עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם
אפילו בתוכניות כמו יצאת צדיק יוצא לי להזיל דמעה מדי פעם

אוקיי, מה?

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלא יחשוב שיש פה אנשים ללא טיפת רגש, כי זה מה שהוא/הם חושבים.

פורסם

אלו האזרחים ה"תמימים" שהחמאס משתמש בהם כמגן.

https://www.youtube.com/watch?v=9787sbko2K0

מצד אחד יבקשו יחס אנושי, ומצד שני מוכנים להקריב את עצמם כדי להרוג אותנו.

אז לא, אין לי חמלה כשהם מתים בפעולות לגיטימיות נגד מחבלים.

אני לא חושב שצריך להרוג נשים וילדים או סתם אנשים שאינם קשורים לפעילות טרור של ממש.

אבל אם הם מגנים בחייהם על טרוריסטים ואמל"ח, ומתוך ביתם ובית ספרם משוגרים טילים, אז הם בחרו להיות בקו האש ולא צריך להתחשב בהם.

היחידים שצריך להתחשב בהם הם אזרחי ישראל המופגזים, וחיילי צה"ל המופלאים ששווים כל אחד לפחות כמו 1000 עזתים.

זאת מוסריות אמיתית.

לא אנושיות מזוייפת שמקבילה את אותה האימא העזתית שמגדלת שהידים רוצחים בתורתו של השטן, לבני אנוש הראויים לחמלה.

אין מקום לחמלה כשאלו אחראים באופן ישיר למותם של אזרחי ישראל(כולל האזרחים הערבים).

מבחינתי גם ערבי ישראלי אוהב חיים ורודף שלום שווה פי 1000 מהעזתים.

אני לא גזען, אני ריאליסט.

אני יודע להבדיל בין טוב ורע.

פורסם

ישראל הורגת אזרחים כמו שנהג דורס אנשים שקפצו לו לנתיב בכביש 6.

או שהאנשים מפגרים שקופצים לכביש, או שמישהו דחף אותם.

פורסם

עידן , אתה רק מוכיח את מה שאמרתי ..

רוגר לא קרא את הכתבה עם אורנה בנאי . שם הודעה כאן ואתה נסחפת .. לא קראת את הכתבה , רוגר לא קרא את הכתבה . אתם סתם מתלהמים , ללא סיבה .

אתם סתם מתלהמים , הופכים כל דיון ללא ענייני וחבל .

בקשר למה שאני אמרתי - גם לא הבנת - לך לשיעורי הבנת הנקרא ותחזור .. אתם סתם מתלהמים ..

מה אמרתי בשלושה דפים האחרונים שהפך אותי ל"שמאל קיצוני" ?

ד"א , לא הייתה שם פעילות טרור היה שם מחסן אמל"ח של חמאס (וכן , יש הבדל ..) , הילדים שיחקו כדורגל , צה"ל הפגיז את המחסן (מכולה) , שהייתה לידם .

הילדים נבהלו וברחו , צה"ל חשב שהם מחבלים וירה ישירות עליהם . המרחק בין הילדים למחסן היה כמה עשרות מטרים .

לפחות שתדע על מה אתה מדבר ..

פורסם

מחסן אמל"ח קשור לפעילות טרור, מישהו אמר להם לשחק שם? ההורים שלהם טפשים, ידעו שיש שם אמל"ח ובכל זאת נתנו להם לשחק שם כשיש בחוץ פעילות של חיל האוויר.

פורסם

תסביר לי עכשיו , איך ילדים אמורים לדעת את זה ? למה מה יש שם פנסי נאון ענקים שמסמנים את זה ?

על מה קיבינימט אתם מדברים פה ? מישהו אמר לך שהם ידעו ? שההורים שלהם ידעו ?

אם אתה כ"כ טוב בסרטונים , איך לא ראית את הסרטון שהחמאס לא נותן לאזרחים להתפנות , וזאת למרות שהם רוצים ?

לא ראית את הסרטון שהחמאס מרביץ לאזרחים ומשאיר אותם בכוח ובאלימות בבתיהם?

זה פשוט מרתיח , אתם סתם מדברים . ראבק , המונה שלך לא צריך עוד הודעות .

אה , ולא ענית לי על השאלה :

"

מה אמרתי בשלושה דפים האחרונים שהפך אותי ל"שמאל קיצוני" ?

"

פורסם

ראיתי את הסרטון שהחמאס מרביץ לתושבים, שיאכלו את החרא שהם בישלו, הם העלו את חמאס לשלטון והם בחרו בו.

פורסם

אוקי , ואיך הסקת שאני שמאל-קיצוני ?

פורסם

שמאל מתון מחזק את ידי צהל, גם כאשר קורות טעויות שמה לעשות לעיתים אין אפשרות למנוע אותן.

מרגיש לי שאתה מחפש איפה צהל שוגה, איפה הוא לא מוסרי, רחמן מדי ונשמע כאילו לא ממש תומך במבצע. לכן אני מסיק שאתה שמאל קיצוני.

פורסם

איפה ? תביא דוגמא .

אני מתנגד להתלהמות חסרת בסיס , להפיכת דיון ללא ענייני ..

אתם סתם מתלהמים ..

סתם תוקפים . ראה מקרה אורנה בנאי : לא קראת , לא שמעת את הראיון איתה . הספיקו לך שתי שורות ממישהו שגם הוא לא ראה ולא קרא !!

...

- - - תגובה אוחדה: - - -

אה , וד"א :

איפה קראת/הבנת שאני לא בעד ה"מבצע" ? . איפה קראת/הבנת שאני "מחפש" טעויות של צה"ל ?

פייר ,יכולת הסקת מסקנות לא משהו ..

פורסם

לפי גורם אמריקני, ראש הממשלה הודיע למזכיר המדינה ג'ון קרי על הפסקת אש הומניטרית בת 12 שעות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4550009,00.html

החלטה אנושית?

הרבה שמאלנים יגידו כן.

אני חושב שהפסקת אש "הומניטרית" רק תתן לחמאס זמן להכין עוד מטענים באיזורים המיועדים לכניסה.

וככזו היא אינה "הומניטרית" כלפי חיילינו.

פורסם
שלא יחשוב שיש פה אנשים ללא טיפת רגש, כי זה מה שהוא/הם חושבים.

יש הבדל בין "רגשן" לבין אדם הומניסט, שמכבד זכויות אדם ואזרח בסיסיות(בלי קשר לדת, גזע ומין).

אתה פשוט רגשן, לא הופך אותך לפחות אכזר ואגרסור מהפלשתינים. צר לי לנפץ לך את הבועה.

ואל תביא לי את החרטא הזה של "גולני", אני מכיר מלא חיילים שהיו בקרבי ומזועזעים ממה שאנחנו עושים לפלשתינים.

תגיע פעם לערב "שוברים שתיקה" ובאמת תקשיב, כמו שאמרו לך אל תתלהם ישר כמו בהמה שטופת מוח.

אלו האזרחים ה"תמימים" שהחמאס משתמש בהם כמגן.

https://www.youtube.com/watch?v=9787sbko2K0

מצד אחד יבקשו יחס אנושי, ומצד שני מוכנים להקריב את עצמם כדי להרוג אותנו.

אז לא, אין לי חמלה כשהם מתים בפעולות לגיטימיות נגד מחבלים.

אני לא חושב שצריך להרוג נשים וילדים או סתם אנשים שאינם קשורים לפעילות טרור של ממש.

אבל אם הם מגנים בחייהם על טרוריסטים ואמל"ח, ומתוך ביתם ובית ספרם משוגרים טילים, אז הם בחרו להיות בקו האש ולא צריך להתחשב בהם.

היחידים שצריך להתחשב בהם הם אזרחי ישראל המופגזים, וחיילי צה"ל המופלאים ששווים כל אחד לפחות כמו 1000 עזתים.

זאת מוסריות אמיתית.

לא אנושיות מזוייפת שמקבילה את אותה האימא העזתית שמגדלת שהידים רוצחים בתורתו של השטן, לבני אנוש הראויים לחמלה.

אין מקום לחמלה כשאלו אחראים באופן ישיר למותם של אזרחי ישראל(כולל האזרחים הערבים).

מבחינתי גם ערבי ישראלי אוהב חיים ורודף שלום שווה פי 1000 מהעזתים.

אני לא גזען, אני ריאליסט.

אני יודע להבדיל בין טוב ורע.

כן, אבל זאת אישה בוגרת. שכנראה נולדה לתוך עזה שכבושה ע"י ישראל.

תחשוב מה הסיבה שהדור הזה של הילדים לא יגדל בדיוק כמוה? מעגל השנאה הזה צריך להשבר.

אני ואתה רואים את אותו הדבר, אישה שאומרת דברים נוראיים - שהיא מוכנה למות ורק היהודים יעופו מפה.

בפועל, עובדה שהיא עם בעלה בבית חולים ישראלי מקבל טיפול ויושבת שם בשקט.

לפי התאוריה של הימין, היא לא אמורה להצטלם לסרטון הזה, אלא לתפוס ישר סכין מחדר ניתוח ולהרוג כמה שיותר יהודים.

משום מה, כשאדם נחשף לטוב של אויבו, הוא לא ממהר לתקוף...מעניין.

אגב, תודה לעמרי שניסה לשדך לי כתבת של סקיי ניוז, אבל אני תפוס :P.

פורסם

אתה חולה נפש

פורסם

אולי חלאס כבר עם התגובות האלו?

באמת, הדיון הזה התחיל מעניין. פה ושם עולות שאלות ותשובות באמת מעניינות.

ואז מגיע איזה טרול ומטיח באחר שהוא חולה נפש/ראוי לאותו גורל של שהיד/קללה אחרת כלשהי.

כל האינטלקטואל שבעולם לא יעזור אם נמשיך לבחור להשתלח כמו חיות אחד בשני. ובטח שלא יכפר על תחושות חייתיות לא פחות שמורגשות פה מתחת לפני השטח.

חלאס כבר עם האלימות המילולית וסתימת הפיות. זה לא דיון, זה מונולוג

נערך על-ידי Ofir Lavi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים