עבור לתוכן

בעיה במתח חשמלי במחשב

Featured Replies

פורסם

החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה

מצורף מתו ךך תוכנת אוורט

Sensor Properties:

Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h)

Temperatures:

Motherboard 42 °C (108 °F)

CPU 38 °C (100 °F)

CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F)

CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F)

Aux 51 °C (124 °F)

WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ]

WDC WD5000AAKS-00V1A0 [ TRIAL VERSION ]

WDC WD5000AAKX-221CA1 [ TRIAL VERSION ]

Voltage Values:

CPU Core 1.38 V

+3.3 V 4.00 V

+5 V 3.79 V

+12 V [ TRIAL VERSION ]

+5 V Standby 3.76 V

VBAT Battery 2.10 V

Debug Info F FF FF 00

Debug Info T 51 42 38

Debug Info V 56 00 FA 8D 02 4B 7F (77)

פורסם

תבדוק עם התוכנה של לוח האם שלך (במידת הצורך - כנס לאתר יצרן הלוח ותוריד אותה משם) - יכול להיות שהתוכנה בה השתמשת לא מזהה נכון את החיישן או לא מפענחת נכון את המידע.

פורסם
  • מחבר

יש איזה שהיא בעיה לפי המחשב הוא עושה הרבה פעמים לבד התחל מחדש לוח האם שלי הוא Gigabyte h67m usb3 b3

לא הצלחתי למצוא או שלא חיפשתי נכון או טוב את התוכנה לפי ל וח האם

פורסם

תבדוק מתחים עם רב מודד

פורסם

האתר של הלוח GA-H67MA-USB3-B3 של Gigabyte.

אתה צריך את Easy Tune6 מהעמוד הזה. הנה קישור ישיר עבורך (יש בעמוד הנ"ל עוד קישורים למקרה שזה לא יעבוד):

http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/motherboard_utility_et6_intel.exe

@מיכאל 118

למרות שתיאורטית זה רעיון טוב, אתה לא יכול להניח שלכולם יש רב מודד בבית ושכולם יודעים איך להשתמש בו. בנוסף אתה לא יכול למדוד את כל המתחים אלא רק את המתחים של ה 5V וה 12V (שאר המתחים דורשים ניתוק של כבל ה 24 פינים).

פורסם

הפרוב החד של רב מודד נכנס בקלות לפלאג של 24 פינים מלמעלה מצד החוטים.

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת מותקנת במחשב ואיני יודע איך להשתמש איתה קיבלתי את התוכנה הזאת בדיסק של הלוח בנוסף לכך אין לי כיום רב מודד בבית

שאלה נוספת האם יש על זה אחריות קניתי את המחשב לפני שנה וחצי כמה זמן יש אחריות ללוח GiGABYTE

פורסם

ללוחות של Gigabyte יש בד"כ 3 שנות אחריות, אבל תבדוק את זה מול החנות ממנה קנית את המחשב.

פורסם
  • מחבר

האם בעל החנות יכול לעשות בעיות כדוגמא למה החלפת לבד מאוורר או למה החלפת לבד ספק אפילו שהוא אמר לי כשהתקשרתי אליו שהאחריות על מוצרים אלו פגה כעבור שנה

או בכל אופן כי לא רוצה לתת אפילו כשיש אחריות

פורסם

1. תעלה צילום מסך מתוכנת ה EasyTune6 בתגית ה HW Monitor.

* צילום מסך - תלחץ על המקשים ALT ו- Prt Scr ביחד, פתח צייר; לחץ CTRL-V ושמור את התמונה כקובץ, או בדרך פשוטה יותר - השתמש בתוכנת ה Snipping Tool - פשוט סמן את האיזור שברצונך לצלם ואז שמור את התמונה שהתקבלה.

2. בדוק בקבלה/חשבונית/ניירת שקיבלת עם המחשב כמה זמן אחריות יש לך לכל רכיב. אם יש לך בעיה בלוח והוא באחריות, ולא מדובר במחשב מותג או מחשב כזה שיש עליו מדבקה שאוסרת עליך לפתוח אותו, אין שום סיבה שבחנות לא יסכימו לשלוח את הלוח לתיקון.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לפתוח התוכנה התקנתי אותה מהדיסק כמה פעמים כי לא הצלחתי ולא מצליח לפתוח המחשב אולי חלש מדי במתח הזה זה מתחיל להפתח ויש עיגול מסתובב אחרי שהרשיתי לפתוח ושום דבר לא נפתח הסרתי והתקנתי ולא נפתח ניסיתי גם כמנהל ולא נפתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים