עבור לתוכן

מקש לחוץ? תקלה במחשב ישן

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל.

היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר.

יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב..

יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת)

מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו)

אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב..

שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר.

לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)

פורסם
  • מחבר
ניסית לנתק את המקלדת כדי לשלול בעיה בה?

לא יודע איך מנתקים את המקלדת הרגילה של המחשב.. אבל ניסיתי לחבר לנייד מקלדת אחרת ולעבוד איתה וזה עדיין קרה. (יכול להיות כי לא ביטל את המקלדת ברירת מחדל)

פורסם

מה הדגם המדויק של המחשב נייד שלך?

פורסם

יש כבל ribbon שמחבר אותה. בכל מקרה, חיבור מקלדת חיצונית אמור לעשות בערך אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה אם מקלדת חלופית התקלה עדיין קיימת

יש פתרון?

פורסם
  • מחבר
מעניין. הבעיה משתחזרת בסביבת live?

לא יודע מה זה סביבת לייב..

יש מצב מישו אולי נגע בטעות שיחק או משו בהגדרות שמקש יהיה לחוץ? (אין לי מושג אם זה אפשרי וכמה זה מסובך)

בכל מקרה אני רוצה לעשות ניסוי, יש דרך (להזכיר שאני משתמש בלינוקס אובונטו) לבטל מקשים כלשהם במקלדת? ולהעשות העברות? (אני אנסה לבטל את אנטר רק לראות מה משתנה)

פורסם

תבדוק אם יש את הבעיה במקומות האלה :

תעבור לקונסול על ידיי הקשת alt ctrl F4. תנסה להתחבר אם המשתמש והסיסמה שלך ופשוט תנסה לכתוב דברים בקונסול (למשל את הכתובת של האתר). חזרה לדסקטופ על ידיי alt ctrl F5/F6/F7/F8 (לא יודע מי מהם באובונטו)

תיצור יוזר חדש, תתנתק מהיוזר שלך ותתחבר לחדש

תעלה מדיסק ההתקנה של אובונטו, תבדוק בדפדפן או בתוכנה כלשהיא על דיסק ההתקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים