פורסם 2014 במאי 511 שנים http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Top-selling-Nike-Run-free-5-0-running-shoes-women-shoes-sneaker-sports-shoes/1188387_1739274445.html
פורסם 2014 במאי 511 שנים חפש בyoutube השוואות, אם זה 20-50% מהמחיר בחו"ל כנראה זה מזוייף, תשלח שאלה למוכר נערך 2014 במאי 511 שנים על-ידי none77
פורסם 2014 במאי 511 שנים אין לי כל ניסיון עם אלי אקספרס. אבל..ממה שאני מכיר לחלק מהמוצרים שם יש תוכנית שנקראת Guaranteed Genuine. ממה שאני רואה בקישור זה כלול בתוכנית.Guaranteed Genuine is an additional guarantee that sellers may offer for some of their products sold on AliExpress.com.If you purchased a product under this guarantee which is then found to be counterfeit, the seller will compensate you by paying you up to two times the total cost of the original purchase price (shipping costs excluded). AliExpress.com will also fully refund the cost of your purchase. אולי כדאי שתבדוק את זה עם המוכר.
פורסם 2014 במאי 611 שנים משום מה התרגלנו בארץ שגובים מאיתנו מחירים מטורפים על נעלי ספורט. אני יכול לומר לך שדגמים מקוריים של נייק, אדידס ושאר חברות מפורסמות נמכרים ביפן במחירים דומים ואף זולים יותר לעיתים. במקרה הספיציפי הזה בגלל שמדובר בסין מוטב שתבדוק איתו אבל נעליים לא צריכות לעלות 600 שקל.
פורסם 2014 במאי 611 שנים אמת. אפילו בארץ אני לא משלם 600 שקלים על נעליים. יוצא לי בערך 400 לזוג.ספציפית הדגם הזה Nike free 5.0 נמכר ב$100 בחנות של נייק באינטרנט, כשיש מבצע אז בפחות.
פורסם 2014 במאי 611 שנים מחבר שלחתי למוכר הודעה ניראה מה הוא יגיד...מה שכן גם אני שמעתי שיש המון זיופים בaliexpress...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.