פורסם 2014 במאי 911 שנים מחבר יש לי כבר פרופיל קירור אני שמתי תכרטיס על 55% במאמץ כל פעם שאני נכנס למשחק אני מפעיל אותו תודה
פורסם 2014 במאי 911 שנים ^ תראה אם יש לך קובץ בתקייה של המשחק תחת השם user.Program Files (x86)>Origin Games>Battlefield 4 ואז הקובץ.
פורסם 2014 במאי 911 שנים מחבר לא אין לי קובץ בשם הזהיכול להיות שבגלל שמחקתי והתקנתי מחדש אז הוא עוד לא נוצר או משהו?
פורסם 2014 במאי 911 שנים אם אין לך אותו אתה יכול ליצור אחד בשם user.cfg אליו ישמרו כל ההגדרות. http://bf4only.com/battlefield-4-other-news/5-battlefield-4-tweaks-guide-how-to-get-more-performance
פורסם 2014 במאי 911 שנים מחבר היי אני חושב שהבנתי למה עדיין יש תקיעות שמתי לב שהמעבד בזמן מנוחה נמצא על 25% במקום שיהיה על 1-2%.. זאת תמונה עם כל התהליכים הרגילים.. סגרתי את כל התוכנות והשטויות שהיו שם ועדיין המעבד מתאמץ ניסיתי לבדוק גם עם התוכנה Process Explorer אבל לא מצאתי משהו. יש למישהו רעיון?
פורסם 2014 במאי 911 שנים מחבר טוב התהליץ הזה זה מה שגרם לבעיה העיקרית שהמעבד התאמץ סתם.התהליך הזה קשור למנהל הורדות IDM, כרגע הסרתי את הקובץ הזה מהתיקייה של הIDM אם זה יחזור אני יעיף גם תIDMתודה על העזרה עידן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.