עבור לתוכן

הכניסה למשתמש לוקחת יותר מדי זמן

Featured Replies

פורסם

סוכריות MאנדM - מה לכל הרוחות כתבת? מעבר לזה זה אוסף של שטויות גמורות, אפילו לא קראת את מה שנכתב בדיון בקפידה.

ברגע שנוצר משתמש חדש, הפרופיל שול נטען בצורה מספיק סבירה. יש פה בעיית שהיא תלויית פרופיל מתשמש ולכן צריך לבחון בכלים רציניים את מקור הבעיה.

לפותח הדיון - אני לא ממש הצלחתי להבין אם הוצאת את המידע הנדרש מתוך Process Monitor או לא...

התוכנה עבודת בדיוק כמו כל profiler אם יש לך קרבה כלשהי לעולם הפיתוח או הDBA.

תשים לב למאמר שמפתח התוכנה הזאת כתב לפני כמה שנים:

http://blogs.technet.com/b/markrussinovich/archive/2012/07/02/3506849.aspx

Soluto מבצעת עבודה דיי דומה והיא אמורה להראות לך כמה זמן לוקח כל שלב מהרגע שבו נטענת הליבה של מערכת ההפעלה ועד ההגעה לdesktop מתפקד.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

multicore אין לי שום קשר לתוכנות

profiler ככה שבאמת להשתמש בתוכנה הנ"ל אני לא באמת יודע. מה שכן עקבתי אחרי מה שמפתח התוכנה כתב והצלחתי (לפחות אני מקווה) להגיע לlogs של התהליכים הבעייתיים בזמן הכניסה למשתמש ומפה אני כבר לא יודע איך להמשיך... אני מצרף את

הקובץ שהצלחתי לשמור לאחר סינון (מקווה שמוצלח) בתקווה שאם תרצו להציץ בו ולעזור לי או להכווין אותי למצוא את הבעיה לבד.

ivan ברור לי מה שאתה אמר ,לכן אני מבקש ממכם להגיד לי איך אני יכול לגלות את ה"בעיה" ולפתור אותה.

תודה רבה ולילה טוב

נערך על-ידי koskok

פורסם

תשים לב שאם תכנס ל Process Tree אתה יכול לראות ש ThumbnailExtractionHost נטען במשך 16 שניות.

זה שרות שאחראי על, ניחשת נכון, thumbnails.

למה זה קורה אני לא בטוח וגם לא מצאתי משהו מעניין ברשת בנתיים.

תנסה, בשביל הבדיקה, למחוק thumbnail cache ולהפעיל את המחשב מחדש.

פורסם
  • מחבר
תשים לב שאם תכנס ל Process Tree אתה יכול לראות ש ThumbnailExtractionHost נטען במשך 16 שניות.

זה שרות שאחראי על, ניחשת נכון, thumbnails.

למה זה קורה אני לא בטוח וגם לא מצאתי משהו מעניין ברשת בנתיים.

תנסה, בשביל הבדיקה, למחוק thumbnail cache ולהפעיל את המחשב מחדש.

דבר ראשון תודה רבה. בקשר לעץ תהליכים נכנסתי אליו אבל לא מצאתי יזכור ל ThumbnailExtractionHost אשמח להכוונה איך להגיע אליו ( לצורך למידה כמובן)

כמו כן נכנסתי ל"ניקוי דיסק" של ווינדוס 8.1 ושם מחקתי את "תמונות ממוזערות"-

thumbnail (מקווה שאותו הדבר) הקובץ שקל 6MB ולאחר יציאה וכניסה למשתמש נוצר קובץ חדש השוקל 2MB ולא היה שום שינוי בכניסה אליו.

תודה רבה ולילה טוב

פורסם

אם אתה לוחץ ctrl+T או דרך תפריט tools.

מה שעשית אמור היה לעשות את העבודה. צריך להמשיך לחקור למה זה קורה.

פורסם
  • מחבר

לאחר התבוננות נוספת בעץ הצלחתי קצת יותר להבין מה הולך שם. לבסוף מה שראיתי זה שהתהליכים הבאים עורכים בערך 15 שניות

userinit.exe

runonce.exe

RPMKickstart.exe

שתי התהליכים הראשונים הם של windows ככה שאני מאמין ששם לא הבעיה.מה שכן התהליך השלישי הוא תהליך חיצוני של gigabyte שהותקן ביחד עם הדרייבים של הלוח M מה שמגביר לי עוד יותר את החשד בו אבל לאחר ניסיון של ביטול ההפעלה שלו דרך autoruns (התהליך אינו נמצא בsoluto)זה לא היה נראה שזה עשה שינו כלשהו בזמן ההתחול.

כמו כן עלה לי רעיון לבדיקה נוספת בכך שאני יוכל להוציא log file של העלאת המחשב ממשתמש אחר שבו אין את הבעיה ואז לנסות להשוות בין השניים בתקווה שיהיה משהוא שונה שיביא לפתרון.

השמח לשמוע רעיונות נוספים וכמו כן העדכן בהתקדמות

תודה רבה ולילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים