים בו (הרבה יותר מ LH)

הגרסה הזאת של ה LSD היא גרסה מאוד טובה שלי אישית היא מתחברת תוך פחות משתי שניות לסרבר חזק עם High ID (בלי שום FireWall)

אני מציע לך לבדוק את ההגדות של שני ה FW's או לבטל אותם ולבדוק אם זה עובד

פורסם

STING', תוכל בבקשה לתת לינק לגרדה של LSD, כי אני מצליח למצוא

פורסם

St!ng

אמרת שאתה מוריד במהירות של 80-90

הורדתי את הגירסא שאמרת

זה לא מוריד לי מהר כמו שאתה אומר

קודם זה הוריד לחצי שעה איזה משהו ב35

מעל זה לא היה כלום

זה טיפה יותר מהיר מהליונטוורק

לא משמעותי

יכול להיות שזה בגלל הסרבר שאליו אני מחובר.

לאיזה סרברים אתה מתחבר שאתה מוריד כלכך מהר?

ובאמת כמו שאמרת הגירסא הזאת לא מטאת תמחשב ולא זוללת זיכרון כמו הLH

ויש לי HIGH ID

אז אני לא מבין למה לי זה מוריד כלכך לאט.

תודה

פורסם
  • מחבר

לאדע תראה סגרתי אחד מהפיירוולים וזה אותו דבר טיפה יותר מהר......................................................................

יכול להיות שזה בגלל הספק אינטרנט היצורי שלי?

פורסם
  • מחבר

אהה ותגיד מה זה LOW ID ו HIGH ID

מה ההבדל

איך אפשר לשנות אם אפשר......

פורסם

בקשר למהירות ההורדה ...הנה ציטוט ממה שאמרתי בת'רד הקודם

"זה בכללי אמור לשפר לך את המהירות אבל זה גם מאוד קשור במה שאתה מוריד (וגם כמה אתה מוריד) , יש פשוט דברים שיורדים ממש

מהר ויש דברים שיורדים לאט זה תלוי בהרבה גורמים כמו פפולריות , זמינות , דרישה ועוד

תנסה להוריד משהו פופלרי מאוד כחודשיים שלוש אחרי שהלינק יצא ותראה באיזה מהירות זה מוריד לך (לי זה הוריד את M**rix על 90k רצוף)

"

בשביל למצוא סרבר חזק כנסו לחוצץ(כמו בארץ נהדרת חחחח ;D ) של הסרברים תסדרו אותם לפי המשתמשים (ככל שיש יותר אז יותר טוב) ואז לאחד מהסרברים הראשונים שיש לו פינג נמוך

הלינק לאתר הבית של LSD (יש קישורים להורדה למי שרוצה)

http://emule-lsd.piranho.com/

אתר של כל מיני מודים (כתוב חצי אנגלית וחצי גרמנית :P אבל אפשר להסתדר)

http://www.emule-mods.de/?mods=start

High ID & Low ID

High ID משמעותו שהפורט שנבחר ב- Preferences -> Connections (ברירת מחדל 4662) פתוח ונגיש לתקשורת. Low ID משמעותו שהפורט חסום ואין גישה אליו. זה יכול להיגרם ע"י Firewall, ראוטרים או שרתי פרוקסי. אם קיבלתם Low ID עדיין תוכלו להעלות ולהוריד קבצים אבל ישנם מספר חסרונות

למי שיש Low ID...

1. ינסה להתחבר שוב ויבדוק אם הוא מקבל H"id , אפשר להגדיר בתוכנה שתתחבר מחדש אם היא מקבל L"id

2. יבדוק את חיבור האינטרנט שלו , FireWall's ,ראוטרים , ושרתי פרוקסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים