עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם
תענה לי בבקשה (למרות שאני יכול לנחש את התשובה).

טייס מעל שמי עזה מזהה עמדת שיגור טילים, שניות לפני השיגור לעבר מדינת ישראל. מסביב למשגר שני משגרים וחמישה אזרחים.

האם על הטייס לירות מיד טיל לעבר עמדת השיגור?

בוא אני אשאל אותך שאלה, למרות שאני גם יודע את התשובה.

בשביל צמאון הדם שלך, מתו כבר 25 ילדים שבקושי טעמו וראו חיים, שרק עכשיו סיימו בית ספר בשם האידאולוגיה והפוליטיקה שלך ושל מנהיגך הסרוחים.

אז מי יותר שונא חיילים? הימני? או השמאלני? אני הייתי מעדיף שהם לא יילחמו ואל תספר לי פרופוגנדה ימנית שטוענת שזה היה בלתי נמנע.

ורק To humor you, כרגע אנחנו כבר במצב מלחמה(אחרי אסקלציה שיכלה להמנע הרבה קודם) אז כן, אני מעדיף שהטייס ישגר טיל לעמדת השיגור.

הייתי מעדיף שהוא לא ישגר טיל לעשרות בנייני מגורים אחרים שניזוקו בעקבות התקפות מאסיביות של צה"ל ויהרוג אזרחים חפים מפשע שלא היה חמאסניק אפילו קרוב אליהם(למשל, מות 4 הילדים בחוף עזה).

אתם משוכנעים שבידכם איזושהי אמת אובייקטיבית, בעוד שהרבה הנחות יסוד שלכם נדחסו לכם לראש ע"י פרופוגנדה ימנית, לא יותר מכך.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא היה מדובר במישהו עם 9000 הודעות בפורום, הייתי בטוח שמדובר בטרול. אמור לי משהו פשוט יותר: האם גם אמנת החמאס, שאומרת "לא ננוח עד שישראל תושמד והיהודים ייטבחו", פחות או יותר במילים האלו, היא "פרופוגנדה ימנית"?

נערך על-ידי vic07

פורסם

אני אומר שלא צריך לפגוע בחמאס?

פורסם

לא, אבל אתה מציב תנאים שהופכים פגיעה כזו לבלתי אפשרית לחלוטין.

פורסם
בשביל צמאון הדם שלך, מתו כבר 25 ילדים שבקושי טעמו וראו חיים, שרק עכשיו סיימו בית ספר בשם האידאולוגיה והפוליטיקה שלך ושל מנהיגך הסרוחים.

שמע, אתה חתיכת אידיוט.

חבל שאתה לא נהרגת במקומם.

פורסם

מעניין אם לחטיבה היהודית , יש פה נציגות סמויה .. עם כל כך הרבה קולניים ימניים קיצוניים , אני מקווה שכן .

airebel ,

אף אחד לא שמח שמתים ילדים ובלתי מעורבים בזמן לחימה .

עם זאת אני מזכיר לך שחמאס הוא ארגון טרור, ועדיף למוטט אותו עכשיו מאשר בעתיד , שחיזבאללה יתפנה מעיסוקיו בסוריה ויחל לעזור לו .

ילדים ימותו , ויותר מזה : עדיף שימותו עכשיו X בלתי-מעורבים פלסטיניים , מאשר 100X או 1000X .. . חייבים למוטט את החמאס . זה יהיה מכה לא רק לאחים המוסלמים , טורקים וקטאר . אלא גם לאיראן .

המנהרות האלה שנחפרו , לא נחפרו סתם .. הן נחפרו בכדי שהחמאס ישתמש בהם בשעת כושר . שעת כושר היא שחיזבאללה יתפנה מסוריה .

לחיזבאללה יש גם מנהרות (אני מאמין) . אתה יכול לדמיין מה יקרה אם החמאס והחיזבאללה היו מתקיפים את ישראל בעוד מספר שנים ? מה היה קורה אם בזמן שהם היו מתקיפים , לאירן היה גרעיני ?

אני מצרף כמה סרטונים , שתבין עם מי יש לך עסק :

פורסם

.

התחלנו עם הוצאת הדיבה האנטישמית - אתה נשמע ממש כמו אירופאי שמאלני שונא יהודים ממוצע.

מעניין אם לחטיבה היהודית , יש פה נציגות סמויה .. עם כל כך הרבה קולניים ימניים קיצוניים , אני מקווה שכן .

צר לי לאכזב אותך. אבל אנו נמצאים בכל שכבות האוכלוסיה וכך גם בכל סוגי הקהילות באינטרנט.

מה שכן, לא הייתי מופתע כל כך אם דווקא הבחור הנ"ל מושקע בנושא באיזשהו אופן.

פורסם

עוד כמה סרטונים :

הילד הנגרר חי !

עוד אחד -

זה בסוריה , אבל הנבלות בעזה לא שונים -

אני מזכיר שלאחרונה החמאס עצמו פרסם שהוא משלם לילדים לפגוע בכוחות צהל ..

פורסם

https://www.facebook.com/photo.php?v=314319965412077&set=vb.100005022271477&type=2&theater

• nts
  • 156692_134407939947875_6904569_n.jpg?oh=1acb4eff70d3d4dfe1dcbf7fb1415ae8&oe=54390184&__gda__=1412851179_8b31d33316c8a6c260fce6cfcf6410e0
    רון דיתשי עם כל הכבוד עשיו שונא לישראל ולא משנה מה העובדות שיונחו לפניו! עניים להם ולא יראו אוזניים להם ולא ישמעו! הם רוצים חקירה על פשעי מלחמה של ישראל בעזה!! כי לא משנה העובדות והסרטים תמיד עשיו שונא לישראל לכן אנחנו עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב ובס"ד נצליח להכרית את זרע עמלק המזנב בנו ורודף את הנכשלים בעם ישראל לצערנו ממשלת המינות והכפירה מביאה עלינו גזרות קשות אבל אל יאוש משיח בן דוד דופק בדלת!! העיקר להפיץ המון אהבת חינם בנינו ולהתאחד לקראת בניית הבית השלישי והנצחי בקרוב ממש!!!

נערך על-ידי idanmal

פורסם

תאמינו לי זה כמו לדבר לקיר, לא יעזור לכם

פורסם

איך אני אוהב את רוני דניאל שמתמוגג כרגע, רוני דניאל: מה שאנחנו רואים כרגע הוא את חייל האוויר מפציץ פצצות כבדות מאוד(הוא מדגיש), כל פצצה במשקל טון וכדי לסבר את האוזן, כל פצצה כזו כשנוחתת על בית הוא הופך בערך לאבק חחחחח

פורסם

אז מי יותר שונא חיילים? הימני? או השמאלני? אני הייתי מעדיף שהם לא יילחמו ואל תספר לי פרופוגנדה ימנית שטוענת שזה היה בלתי נמנע.

ורק To humor you, כרגע אנחנו כבר במצב מלחמה(אחרי אסקלציה שיכלה להמנע הרבה קודם) אז כן, אני מעדיף שהטייס ישגר טיל לעמדת השיגור.

הייתי מעדיף שהוא לא ישגר טיל לעשרות בנייני מגורים אחרים שניזוקו בעקבות התקפות מאסיביות של צה"ל ויהרוג אזרחים חפים מפשע שלא היה חמאסניק אפילו קרוב אליהם(למשל, מות 4 הילדים בחוף עזה).

אתם משוכנעים שבידכם איזושהי אמת אובייקטיבית, בעוד שהרבה הנחות יסוד שלכם נדחסו לכם לראש ע"י פרופוגנדה ימנית, לא יותר מכך.

איזה צימאון דם, על מה אתה מדבר? "המנהיגים הסרוחים" שלי חיכו עם ההתקפת הנגד עד לדקה ה-90.

איך בדיוק היית מונע את ההסלמה? חמאס משגר עלינו טילים ומעוניין להשמיד אותנו. מה היית עושה בנידון?

פורסם

רוב הערבים בעיקר המוסלמים מגיעים מתוך שלילת קיומה של ישראל, והפיכתה לכאורה לתוקפן של האיזור.

למרות שאדם שפוי יודע שהמציאות היא ההיפך הגמור.

על פי התפישה הערבית/מוסלמית כשערבים זורקים אבנים על יהודים ומכוניות של יהודים ואוטובוסים מלאים ביהודים זאת התנגדות טבעית ולגיטימית.

אפילו רצח משפחה עם ילדים בשנתם היא סיבה לחגיגה וגאווה.

והאשמה אם קיימת היא בכלל אצל היהודים שהם ה"כובש האכזרי".

יש יהודים שמאלנים במדינת ישראל שמאמצים הרבה דרכי חשיבה שמושתתים על אותם הנחות היסוד.

חלקם כמו ariebel חושבים שגם שיגור טילים הוא מעשה קונדס של כמה שובבים ערבים שמוציאים את תסכולם המוצדק על ה"כיבוש".

ושפשוט צריך להתעלם מכך ולתת לערבים להוציא קצת קיטור.

ואם יפגעו פה ושם כמה יהודים מאבנים וסכינים ורובים וטילים אז לא צריך לעשות מזה עניין.

שהדרך הנכונה היא לנסות להפחית הזעם אצל הערבים ע"י כך שלא לתת להם "תירוצים" לכעוס עלינו "עוד יותר".

ולכן כל פעם שאנחנו פועלים לשמירה על בטחונם של אזרחים, ומפעילים כוח כנגד אותם גורמי טרור, אנחנו נתפשים אצל אותם שמאלנים כמו שאנחנו נתפשים אצל רוב הערבים/מוסלמים, ככובש אלים ואכזר.

כמובן שאדם הגיוני ושפוי שאינו שטוף מוח בעיוותי מציאות מחרידים, יודע ומבין שחוסר מעשה וחופש פעולה לאירגוני הטרור יוביל רק להתעצמות והתגברות הטרור.

כי הטרור הוא אינו מעשה של קיצונים, או תגובה לאלימות מיותרת.

הטרור הוא אידיאולוגי, ומטרתו אחת, לנקום ולחסל את ה"ישות היהודית", בשם אללה והאומה הערבית/מוסלמית.

לנקום לא על מעשה כזה או אחר, אלה לנקום על חוצפתנו ויהירותנו להעז להיות דת ועם ומדינה יהודית ריבונית על אדמה שהאיסלם בעבר כבש.

דבר שברמה העקרונית האידיאולוגית כמעט כל ערבי ומוסלמי בעולם!! מסכים איתו.

כולל ערביי ישראל.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
שמע, אתה חתיכת אידיוט.

חבל שאתה לא נהרגת במקומם.

התכוונתי לחיילים שלנו, דפקט.

איזה צימאון דם, על מה אתה מדבר? "המנהיגים הסרוחים" שלי חיכו עם ההתקפת הנגד עד לדקה ה-90.

איך בדיוק היית מונע את ההסלמה? חמאס משגר עלינו טילים ומעוניין להשמיד אותנו. מה היית עושה בנידון?

אה, הבנתי.

אתה עדיין תחת הרושם שמי שבאמת התחיל את המערכה הזאת היה החמאס.

פורסם

אה, הבנתי.

אתה עדיין תחת הרושם שמי שבאמת התחיל את המערכה הזאת היה החמאס.

חטיפה ורצח של שלושה נערים? זוכר משהו כזה?

או בו לא נשכח למעלה משני עשורים של פיגועי טרור ושלילת קיומה של מדינת ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים