פורסם 2014 במאי 611 שנים מחבר תקציב עד 400 מארז בינתיים אני ישתמש בשלי כי לא מצאתי משהו טוב בסכום סבירמטרה: גרפיקה כבדה ועוד נערך 2014 במאי 611 שנים על-ידי bbking
פורסם 2014 במאי 611 שנים בטווח מחירים אלו לא שווה לקנות קירור נוזלי אלא אם המטרה היא אסתטיתאגב קנית כבר את המעבד ושאר החומרה?
פורסם 2014 במאי 611 שנים מחבר קניתי הכל ונשאר לי רק קירור למעבדאני יוסיף עוד כסף אם זה הבעיה והיא מיועדת להכל כולל משחקים עם גרפיקה
פורסם 2014 במאי 611 שנים מתוכנן אוברקלוק? (למעבד המפלצתי שלך)בעיקרון קירורי האוויר הטובים ביותר נותנים תוצאה דומה לקירורי המים. לכן אם לא מדובר על מתיחת הגבולות באוברקלוק כבד אינך 'חייב' את זה.אבל זה בסדר לרצות חומרה חדשנית שאינה נדרשת..במידה ומתוכנן אוברקלוק או שבכל זאת בא לך קירור מים:קירור מים סגור בנוי מבלוק שיושב על המעבד ורדיאטור עם מאוררים שצמוד לאחד הפתחים של המחשב. בינהם מחברים שני צינורות.קודם כל תבדוק האם בחלקו העליון (ממש למעלה או בצדדים אבל באיזור שסמוך למעבד ) יש לך פתח למאווררים.כמות וגודל מאווררים אלו יקבעו את מדת הגמישות שלנו בבחירת הקירורים.בהצלחה.
פורסם 2014 במאי 611 שנים לא יודע אם למארזים ישנים של אייבורי כמו שהוא מדבר עליהם יש בכל מקום לקירור נוזלי עם בלוק כפול.
פורסם 2014 במאי 611 שנים מחבר ברור שאני הולך להתחדש אני רק אומר שיש לי מארז ישן של אייבורי (לבינתיים)תמליצו לי על מארז ונוזל לקירור המעבד בלבדתודה
פורסם 2014 במאי 611 שנים מחבר מה שמתאים ללוח אם ולמעבד זה הדרישהתקציב עד 700-600 ש"חעריכהחשבתי על זה מה אתה אומר?Liquid-Cooled Thermal (נוזל קירור)http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835203006 נערך 2014 במאי 611 שנים על-ידי bbking
פורסם 2014 במאי 611 שנים מארז יש לך פורום מאתים להתייעץ, לגבי קירור דגמים לא חסר מה שכן זה 700 שקלים בארץ או שאתה מזמין מחו"ל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.