עבור לתוכן

לא לקבל מייל אישור - Gmail

Featured Replies

פורסם

כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום.

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח.

בעיה מוזרה.

פורסם

לא חשבת לבדוק, לפני הכל, באותם פורומים אם יש להם בעיה לשלוח אליך דוא"ל?

פורסם

יש עוד אופציה שתוכל לבדוק

GOOGLE הרי הוסיפו את הTABS חוץ מהראשי וקראו להם בשמות רשתות חברתיות וקידומי מכירות

האם בדקת גם שם?

פורסם
  • מחבר
יש עוד אופציה שתוכל לבדוק

GOOGLE הרי הוסיפו את הTABS חוץ מהראשי וקראו להם בשמות רשתות חברתיות וקידומי מכירות

האם בדקת גם שם?

בדקתי שם, אבל מסתבר שאלו בעיות באתרים שניסיתי להירשם אליהם.

אגב, אני מקווה שמותר לי לשאול את זה, גם לכם יש בעיה להירשם לפורום "הייד פארק" עם חשבון של - Gmail כמוני? כי כנראה שהבעיה היא אצלהם, כי ניסיתי להירשם לסתם פורום אחר ולא הייתה בעיה, מה שכנראה מביא אותי למסקנה שהבעיה באתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

פניתי אליהם, רשום בתחתית הדף "צור קשר", שם צירפתי הודעה בקשר לבעיה וציינתי גם את המייל שיחזרו אלי, אבל עבר מאז חודש. עושה רושם שאולי הם בתהליכי סגירה או משהו כזה, אחרת אני באמת לא מבין מה הסיפור שלהם. חשבתי אולי זה בעיה עם המייל, אבל שניסיתי להירשם עם המייל של וואלה/נענע ודומיהם, גיליתי שגם זה לא פותר את הבעיה, ככה שזאת לא בעיה פרטנית רק ב - Gmail.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים