עבור לתוכן

מחשב חדש, אף מאוורר לא מסתובב

Featured Replies

פורסם
שורה תחתונה, מה הסיכוי לדעתם שנגרם למחשב נזק בלתי הפיך או פגיעה בביצועים ?
אפס גדול ועגול.

אין מה לדאוג ואין מה לבדוק. חבר הכל כמו שצריך ותמשיך להשתמש במחשב בכיף. :)

פורסם

מחד אני נוטה להסכים - יש לא מעט הגנות (במיוחד למעבד ולכרטיס המסך) שמונעות מהרכיבים האלה להנזק עקב התחממות יתרה

אך מאידך זה בטח לא עשה טוב לשום דבר.

אך אני יותר מסכים מלא מסכים - תהנה מהמחשב ללא חשש מיוחד.

אגב זה שדברים לא מחוברים (או לא מחוברים נכון) זה לחלוטין פאשלה של מי שהרכיב.

פורסם
  • מחבר
מחד אני נוטה להסכים - יש לא מעט הגנות (במיוחד למעבד ולכרטיס המסך) שמונעות מהרכיבים האלה להנזק עקב התחממות יתרה

אך מאידך זה בטח לא עשה טוב לשום דבר.

אך אני יותר מסכים מלא מסכים - תהנה מהמחשב ללא חשש מיוחד.

אגב זה שדברים לא מחוברים (או לא מחוברים נכון) זה לחלוטין פאשלה של מי שהרכיב.

קודם כל תודה על הודעות ההרגעה, אני ממש מקווה שאתם צודקים, ובכל זאת - האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה חינמית מקצועית שמבצעת בדיקה כוללת של כל הרכיבים במחשב (מעבד, זכרונות, דיסקים קשיחים...) ואומרת לי בוודאות שהכל תקין ?

לגבי הפשלה בחיבור, הבעיה שאי אפשר לדעת... הם טוענים (וזו חנות שנחשבת דיי מקצועית לפחות לפי הביקורות, וגם לפי איכות ההרכבה שראיתי בתוך המארז) שהמחשב יצא מהחנות תקין, והחיבור התנתק כנראה כשהרמתי את המחשב מחלקו התחתון (אולי כשהוצאתי אותו מהקופסה) מה שגרם לפאנל הקדמי להתפרק קצת החוצה (איפה שהמאווררים) , חבל שהם לא הזהירו מראש שזה עלול לקרות, מדובר במחשב כבד והחזקתי אותו כמו שמחזיקים כל קופסה כבדה, משתי הפינות למטה.

פורסם

כל החלקים בפנים עמידים בפני חום ברמה כלשהי, הסר דאגה מליבך! יש המוןןןן מחשבים שמטעמי חיסכון מותקנים בהם רק הקירור ההכרחי והם עובדים יופי שנים, אז כמה ימים בלי כל צי המאווררים לא יעשו שום נזק

פורסם
  • מחבר
כל החלקים בפנים עמידים בפני חום ברמה כלשהי, הסר דאגה מליבך! יש המוןןןן מחשבים שמטעמי חיסכון מותקנים בהם רק הקירור ההכרחי והם עובדים יופי שנים, אז כמה ימים בלי כל צי המאווררים לא יעשו שום נזק

תודה שוב על ההרגעה, פשוט לא עושה לי טוב המחשבה שכל הרכיבים האלקטרוניים במחשב והדיסקים התבשלו להם במשך 3-4 ימים בטמפרטורה של 80-90 , ממש תנור.

פורסם

טמפרטורת האוויר במארז לא הגיעה ל80-90 מעלות, אפילו לא קרוב לכך. אתה סתם מלחיץ את עצמך.

פורסם
  • מחבר
טמפרטורת האוויר במארז לא הגיעה ל80-90 מעלות, אפילו לא קרוב לכך. אתה סתם מלחיץ את עצמך.

הסקתי זאת מתוך כך שלפרק זמן מסויים המאווררים (של כרטיס המסך אני מנחש) התחילו לעבוד בפול ווליום, באיזו טמפרטורה הם מאיצים למהירות כזו ?

פורסם

לא יודע. אך בכל מקרה, בכל רגע נתון, הטמפרטורה של ליבת כרטיס המסך היא הרבה יותר גבוהה מטמפרטורת האוויר במארז.

פורסם

תרגע, יש לרכיבים כיום מספיק הגנות נגד התחממות יתר - החל מהפעלה אוטומטית של המאווררים ועד להורדת תדרים.

המחשב עובד בלי בעיות? הכל בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים