עבור לתוכן

דרוש מפרט ב-4000 ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מקסימום ביצועים - מינימום מחיר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, לימודים (לקראת תואר במדעי-המחשב) VM

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, CSGO, COD, Battlefield חדשים (מגוון)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוההות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב HDD, צורב, כרטיס מסך(הסבר בסעיף 12).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8-9 המחשב בחדר ופועל 24\7 לעיתים רחוקות מתכבה, דרוש מארז שקט ומאוורר במידת האפשר יש לשים דגש על השקט אבל לא להשתגע (קירור פסיבי וכו') מארז שקט ומאווררים שקטים יספיקו.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול אף תוכנה, עדיף הרכבה בחנות ושכל החלקים יהיו מחנות אחת

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעוניין לקנות את המחשב מKSP או אייבורי, היה לי התנסות עם חנות שפשטה רגל כעבור שנים מעטות ומימוש האחריות היה סיוט, אני מעדיף ללכת על רשת גדולה.

אפרופו, היתי רוצה לשמוע דעה על מימוש האחריות בKSP, עם אייבורי היו לי נסיונות יחסית טובים אבל עם KSP לא היה לי אף התנסות, האם הם דואגים לאחריות באופן אישי בסניף על החלקים או שהם מפנים אותך ליבואן ?

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש-חודשיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין צורך בחיבורים מיוחדים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מפורט בסעיף 12

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: ככה, אני מתקשה לקבל החלטה בקשר לכרטיס מסך מצד אחד יש לי HD5770 כרגע ואני מצליח להסתדר איתו (אני לא משחק כל-כך הרבה במחשב כרגע ולמשחקים שאני משחק הוא מספיק), אני חושב שאני יכול למשוך איתו עוד זמן, ולכן היתי מעדיף לקנות כרטיס מסך בנפרד מאוחר יותר אם אני ארגיש צורך ממשי לשדרוג.

אני מעוניין בכונן SSD, אני לא חושב שאני אסתדר עם פחות מgb240-256.

אני לא מעוניין בלוח אם MicroATX ורק 2 סלוטים של זכרון(אפשר לקרוא לזה אופק שדרוג), אני חייב מינימום 6 חיבורי SATA (כולם מנוצלים, ויש לקחת זו בחשבון בבחירת המארז, אפילו היתי מעוניין לחבר עוד).

חובה 16GB RAM מינימום, עם אופק שדרוג ל32GB במידת הצורך.

בכל אופן, אני לא מקובע אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם כדאי לי לקנות כרטיס מסך או בכלל האם לקנות מחשב כרגע או לחכות לתקופה טובה יותר.

אם אפשר לחסוך היתי מעדיף שכך בשביל לקנות דברים אחרים, אולם אני יכול גם לחרוג במידה ניכרת במידת הצורך (כרטיס מסך וכו').

*המחשב הנוכחי שלי נמצא במצב מצויין, אבל הוא מיושן (6 שנים כבר - Q9300 P35 4GB DDR2) והדרישה שלי לRAM גבוה, שקט וSSD גרמה לי להחליט לקנות מחשב חדש ולא לשדרג אותו, שכן זה יהיה בזבוז כסף עליו.

**אין לזה קשר לתקציב, אבל למחשב מחוברת גם טלוויזיה אותה רזולוציה, ובנוסף בעתיד הקרוב יחובר מסך נוסף, בכל אופן לא יהיה שינוי ברזולוציית המשחק והכרטיס מסך הנוכחי שלי יכול לתמוך בכך מבחינת חיבורים.

חיברתי את המחשב הבא בKSP ואשמח לשמוע את דעתכם:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H87-PRO LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1

זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 650W SS-650HT OEM 1

מארזים: מארז Antec P280 Mid ATX Tower Black Case No PSU 1

מחיר החבילה: 3965 שקל

*יש צורך להוסיף קירור למעבד

תודה רבה מראש על עזרתכם ! :xyxthumbs:

נערך על-ידי infrequent

פורסם

הרכבתי לך מפרט:

מעבד i5-4570 הרבה יותר משתלם.

זיכרון ראם יותר זול ומשתלם.

כונן SSD של סמסונג יותר מהיר משמעותית.

מארז שקט ומאוורר.

ספק מצוין ויותר זול ומשתלם.

לוח אם-מהיותר מומלצים, אתה יכול לשנות אך אין הבדל כי אתה לא ציינת מערך כרטיסי מסך.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 841/824

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H87-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: - 1 - 447/438

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 336/329

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 336/329

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 727/712

מארזי מחשב - ATX מארז

FD-CA-DEF-R4-BL - Fractal Design - Define R4 Pearl Black - High density noise-reducing material - Top HDD cage (5 trays total) can be r...

כמות: - 1 - 515/505

ספקי כח - ATX

S12II-620 - Seasonic - 620W - 80Plus Bronze certified - Over Voltage, Over Power, Short Circuit Protection - 120mm ball bea...

כמות: - 1 - 344/337

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

כמות: - 1 - 118/116

3664.00 / 3591

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2455

מפרט יותר זול יותר חזק ויותר משתלם.

פורסם

אחלה, אכן פריטים עדיפים.

פורסם

פותח הדיון, האם כבר שיחקת עם הכרטיס שברשותך באטלפילד 4 ומשחקים כבדים וחדשים בהגדרות גבוהות?

מעבר לכך האם אתה נעול על KSP או אייבורי?

בחנות אחרת אוכל להרכיב לך מפרט הכולל כרטיס מסך עדכני וחזק.

המפרט שהרכבת בKSP לא משתלם.

דובי, ניתן לקחת באנדל של אנטק P100 ובנוסף ספק neo eco שיהיו משתלמים מאוד ושקטים.

כמו כן בתוספת של כמה שקלים בודדים ניתן לקחת את קירור ה-i11 שנחשב מעט שקט ויעיל יותר.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

שמתם לב שהוא כתב שהוא מתכנן לקנות את המחשב בעוד חודש-חודשיים? כבר עכשו רואים מעבדים חדשים יותר הנכנסים לשוק (כמו ה Core i5-4590) וערכות שבבים (התחילו להופיע לוחות עם ה Z97 וצריכים לצאת גם לוחות המבוססים על ערכת השבבים H97), ולמרות שהשיפור מהמעבדים והלוחת הנוכחיים הוא לא ממש גדול, עדיף להמתין קצת עם ההמלצות ולו רק בכדי שהשוק יתייצב מבחינת מחירים. infrequent - עדיף שלפני קניית המחשב (שבוע-שבועיים) תתייעץ פה שוב ותראה האם יש שינויים במפרט שהוצע לך.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה על העזרה המפרט הזה הרבה יותר טוב מהמפרט שלי בKSP, והמחירים שלהם מצויינים. אבל ללכת ולקנות משם ולממש אחריות יהיה לי מאוד מאוד בעייתי...

אני גר באזור ראשון-לציון והיתי מעדיף חנות באזור אני לא כל-כך נייד.

idanmal שיחקתי בבאטלפילד 4 זה לא היה בהגדרות גבוההות ובהחלט אימץ את המחשב שלי מאוד, אבל לעיתים רחוקות אני משחק במשחקים עמוסים שכאלה.

אני שם לב שהמחירים בKSP ואייבורי לא משתלמים וזה בעייתי מאוד בשבילי(הם בד"כ זכורים לי כמשתלמים במחירים וללא הבדל), אבל מה אעשה כשאצטרך ללכת ולממש אחריות וזה קורה לי הרבה לפי ניסיון העבר (גם בחנויות טובות), את הקנייה עוד אפשר לשלם משלוח אבל מימוש אחריות יהיה בעייתי מאוד מאוד בשבילי.

smalul אני לא נמצא בלחץ לקנות מחשב ואם אתה חושב שאני צריך לחכות קצת (עד איזה חודש בערך אם אפשר לשאול) בשביל התייצבות מחירים אני אחכה ואתייעץ פה שוב בו בזמן.

פורסם

בעיקרון ה 4590 אמור להחליף את ה 4570 (הם אמורים לעלות אותו הדבר), רק שמשום מה ה 4590 עולה יותר. אם אתה גם ככה לא קונה מחשב בחודש הקרוב, אז זה לא ממש משנה לך - פשוט תבדוק האם כדאי לעדכן את המפרט לפני הקנייה ובכך תקבל מחשב קצת יותר חזק או קצת יותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים