עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

היום היא מבינה שהמלחמה הזאת צודקת? היא מבינה שהקריירה שלה בסיכון העוכרת ישראת המכוערת הזאת, אחרי מה שלכלכו עליה בפייסבוק ובכל מקום אפשרי היא חוזרת בה, שתלך למכור את הלוקשים שלה למישהו אחר.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 298.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה מה היא אמרה ? מישהו כאן בכלל קרא את הכתבה ?

עידן , שולח לך ..

פורסם

לא קראתי כי היא לא מעניינת אותי

פורסם

נו , אז איך אתה יודע מה היא אמרה ?

(גם אני לא קראתי ..)

פורסם

רוג'ר ציטט אותה וזה הספיק לי

פורסם

היועמ"ש לממשלה נתן הוראה לפתוח בחקירה פילילית נגד זועבי.

עכשיו צריך לדרוש גם מול טיבי. הוא הסית להתקוממות של ערביי ישראל והגדה.

פורסם

רוגר , קראת את הכתבה הראשונה עם אורנה בנאי ?

פורסם

קראתי את הדברים העיקריים:

"בושה שזה העם שלי"

"רוב האנשים פה מונעים משנאה וצרות מוח"

באמת אורנה, סליחה שלאחר שנים תחת רקטות ופצמרים בלי התרעה אנשים דורשים פיתרון. אנו באמת מצטערים שאנו מפריעים לך באמצע הסושי. אני מבין למה את מתביישת שזה העם שלך.

סליחה, אני לא קונה את ההתנצלות. וחבל שהם לא הספיקו לשאול אותה: אם פתאום הבנת שטעית, אולי את טועה לגבי עוד דברים ?

פורסם
אתה עד כדי כך פתי?

הוא לא ענה לה לשום שאלה בצורה עניינית.

"כתבת": "מה אפשר לעשות לגבי ההרוגים שהם בעצם חפים מפשע?"

"נפתלי": "מה היית עושה אם היו יורים עלייך טיל ביום? לא היית הורגת 700 בני אדם? ברור שהיית, אז אל תטיפי לי מוסר ותני לנו להרוג עוד. תודה".

זה מה שכל בן אנוש אובייקטיבי, רציונאלי שאינו צמא לדם וקונפליקטים שומע.

הפוך יא חתיכת צנון בלי שכל, הפוך.

זאת היא שלא שאלה שאלות ענייניות וחזרה על עצמה כמו תקליט שבור.

נפתלי מסביר לה שחמאס יורים מאות טילים מדי יום על אזרחים, משהו ששום מדינה בעולם לא אמורה ולא היתה מסכימה לו. בתגובה הם משיבים אש למקורות הירי. אזרחים פלסטינים נהרגים כי הם בוחרים להיות שם. כי חמאס יורה בכוונה מתוך ריכוזי אוכלוסיה אזרחית, מתוך רצון ומטרה שיהיו אזרחים הרוגים. הוא מסביר לה שברגע שהחמאס יפסיק לירות טילים - ישראל תפסיק לירות ירי תגובה למקורות הירי. הכדור בידיים שלהם.

הכתבת בוחרת להתעלם מכל ההסבר הזה, ולשאול שוב - כמו תקליט שבור - את אותה שאלה מעוותת "אבל אתם הורגים ילדים!!!", תוך התעלמות בוטה מהמציאות ומההסברים שניתנו לה 5 שניות קודם לכן.

היא מטומטמת ואנטישמית.

היי, תבדוק אולי היא רווקה... תוכלו להתאים :)

פורסם

היי, תבדוק אולי היא רווקה... תוכלו להתאים :)

זה לא ילך. היא מתונה מדי עבורו.

פורסם
קראתי את הדברים העיקריים:

"בושה שזה העם שלי"

"רוב האנשים פה מונעים משנאה וצרות מוח"

באמת אורנה, סליחה שלאחר שנים תחת רקטות ופצמרים בלי התרעה אנשים דורשים פיתרון. אנו באמת מצטערים שאנו מפריעים לך באמצע הסושי. אני מבין למה את מתביישת שזה העם שלך.

סליחה, אני לא קונה את ההתנצלות. וחבל שהם לא הספיקו לשאול אותה: אם פתאום הבנת שטעית, אולי את טועה לגבי עוד דברים ?

בקיצור לא קראת את הכתבה ..

קראת "חלקים נבחרים" , וגיבשת עמדה .

ואח"כ התחלת לדבר ולאפיין והשפעת על אחרים .

אם "רוב האנשים פה מונעים משנאה וצרות מוח" , אז אתה לא "בושה שזה העם שלי". ?

פורסם

נפתלי מסביר לה שחמאס יורים מאות טילים מדי יום על אזרחים, משהו ששום מדינה בעולם לא אמורה ולא היתה מסכימה לו. בתגובה הם משיבים אש למקורות הירי. אזרחים פלסטינים נהרגים כי הם בוחרים להיות שם. כי חמאס יורה בכוונה מתוך ריכוזי אוכלוסיה אזרחית, מתוך רצון ומטרה שיהיו אזרחים הרוגים.

חמאס גם מוודא באלימות שהם לא יברחו.

זאת ההגנה של החמאס מירי של ישראל.

החמאס יודע שגם אם ישראל תירה, אזרחים ונשים וילדים יפגעו, ואז החמאס יוכל להפעיל לחץ דרך התקשורת העולמית ושותפיו באו"ם.

זה פשוט סוג של טקטיקת התאבדות ג'יהאדיסטית של החמאס.

שמערבת את כל האוכלוסיה כולל נשים וילדים.

והנשים והילדים אינם תמימים.

אני לא אומר שצריך להרוג אותם, אבל וודאי לא צריך להימנע מלירות בפעילי חמאס ובמשגרים ובאמל"ח רק בגלל שיש שם כמה כמה לוחמי ג'יהאד מתאבדים בדמות נשים וילדים.

אם האוכלוסיה העזתית מרגישה קורבן של החמאס, שיתחילו להשמיע קול.

שהעולם ישמע אותם ויעזור להם נגד החמאס.

פורסם
בקיצור לא קראת את הכתבה ..

קראת "חלקים נבחרים" , וגיבשת עמדה .

ואח"כ התחלת לדבר ולאפיין והשפעת על אחרים .

אם "רוב האנשים פה מונעים משנאה וצרות מוח" , אז אתה לא "בושה שזה העם שלי". ?

כל זה נאמר בהקשר לפתיחה במבצע הצבאי, ביום הראשון שלו לאחר מספר ימים של הבלגה.

היא ממרום ת"א מטיפה מוסר לתושבי הדרום החמומי מוח שדורשים כבר שקט. לאחר 14 שנים של סבל? היא אפילו הודתה בראיון ברדיו שהמון משמות הישובים שהוא הזכיר לא מוכרים לה. היא, מציגה את עצמה כהומנית ומטיפה לנו מוסר? איפה ההומניות שלה כלפי תושבי הדרום ?

ורק להזכיר - הכל הכל החל מנסיון חטיפה כושל של 3 נערים ע"י החמאס, שהעיזו להתנגד. גיבורים.

אני שלא כמוה, גאה בעם הזה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה התחיל מריאיון תמים וקצר שנתנה בשבוע שעבר לאושרת קוטלר בערוץ 10 בו אמרה: "אני חושבת שביבי צריך להתאפק", המשיכה ואמרה: "בצד שלהם נהרגו היום נשים וילדים וזה מאוד מצער אותי" וסיימה: "אני שמאלנית הזויה שאוהבת ערבים".

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4544742,00.html

פורסם

"שלום עושים עם אויבים"

מאסנו באנשי השמאל הטיפשים ובסיסמאות הנבובות שלהם.

קודם מעשנים את עצמם לדעת ואז יוצאים בהצהרות חלולות כמו של מלכות יופי.

תקשיבו טוב טוב יא מעופפים, שלום עושים עם אויבים שרוצים להפסיק להיות אויבים. עם אויבים שיש ביניהם סיכסוך שניתן לגישור כלשהו, בד"כ סכסוך נדל"ני על שטחי אדמה.

לא עושים שלום עם היטלר, גבלס או ממשיכי דרכם מהחמאס.

לא עושים שלום עם אויבים שהסיכסוך איתם מתבסס במהותו על עצם היותכם בין החיים, על רצון דתי לרצוח אתכם בלי קשר לשום דבר אחר, והגישור היחיד שמקובל עליהם זה שאתם תתאבדו עצמאית.

נשבר הזין מהסיסמה הריקה המטומטמת הזאת

שלום עושים עם אויבים אעלק

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

אתם רוצים שאני העלה לכאן גופות של ילדים פלסטיניים ונראה אתכם גיבורים . אף אחד לא רוצה לראות ילדים מתים .

פשעי מלחמה : לבישת מדי צה"ל . כן , זה פשע מלחמה .

כמו שרשמתי לך בפרטי אני מכיר את הסרטון של ההפצצה ששלחת לי, זה לא מזיז לי את הביצה, אני בטוח שהיתה שם פעילות טרור כלשהי, אתה מוזמן לחשוב שאני לא אנושי.

הסבים והסבתות שלי חינכו אותי מגיל קטן שפלסטינים הם סרטן כולל ערבים ישראלים, זה גם מה שחינכו אותי הורי, זה מה שאעביר לילדים שלי, גם ערבים ישראלים הם מחבלים עם פוטנציאל, אתה יכול לראות כל יום דוגמה אחרת, היום ניסה אחד מהם לדרוס חפים מפשע.

אם אתה חושב שאני פנאט, חמום מוח לא אנושי ובלי רגש אתה טועה, כשיש לך ילדים אתה מתחיל להבין את החיים אחרת, הופך רגשן יותר, בשבוע האחרון אני לא מתבייש לספר שבכיתי כמה וכמה פעמים אפילו כמה פעמים ביום בכל מבזק חדשות בו הודיעו על הרוגים.

באחד מהימים חלקתי כבוד בהלוויה של החייל הבודד שון כרמלי ז"ל, פרח צעיר, חייל בודד שנקטף בטרם עת, חבשתי את הכומתה שלי של גולני, וחשבתי על כל החיילים ועל משפחת גולני ומיררתי בבכי, עד כדי כך שאנשים סביבי הגישו לי ממחטות.

אפילו בתוכניות כמו יצאת צדיק יוצא לי להזיל דמעה מדי פעם, אז שלא תחשוב שאנחנו פנאטים לא רגישים פשוט פה המצב שונה.

יהיה לך מאוד קשה לשמוע את מה שבא לי להגיד אז אני אצנזר, אין לי שום חמלה לערבים, לא לילדים, לא לנשים ולא לגברים, הם אוייבים שרוצים רק להשמיד אותנו מגיל קטן, זה מה שמלמדים אותם, כואב לי יותר למעוך נמלה על הכיור בבית ולראות אותה מתה מאשר לראות את הסרטון והתמונות ששלחת לי של ההפצצה בחוף בעזה, מצטער, הם בשבילי במעמד נחות מזה של ג'וק, ככה חונכתי ומסתבר שלא רק כהנא צדק, גם הסבים והסבתות שלי צדקו, במרוקו עוד הרבה לפני הם ידעו מי אלו הערבים. היפי נפש פה בארץ לא מכירים ולא רוצים להבין שהם זן נחות של חיות צמאות דם.

אם הם מסוגלים לעשות לינץ' בחיילים כשילדים ונשים מסביב עוזרים, כמו להקה של צבועים שצמאה לדם, אז מבחינתי שעזה תשרף על כל יושביה.

כל יום נהרגים לנו חיילים, פרחים, שלא רק שאבא שלהם קובר אותם גם הסבא, פרחים מלח הארץ, שנפלו רק בגלל שצהל לא מעוניין להרוג חפים מפשע.

אתה בא ואומר פשעי מלחמה, איך אתה לא מתבייש? אני מתבייש באנשים כמוך, שההורים שלהם ישמע אותך אומר להם שהבנים שלהם שנלחמו ונפלו כדי להגן עליך הם פושעי מלחמה.

שמאלנים קיצוניים, אתם מיעוט סורר, עשב שוטה שלא מגיע לו לחיות בארצנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.