עבור לתוכן

דרוש מחשב לגיימינג 5-6k כולל מסך

Featured Replies

פורסם

אפשר בכיף להישאר עם I5.

עדיף להשקיע את הכסף על מסך איכותי, עכבר גיימינג, מקלדת נוחה להקלדה, רמקולים טובים\אוזניות.

תלוי באופי השימוש במכונות (מה הולך לרוץ על כל אחד במקביל?) אולי כדאי לקחת סטיק נוסף של 8GB

פורסם
  • מחבר
שני הכרטיסים זהים בכוחם, לדעתי הכרטיס של MSI מוצלח יותר עם קירור שקט ויעיל יותר, קירור ה-DUAL X בנוי מפלסטיק זול ורועש/רועד במאמץ(מניסיון).

המארז כולל שני מאווררי 140 מילימטר יעילים, אחד מלפנים ואחד מאחור, תמיד תוכל להוסיף עוד אם זה לא יספק אותך אחרי ניטור טמפרטורות.

הספק כוח שרשמת לא מוכר לי.

האם הוא מובנה עם המארז?

אתה נציג של TMS? האם הם מבצעים משלוחים?

פורסם

הספק איכותי מאוד. הוא מגיע כבאנדל עם המארז - סתם שילוב שהחנות מציעה במחיר טוב. הספק והמארז הם רכיבים שונים מחברות שונות שנמכרות בנפרד.

נציגים של חנויות ובעלי עניין בפורום מתוייגים ככאלה. עידן חבר צוות בפורומים כאן ואינו מקושר לשום חנות (למעט היותו צרכן)

פורסם

1. הספק מעולה, מוכר ואמין עם תקן נצילות סילבר(גובל בארץ לגולד), תוכל לקרוא עליו פה:

http://www.hardwaresecrets.com/article/FSP-Raider-650-W-Power-Supply-Review/1610

2. הוא מגיע בבאנדל במחיר משתלם.

3. אין לי קשר ל-TMS חוץ מלקנות מהם פריטי חומרה כשאני צריך, המחירים שלהם זולים ונוח שהמשלוח בחינם עד הבית.

פורסם
  • מחבר

241nzn8.jpg

רצ"ב ההצעה שכנראה איתה אני אלך, אני אודה לך עידן אם תוכל לתת את חוות דעתך עליה.

1) אני כרגע וויתרתי על לקנות מסך.

2) שידרגתי את ה-SSD ל-256, כמו זה שאתה ציינת.

חוץ מהכרטיס מסך שלטענתך הוא לא איכותי מבחינת המאוורר שלו, האם אתה מוצא לנכון לשנות\להוסיף?

פורסם

החלפת כמעט את כל מה שעידן המליץ לך עליו.

מה אתה חושב שתהיה חוות דעתו...?

פורסם
  • מחבר
החלפת כמעט את כל מה שעידן המליץ לך עליו.

מה אתה חושב שתהיה חוות דעתו...?

זה לא שהחלפתי, זאת ההצעה שקיבלתי במסגרת התקציב.

מבחינת המעבד - שידרגתי.

מבחינת הכרטיס מסך - לקחתי לתשומת ליבי את דעתו, ואני אשנה זאת.

המארז והספק - לא נראה לי כזה רלוונטי.

זיכרון - אותו הדבר.

HDD ו-SSD - גם פה שיפרתי במסגרת התקציב.

לכן, לאור המפרט והדרישות החדשות, אני מקווה לשמוע את דעתו.

פורסם

אני כרגע דרך הנייד, אומר רק שהמפרט שהצעתי עומד בעינו והמפרט שהעלת באוב בכלל לא עדכני היום.

כשאגיע הביתה אוכל לענות תשובה מורחבת יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים