עבור לתוכן

5.1 סביר+כ.קול מתאים ב800

Featured Replies

פורסם

אני מיזמן מחכה ואתמול ההורים קיבלו כסף ויש תקציב!!! קטן אבל יש! אני רוצה ליקנות משהו איכותי 5.1 אמרו לי LOGITEK הם הכי איכותים במחיר שפוי אני ממש אשמח אם מישהו יתן קישור לחנות מיכרז שמוכר בזול כי אני זוכר שהיה פעם אבל איפה? ועוד שאלה אני צריך גם כ.קול כי שלי מסריח VIBRA 128 חשבתי על 5.1 LIVE אבל אומרים לי חברים שעדיף AUDIGY הכל מיועד בעיקר למישחקים קצת מוזיקה וקצת סרטים בערך 3-5 שעות ביום מישחקים 0.5-1 מוסיקה ו3-5 שעות בשבוע סרטים אני לא יודע איזה כרטיס עדיף אומרים שהAUDIGY ינצל אותם טוב יותר אבל אם אני רוצה אותו אני צריך לחסוך עוד כמה חודשים עד שיהיה מספיק...הכי חשוב הרמקולים כ.קול אני יכול להיתפשר

דרך הגב יש לי מחשב די חלש P3-800 אומרים שזה משפיע על משהו,עלמה איך בבקשה תסבירו .אני סומך עליכם שתימצאו "מיבצע"סביר תודה

פורסם

שמע אני יודע שכולם פה יציאו לך איזה כרטיס קול+ATP3

אבל אני יציע לך מה שלי יש ואני מאוד מרוצה ממנו זה:

Live! 5.1 + Inspire T5400

אני מאוד נהנה מהרמקולים במיוחד במשחקים שתומכים בEAX וזה מגמה חדשה של כל משחק בזמן האחרון...

ברור שאם אתה יכול אז קח Audigy 2 אבל זה יוצא מהתקציב שלך :(

פורסם
  • מחבר

אני מבין וכמה הרמקולים שלך יכולים לעלות? ומה אם לוג'יטק? מיכרזים? PLZ אני יודע שישיותר חשוב לי רמקולים כ.קול יחכה חודש חודשים אולי טיפה יותר לא קריטי ומה דעתכם שווה Z-640 ב471 שח והרקולס פורטיסמו 7.1 ב 300+מישלוח שביחד זה בערך 800? ומי יותר מתאים 5.1 LIVE אוHERCULES 7.1?

פורסם
  • מחבר

אני מיצטער אבל זה ממש חשוב לי בבקשה תגידו אם שווה ליקנות Z-640 + הרקולס פורטיסמו 7.1? אני ממש צריך תשובה דחוף...

פורסם

גם אם זה מאוד חשוב לך, הקפצה אסורה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים