עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה לאולטרה בוק לשימוש כללי, קנייה בארה"ב תקציב 1400$

Featured Replies

פורסם

שלום רק קהילת מחשבים ניידים,

אני מעוניין ברכישת מחשב נייד, אחרי 6 שנים עם הלנובו שקניתי בהמלצת הקהילה פה...

מטרות המחשב זה עבודה משרדית, אולי קצת עריכת וידיאו , משחקים או קידוד, אבל הכל ברמה משרדית, אין צורך בכרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד לעניינים אלו (חשבתי על i5 או i7, מעדיף עם הסוול על סמך תחושה, לא מבין מה זה ממש).

גודל מסך חשבתי על 13.3, בוא נגיד שזו העדיפות, אך אם יש יתרון לאיזה דגם שבמידה אחת מעל או מתחת, זה בסדר.

רזולוציה אני נוטה להגיד גבוה ככל הניתן, אבל בנושא הזה אשמח לעצתכם.

משקל רצוי שיהיה קל ככל הניתן, זמן סוללה ארוך ככל הניתן (בלי להתפשר על כוח עיבוד או איכות מסך)

מבחינת זיכרון קשיח כמו שאמרתי אני רוצה אולטרה בוק אז 128 או 256 פלאש בלבד, (ראיתי שרוב הדגמים מגיעים עם שתי האפשרויות), בכל מקרה אני לא רוצה זיכרון קשיח אמיתי בכלל, חשוב שהמחשב יהיה דק , קל ובלי החסרונות של זכרון עם חלקים נעים. (משתמש בכונן חיצוני)

מבחינת יציאות רצוי יציאה כלשהי לחיבור לטלויזיה, לא משנה לי איזה חיבור מכיוון שהטלויזיה תומכת בכולם ואקנה כבר כבל בהתאם (אם זה גורם למחשב להיות עבה או פוסל דגם מומלץ במיוחד אני אוותר).

לגבי מסך מגע יש לי עדיפות למסך מגע ומחשב שיחזיק ברשותי כמה שיותר שנים, יעבוד מהר, יהיה קל וזהו... התקציב גמיש ומעדיף לקנות בארץ (תקציב בארץ נגיד 6-7), אך יכול לקנות בארה"ב (עד 1500$).

מערכת הפעלה וכיוצ"א לא צריך בעסקה.

תודה רבה מראש!

פורסם

יש לי את הלנובו yoga 2 pro ואני מאוד מרוצה.

אם אתה יכול להביא מארה"ב אז המחיר יוצר יותר טוב עם קונפיגורציה טובה יותר (I7 במקום I5)

עוד אופציות שהייתי שוקל - sony vaio 13 pro, sony flip, samsung ativ 9 plus

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. האם יש הבדלים מיוחדים בין הדגמים שהמלצת ששווה לשים לב?

דבר נוסף, לפני כמספר חודשים הייתי על סף קניית הasus ux31la כשהוא רק יצא, מה דעתך עליו?

בקשר ליוגה, חוץ מהמסך המסתובב שדווקא נראה לי מדליק, יש עדיפות לcarbon על פניו? או הפוך?

שאלה אחרונה, כמה עליי להתעקש לדעתך על מסך מגע? חשבתי במבט קדימה שאולי זה יהיה חיוני? (מערכות הפעלה חדשות ותוכנות חדשות שיתמכו) מה דעתכם?

פורסם

מסך מגע זה פיצ'ר נחמד מאוד, לא משהו הכרחי בכלל. לפעמים זה פרקטי באוטובוס כשאני רואה איזו סדרה (במצב טאבלט).

כשאתה אומר carbon, למה אתה מתכוון?

ה-

ux31la לא נותן שום תמורה נוספת בעבור המחיר הגבוה שלו.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי ללנובו יש דגם מקביל של אולטרה-בוק בשם carbon , שגם עשוי מקארבון והוא מתומחר מעט יותר מהיוגה? השאלה מה יתרונותיו אם בכלל?

כי למען האמת באין סיבה טובה לנהוג אחרת נטיית ליבי תמיד תיהיה לטובת לנובו, מניסיון חיובי מהעבר.

פורסם

ה-carbonX1 הוא סדרה עסקית ולכן יקרה יותר. המשמעות של עסקית היא בדרך כלל אחריות טובה יותר, איכות בנייה גבוהה, באנדל עשיר יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה.

בהתאם לדברים פה ומביקורות שאני קורא ככה ברשת, אני מצמצם את האפשרויות לסוני פליפ, יוגה 2 וסמסונג אטיב 9.

אני מנסה לדלות את ההבדלים ברשת ולהחליט, בכל מקרה אם יש איזה הבדל או משהו שאתה ממליץ לי לשים לב לטובתו או חסרון של אחד מהם?

* אני צופה בהרבה סרטים וסדרות מהמסך של הלפטופ, מבין שלושתם אני מבין שהמסך של היוגה הוא העדיף?

פורסם

המסך של היוגה והסמסונג ativ 9+ הוא אותו מסך בדיוק. הסמסונג יקר יותר ולא נפתח למצב של טאבלט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אם ככה אני חושב שהפור נפל ואני הולך להתחדש ביוגה 2 פרו.

שאלה אחרונה, בקנייה בארה"ב הנושאים היחידים שאני צריך לבדוק זה הדבקת אותיות בעברית על המקלדת ואחריות נכון? אין מצב למשהו שאני לא יודע (לכולנו לא פעלו משחקים בפלייסטיישן 1/2 שדוד הביא מאמריקה בעבר...)

ותודה רבה לך אחי, ב9+ שנים האחרונות הקהילה הזו לא איכזבה אותי פעם אחת.

פורסם

אם אתה קונה בארה"ב אני ממליץ להעיף עוד מבט על ה-flip של סוני.

בקשר לאותיות בעברית - אני ממליץ או להתרגל לאנגלית בלבד (תוך כלום זמן אתה תתחיל להקליד עיוור) או לבצע חריטת לייזר (יותר אסתטי ולא תוותר על התאורה האחורית).

אחריות - תבדוק בנוגע לאחריות בין לאומית (אם אתה צריך). בכל מקרה, את היוגה 2 פרו כדאי לרכוש בבסט ביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים