עבור לתוכן

עזרה | שאלה ממש פשוטה לגבי חיבור SmartTV לרשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לאחרונה קניתי SmartTV של סמסונג. יש לי ראוטר אחד בבית, מהירות האינטרנט די גבוהה (30M אם אני זוכר נכון) אבל הטלוויזיה בקושי הצליחה להתחבר לרשת (אני יודע שאין בעיה בהגדרות או בסיסמה, כי מכשירים אחרים הצליחו כולל הטלוויזיה עצמה רק באיכות ירודה מאוד).

בקיצור, אחרי שניסיתי למצוא כל מיני פתרונות של הגדלת טווח וכד' החלטתי שאני פשוט רוצה לחבר אותה בצורה חוטית וזהו.

יש לי נקודת טלפון/אינטרנט ליד הטלוויזיה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה אני צריך כדי לחבר אותה לרשת בבית. האם איזשהו מודם, או שמספיק רק חוט רשת סטנדרטי בינה לבין החיבור בקיר וכבר תהיה גישה לרשת?

בבקשה תנו לי מענה פשוט לבעיה הזאת.

תודה מראש.

פורסם

יש לך שני אפשרויות אחת זולה ואחת יותר יקרה.

אם הטלוויזיה יחסית קרובה לראוטר אתה יכול להעביר כבל רשת מהראוטר ישירות לטלוויזיה,

או לקנות HOMEPLUG צד אחד מתחבר לראוטר והשני מחובר לטלוויזיה. (HOMEPLUG זה העברת נתונים על תשתית החשמל, צד אחד מתחבר לראוטר עם כבל רשת ומתחבר בנוסף לחשמל והצד השני שלו מתחבר לטלוויזיה עם כבל רשת נוסף ומתחבר לחשמל).

הפיתרון של הHOMEPLUG יחסית יקר יותר http://ksp.co.il/?uin=19752 (יש לי אחד כזה בסלון, עובד בצורה טובה ובלי הפרעות).

פורסם
  • מחבר
יש לך שני אפשרויות אחת זולה ואחת יותר יקרה.

אם הטלוויזיה יחסית קרובה לראוטר אתה יכול להעביר כבל רשת מהראוטר ישירות לטלוויזיה,

או לקנות HOMEPLUG צד אחד מתחבר לראוטר והשני מחובר לטלוויזיה. (HOMEPLUG זה העברת נתונים על תשתית החשמל, צד אחד מתחבר לראוטר עם כבל רשת ומתחבר בנוסף לחשמל והצד השני שלו מתחבר לטלוויזיה עם כבל רשת נוסף ומתחבר לחשמל).

הפיתרון של הHOMEPLUG יחסית יקר יותר http://ksp.co.il/?uin=19752 (יש לי אחד כזה בסלון, עובד בצורה טובה ובלי הפרעות).

אוקי, נראה לי שאנחנו מתקדמים...

שתי שאלות:

1. לא בדיוק הבנתי מהי האפשרות הזולה ומה היקרה... אם תוכל להדגיש שוב..

2. מה בדיוק צריך לקנות אם אני רוצה ללכת על ה-homeplug הזה? שתי יחידות של מה שהפנת אותי אליו ב-ksp, אחד לטלוויזיה ואחד לראוטר? ואיך זה בדיוק מתחבר ועובד?

תודה רבה!

פורסם

יחידת HOMEPLUG אחת מתחברת לנתב והיחידה השניה ל TV.

חשוב לציין שהפתרון הזה לא תמיד עובד כראוי במיוחד אם החשמל בבית הוא תלת פאזי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים