פורסם 2014 במאי 1011 שנים שלום לכולם. במדריך הבא אעזור לכם לערוך את מפרט המחשב שלכם כדי שיופיע מתחת ליוזר שלכם באתר. על ידי לחיצה על הלחצן "מפרט מחשב" בצידו של העמוד מתחת ליוזר שלכם, יוכלו שאר משתמשי הפורום לראות את מפרט המחשב שבו אתם רוצים להשוויץ נתחיל: בשלב ראשוני נפתח מסמך בכתבן או בוורד ונתחיל לרשום את מפרט המחשב שלנו כדי שיראה בערך כך: לאחר שסיימנו נפתח את חלון התגובה בפורום ונלחץ על לחצן "מצב מתקדם": שם יפתח חלון תגובה גדול יותר עם אפשרויות עריכה מתקדמות, נעתיק לחלון תגובה זה את תכולת המסמך שיצרנו: לאחר מכן באפשרותכם לערוך את הכתב כדי שיראה טוב יותר, מודגש,בצבע, עם קו תחתון או גדול יותר: לאחר שסיימנו לערוך את מפרט המחשב והוא מיושר לשמאל נוסיף תמונה(לשיקולכם), נבחר תמונה שתוצג מעל מפרט המחשב שלנו, נלחץ עליה עם הכפתור הימני של העכבר ובאפשרויות נבחר בעריכה. נבחר בעריכה באמצעות צייר, שם בחלק העליון של תוכנת הצייר נלחץ על האפשרות שנה גודל , נסמן את האפשרות פיקסלים כדי שהתמונה תשתנה ללא שמירה על יחס גובה רוחב, אצלי גודל התמונה שמצאתי לנכון מתאימה הוא 530X512. לאחר מכן נלחץ על אישור ונשמור את התמונה. ניכנס לאתר העלאת התמונות החינמי imgur.com, במידה ואין לכם משתמש שם תצטרכו לפתוח, פעולה שתארוך כמה שניות. לאחר שנכנסתם ליוזר שלכם יפתח לכם החלון הבא: לחצו על העלאת תמונה בגודל 320X240 כדי שתתאים לגודל חלון המפרט, גררו את התמונה שערכתם מבעוד מועד לקטע השחור מצד ימין ושחררו, תוך מספר שניות התמונה תופיע באלבום הפרטי שלכם. לחצו על התמונה והעתיקו את הקישור המתאים המופיע מתחת ל-BBCode (message boards & forums). לאחר שהעתקתם את הקישור נחזור לחלון ההודעה נוריד את מפרט המחשב שורה מטה ונמקם את הסמן במרכז חלון ההודעה למעלה על ידי לחצן המרכוז, שימו לב: לאחר שהסמן ממורכז נדביק את הקישור שהעתקנו לתוך חלון ההודעה ונוודא שהוא נמצא בחלק העליון המרכזי של החלון: נלחץ בחלקו העליון של חלון ההודעה על לחצן העורך A/A: מיד לאחר הלחיצה כל הכתוב יהפוך ל-BBCODE: סמנו והעתיקו את כל הכתוב, פתחו בחלונית חדשה את האתר ונווטו להגדרות: לאחר מכן בצד ימין לחצו על עריכת פרטים אישיים והדביקו את ה-BBCODE שהעתקתם לחלונית מפרט המחשב ולחצו על "שמור שינויים" בתחתית הדף: לאחר ששמרנו ניגש לדיון בו הגבנו, נלחץ על לחצן מפרט המחשב והעדכון אמור להופיע: מקווה שעזרתי, תהנו נערך 2014 במאי 1111 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 במאי 1011 שנים עידן תודה על המדריך אבל יש לי בעיה, לא מופיעים לי אפשרויות העריכה לא בתגובה מהירה ולא במצב מתקדם יש לך מושג איך מסדרים את זה.
פורסם 2014 במאי 1011 שנים מי שמחפש דרך לקבל מהר את המפרט שלו, אני ממליץ על התוכנה Speccy (גרסה ביתית חינמית) דף הסיכום נראה ככה:
פורסם 2014 במאי 1011 שנים מחבר עידן תודה על המדריך אבל יש לי בעיה, לא מופיעים לי אפשרויות העריכה לא בתגובה מהירה ולא במצב מתקדם יש לך מושג איך מסדרים את זה.בדוק אם הבעיה קורית בדפדפן אחר.
פורסם 2014 במאי 1111 שנים ב FF אין אצלי איקונים.ב IE11 אין בכלל אפשרות תגובה לדיון ! גם לא במצב מותאם.
פורסם 2014 במאי 1111 שנים לפני כמה חודשים הייתה לי את הבעיה הזו, אבל זה כן עבד בכרום עד שפתאום גם שם זה נעלם.בדיוק באותו הזמן נפתח תרד ב "על האתר והפורום" (אם אני זוכר נכון) ו rngkay פתר לנו את הבעיה בזמנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.