עבור לתוכן

רמקול CENTER עציץ!

Featured Replies

פורסם

יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר.

אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד.

יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ!

אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1.

ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT).

מה אפשר לעשות אם בכלל?

פורסם

אני חושב שהבעיה היחידה היא בתוכנה

כנראה שהתוכנה לא מקודדת דולבי דיגיטל או שבתוכנה הaudigy לא מוגדר ככרטיס קול העיקרי

וגם תנסה בווינדוס בcontrol panel משהו עם sound devices ....

תנסה ותחזיר תשובה אני ינסה לעזור לך......

פורסם

איך חיברת את הרמקולים לכרטיס הקול ?

אתה חייב לחבר אותם בחיבור הדגיטלי!

אם חיברת באנלוגי, הסיכוי היחיד שלך לשמוע בכל הרמקולים הוא ב-Dolby ProLogic, וזה מסביר את העובדה שהם פעלו לך ב-UT...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות :)

בהגדרות זה נמצא על 5.1 וכשעושים TEST כולם עובדים, כולל הסנטר. גם בתוכנת בדיקה של creative כולם עובדים.

מדובר ברמקולים 5.1 של genius וחיברתי אותם אנלוגית כי אין לי אפשרות אחרת.

כדי לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית אני צריך מתאם כלשהו, או שצריך להחליף רמקולים?

עריכה:

קיבלתי מתאם שמחבר את הרמקולים לכבל 9 פין, האם יש אפשרות לחבר את ה9 פין ליציאה הדיגיטלית? קיים מתאם כזה?

פורסם

אל תקשיב לשטויות - דיגיטלי או אנאלוגי.

DOLBY PROLOGIC עושה סראונד עם 2 רמקולים ועושה שתשמע את זה כאילו זה 5.1

אם אתה רוצה לשמוע בכל ה 5 רמקולים ב DVD , אתה צריך לבדוק בתוכנת DVD ( אני משתמש ב WINDVD 3.1) ובהגדרות AUDIO , לבחור SPDIF OUT . אם אין את האפשרות הזאת (למרות שעד כמה שאני יודע , יש אותה גם ב POWERDVD ) לבחור במה שהכי קרוב - נגיד , 5.1. לא לבחור - DOLBY PROLOGIC , 2/4 SPEAKERS , או משהו בסגנון ...

ודרך אגב, אם יש לך 5 רמקולים וכרטיס קול שתומך ב 5 רמקולים בחיבור אנאלוגי (כמו למשל - SB LIVE , או SB AUDIGY ) אתה יכול ועוד איך לשמוע בכל הרמקולים במשחקים , כמו UNREAL TOURNAMENT , או כל משחק שתומך ב DIRECT SOUND 3D.

ועד כמה שאני יודע , יש עשרות , אולי מאות משחקים שתומכים ב DIRECT SOUND 3D , שהוא חלק מ DIRECTX.

פורסם

Dolby ProLogic זה איכסה... הערוץ האחורי עובד במונו, ואין סנטר אמיתי..

פורסם
  • מחבר

טוב אז נכנסתי לתוכנה POWER DVD 4.0, כשהוא נמצא על 6 רמקולים עדיין לא שומעים בסנטר, אבל...

המשכתי לשחק עם התוכנה ובADVANCE וסימנתי וי על DOLBY PRO LOGIC II ופתאום הכל עובד כולל הסנטר.

מאוד מוזר ???

עריכה:

כששיניתי ל"USE SPDIF" לא היה סאונד בכלל.

פורסם

start

creative

sound blaster audigy

suroound mixer

להחליף למצב מלא ובאיזור של הרמקולים לבחור ב-5.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים