עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

לאנשים המסכנים את קיומנו כאן בין אם בכוונת זדון ובין אם בטפשות\תמימות אין קץ, אין מקום בקרבינו. הייתי מסתפק בהגליה תוך הבטחה שאיש מהם, כמו גם כל צאצאיהם, לעולם לא יוכלו לחזור לכאן, אבל אז הם יסתובבו בעולם ויכפישו את ישראל, ועוד ידגישו במיוחד שהם "ישראלים" בשביל האמינות.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן ירבו, הפגנת תמיכה בישראל בצומת צבר בקריות:

ry6u2a4u.jpg

פורסם

יש!!! הצלחתי להסיר את הדיון ההזוי הזה מהמועדפים

פורסם
בית המשפט אישר: מותר לכתוב "מוות לערבים", זאת לא הסתה לרצח ולא עבירה על החוק. על פי השופט איתי הרמלין מבית המשפט השלום בתל אביב: "במדינה דמוקרטית המקדשת את חופש הביטוי אין מקום למעצרם של אנשים בשל התבטאויות בלבד".

אה, סליחה, התבלבלתי.

מותר לכתוב "מוות ליהודים". ליהודים.

טעות שלי.

http://tech.walla.co.il/?w=/4000/2772738

פורסם

אתה עדיין חושב שאני קיצוני מדי, ag43?

פורסם

ובינתיים, הנה מאמר פרי עטו של גדעון לוי מעיתון "הארץ", אלא שהפעם הצואה היוצאת מפיו של איש זה לא מתפרסמת בעברית בעיתון שכמות קוראיו לא תמלא אצטדיון ממוצע, אלא באנגלית ובאתר של הCNN:

http://edition.cnn.com/2014/08/08/opinion/israel-own-worst-enemy-levy/index.html?hpt=imi_t4

פורסם

כל המאמרים שלו מתפרסמים תמיד גם בהארץ באנגלית. הרבה בהטענות שלו אומצו במהלך השנים ע"י שונאי ישראל בתור עובדה שהתפרסמה בעיתון ישראלי "מכובד".

פורסם

ועל כן אני בעד תלייתם של אנשים כדוגמתו, שמהווים סיבה מרכזית לתפיסה הקיימת בעולם לפיה "יהודים הורגים פלסטינאים בהמוניהם כי הם לא מחשיבים אותם לבני אדם".

פורסם

ואני בעד להשתמש במעצר מנהלי כדי לזרוק אותך לכלא עד יומך האחרון כי אתה סכנה לדמוקרטיה. מה אתה אומר?

אני לא מעריץ של גדעון לוי. לעתים רחוקות (מאוד) אני מסכים עם דעתו, אבל צריך להיות פאשיסט מוחלט כדי לרצות להרוג בן אדם בגלל דעה. או פסיכופט. הבעיה שאתה שניהם.

פורסם
אני לא מעריץ של גדעון לוי. לעתים רחוקות (מאוד) אני מסכים עם דעתו, אבל צריך להיות פאשיסט מוחלט כדי לרצות להרוג בן אדם בגלל דעה. או פסיכופט. הבעיה שאתה שניהם.

בלי קשר למידת הקיצוניות של ויק או למידת ההסכמה שלי איתו או אפילו למידת ההסכמה שלי עם דעותיו של מר גדעון לוי, הצגת הדברים כפי שאתה עושה זאת היא פשוט עיוות של המציאות.

אף אחד לא מבקש להרוג / לכלוא / להשתיק בן-אדם בגלל דעתו. לאף אחד לא אכפת מה הוא חושב על המלחמה או על המצב בכלל או איזו קבוצת כדורסל הוא אוהד. הבעיה היא עם פעולותיו של אותו אדם, אשר לדעתם של אחרים גורמים נזק רב למדינה.

פורסם

תנעלו כבר .

השרשור הזה הבריח את כל השמאלנים , תו"כ , ביצוע אופטופיקים למוות .

100 עמודים , מישהו קונה עוגה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים