עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

חידון:

1. סטודנטית פרסמה צלב קרס בפייסבוק שלה.

2. סטודנטית נוספת הביעה שמחה על מות חיילים ישראלים.

3. גולש פרסם את 2 הסטטוסים הנ"ל.

למי משלושת האנשים הנ"ל הצמידו וואלה את התואר "קיצוני"?

http://tech.walla.co.il/?w=/4026/2767226

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדמוקרטיה וחופש הביטוי במדינה הזאת הגיע לרמה של ביזוי עצמי. יש גבול לכל דבר!

בארה"ב לא היה עובר מקרה כזה בשתיקה, בארצות אירופה לא היה עובר מקרה כזה בשתיקה ואני רוצה לראות תושב סורי\מצרי\איראני וכיו"ב מעיז לדבר ככה על הצבא שלו.

פורסם

לא ייתכן שלום בישראל לפני חיסולם הפיזי של האנשים הללו וכל זכר לקיומם.

פורסם

אני הבעיה פה לדעתך?

פורסם
ויק אתה בכח רוצה השתקה?

על מה, על זה שהוא מחזיק בדעה שאתה לא מסכים איתה?

פורסם

האנשים האלו שמביעים שמחה על מות חיילנו, מבחינתי הם מחבלים לא פחות ממחבלים שמבצעים פיגועים ויש לקוות להם בדיוק מה שאנו מקווים לטרוריסטים.

פורסם

השאלה האם התגובה של ויק כוונה אליהם או לכתבים של וואלה, מניסיון העבר אני ממש לא בטוח.

פורסם
על קריאה לרצח.

מה הבעיה עם קריאה ל"רצח" של מחבלים נאצים ועוזריהם?

יש על זה עונש מוות בישראל. זה לגיטימי בדיוק כמו לקרוא לכליאה בבית הסוהר לגנבים למשל.

10492040_10152144915201881_6597824988629227972_n.jpg?oh=6c78c221ba9c06f3fdde6c9764faecfa&oe=54498D02&__gda__=1414997268_59754d44f56cbe5f2ed93dc9e54bdb15

פורסם
השאלה האם התגובה של ויק כוונה אליהם או לכתבים של וואלה, מניסיון העבר אני ממש לא בטוח.

אז אני אסביר: "קריאה לרצח"? חלילה. אני לא מספיק צבוע בשביל לקרוא לאחרים לעשות משהו שאיני מוכן לעשות בעצמי, ומה לעשות, לא בא לי לשבת בכלא. בסה"כ ציינתי את דעתי (ולדעתי אף מדובר בעובדה), לפיה לא ייתכן שלום בישראל כל עוד קיימים בקרבינו חלאות כמו ה"עיתונאים" הללו, לפיהם אדם המתנגד להצגתם של חיילינו כנאצים הוא "קיצוני" (ואגב, נראה כי מבחינתם חיילינו הם כבר מזמן לא "כוחותינו" אלא "כוחות צה"ל", משל היה זה גוף חיצוני כלשהו), או כמו אותו פוץ במכללת הדסה שהחליט לתת הקלות לסטודנטים ערבים (בלבד) עקב מהומות שערבים אחרים (או לא בהכרח אחרים, לך תדע) גרמו - המתהלכים בקרבינו עם העווית של הצדקנות הזחוחה המשוחה דרך קבע על פניהם במקום לגסוס לאיטם בעודם ממוסמרים לעמודים בכיכר העיר.

זו דעתי, וכל עוד לא ירד אללה מהשמיים ולא הסביר למאות מליוני מאמיניו שהוא לא באמת רוצה שהם ירצחו יהודים לתפארתו, כל עוד אנו צריכים לעמוד מול חלאות האדם הרצחניות הללו כצוק איתן וללא סדק יחיד בדמות כל אותם "ישראלים" מלקקי תחת, זו תשאר דעתי.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ולאור התוספת של קיוביקל (הלקוחה מחוק העונשין הישראלי והתקפה גם כיום, למקרה שמישהו לא יודע), אוסיף ואומר שלדעתי, בתקופה בה לדעת הקהל ול"ועדות לענייני שנאת ישראל" מטעם האו"ם יש השפעה מכרעת על ההתפתחויות באזורינו, אדם העוסק בהכפשתה של מדינת ישראל או במתן לגיטימציה לשנאת ישראל או להאשמות ההזויות המופנות נגדה מסייע בכך לאוייב הרבה יותר מ"צעיר" אקראי מאיזה יישוב ערבי שתוקע לחייל אקראי סכין בגב - והתגובה צריכה להיות בהתאם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בקיצור, אם אתה רוצה "קריאה", מר ag43, אז הנה: אני קורא לממשלת ישראל, למשרד המשפטים והפרקליטות, להוציא את הראש מהתחת, להזכר בקיומו של סעיף 99 לחוק העונשין, להעמיד לדין בגין סעיף זה את כל סייעני האוייב שחיים בקרבינו, ובאם יורשעו בדין, להוציאם להורג על פי לשון החוק. אני קורא לכל אדם הקורא שורות אלו להפיץ קריאה זו בכל אמצעי העומד לרשותו, קריאה בה הוא ישאל את הממשלה, משרד המשפטים והפרקליטות למה ומדוע הם מתעלמים מאחד הסעיפים החמורים בחוק העונשין הישראלי, סעיף שנועד למנוע את הכחדתינו בידי המון צמא דם, ובעיקר - באיזו זכות ההתעלמות הזו.

פורסם

בקיצור, אם אתה קרוצה "קריאה", מר ag43, אז הנה: אני קורא לממשלת ישראל, למשרד המשפטים והפרקליטות, להוציא את הראש מהתחת, להזכר בקיומו של סעיף 99 לחוק העונשין, להעמיד לדין בגין סעיף זה את כל סייעני האוייב שחיים בקרבינו, ובאם יורשעו בדין, להוציאם להורג על פי לשון החוק. אני קורא לכל אדם הקורא שורות אלו להפיץ קריאה זו בכל אמצעי העומד לרשותו, קריאה בה הוא ישאל את הממשלה, משרד המשפטים והפרקליטות למה ומדוע הם מתעלמים מאחד הסעיפים החמורים בחוק העונשין הישראלי, סעיף שנועד למנוע את הכחדתינו בידי המון צמא דם, ובעיקר - באיזו זכות ההתעלמות הזו.

:goodposting:

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000592709

הממשלה אישרה היום (א') את התיקון לחוק האזרחות על פיו יחויבו לא יהודים שיבקשו להתאזרח, להצהיר אמונים למדינת ישראל "היהודית והדמוקרטית". התיקון קובע כי בהצהרת האמונים שבחוק אזרחות התוספת: "מדינה יהודית ודמוקרטית" בנוסף להצהרה המקורית "אני מתכבד לכבד את חוקי המדינה". 22 שרים הצביעו בעד, ואילו 8 הצביעו נגד: כל שרי העבודה וכן השרים בני בגין, דן מרידור ומיכאל איתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים