פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר המחשב הוא ממש לא מחשב לרכב בלבד, הוא רוב הזמן כאן מתחת למיטה שלי דולק 24 שעות ומוריד דברים (לא כשרת אינטרנט, לזה יש לי עוד אחד)
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר תודה.האיכות ירודה יחסית מכיוון שהוא כרגע מחובר ל TVout של גיפורס פשוט וזול.מכיוון ובלוח אם של הפרוייקט יש וידאו מובנה אבל רק יציאת VGA, אני צריך להמיר אותה ל RCA בשביל המסך.ממיר כזה בשוק עולה בין 48$ ל-299$, וזה עוד לא כולל משלוח לישראל.החלטתי לבנות את הממיר. הוא מבוסס על צ'יפ שעולה 16 יורו, ועוד רכיבים שונים בסך 10 יורו...אני אזמין את הרכיבים מחנות בצרפת, כאשר אהיה שם בפסח, וכך אבנה את הממיר שם.בנוסף, אני עובד על VU Meter מבוסס lm3916 כמובן, קומפקטי ויפה.תמונות נוספות היום לאחר שאקנה ספק חדש, או בפעם אחרת...אבנר
פורסם 2004 במרץ 921 שנים וואי אבנר....עוד מעט תוכל להוציא ספר שלם של מדריכים! אולי תפתח אתר כמו METKU MODS ושים שם את כל המדריכים שלך...
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר יש ספק חדש, והנה גם חיבורי האודיו וידאו, ו VU meter מיוחד שהרכבתי בעצמי על בסיס lm3916 here's the new PSU UMMMM....... LOL !! What does it mean ?!?!?! Back panel Audio and Video RCAs Front panel custom made Audio VU Meter !!!! Coooooool ! Sleeving Fan control
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים מחבר Hi all ! I'm Flying to France to visit my family.... approx 2 weeks... So of course, I'm taking this little toy with me, and I will also test it on a 4x4 LandRover with the 7.2" LCD Here are some pics of all package, that will fly Wednesday, the 31th, at 05:30, From Tel-Aviv - Israel to Marseille - France. It is without the HDD, youll see it later Some 56k Modems, boot disks and other un-important things The 7.2" LCD packed and the HDD, I am taking it with me, because of its precious data.... and not because something can happen to it... believe me - if you wrap it, and it doesn't move, it is OK. because it is not sensible to pressure, or under-pressure in the plane... And this tiny thing - HOP ! into the suitcase !! UNFORTUNATELY - I will have to say goodbye for two week to my big one... Heh, tomorrow I'm going to convert more money 8) Have a good flight ! Thanks for replying, Avner Richard .
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים אחלה תמונות,בייי תהנה לך ותודיע איך היה שם ,וכמובן איך היתה נסיעת המבחן עם המחשב המדהים הזה בתוך לאנדרובר...וטיסה נעימה 8)
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים טיסה נעימה, ונסיעה ניעמה בלאנד-רובר עם המחשב(חלום :'() אבל עדיין לא ראיתי תמונה של המסך?!
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים מחבר תודה לכולם,תמונות של המסך כאן - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=36;action=display;threadid=63530;start=30אבנר
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים טיסה נעימה אחי....וטיסה נעימה בלאנד רובר האיכות ירודה יחסית מכיוון שהוא כרגע מחובר ל TVout של גיפורס פשוט וזול. מכיוון ובלוח אם של הפרוייקט יש וידאו מובנה אבל רק יציאת VGA, אני צריך להמיר אותה ל RCA בשביל המסך. ממיר כזה בשוק עולה בין 48$ ל-299$, וזה עוד לא כולל משלוח לישראל. החלטתי לבנות את הממיר. הוא מבוסס על צ'יפ שעולה 16 יורו, ועוד רכיבים שונים בסך 10 יורו... אני אזמין את הרכיבים מחנות בצרפת, כאשר אהיה שם בפסח, וכך אבנה את הממיר שם. כשתחזור אני ישמח אם תסביר איך בנית את הממיר הזה VGA-->RCA......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.