פורסם 2014 במאי 211 שנים שלום לכולם היום ראיתי פרק במחשב, וכשהורדתי את האוזניות גיליתי רעש כבד מהמאווררים. הורדתי hwmonitor, מסתבר שהמאווררים עבדו על מקסימום וטמפרטורות במעבד ובלוח אם עברו את ה- 100 מעלות. לאחר כמה דקות המחשב קפא. בכל אופן, אני צריך קירור שקט יחסית (לא קריטי שיהיה חרישי - פשוט לא רועש יותר מהקירור המקורי). אני לא עושה אוברקלוקינג ולא שום דבר אחר אני רק רוצה לנקות את המחשב ועל הדרך להחליף קירור לחדש. אני מחפש להוציא על זה כמה שפחות כי זה באמת לא קריטי לי. עדיפות להמלצה מ- KSP כי יש להם סניף בבית שמש אך גם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. תודה.
פורסם 2014 במאי 211 שנים Arctic-Cooling Freezer 7 PRO נראה לי הכי יתאים בטווח המחיר הזה עם קצת חריגה.הקירור הנ"ל מתאים לכל התושבות (גם לשלך) ועולה כ120 ש"ח בכל החנויות כולל KSP אחלה קירור נערך 2014 במאי 211 שנים על-ידי דובי770
פורסם 2014 במאי 211 שנים מחבר כן קניתי בסוף את הזול ביותר. את הארקטיק פסלתי כי יש לו קליפסים מפלסטיק. את ה c40 פסלתי כי המאוורר עם לדים ולמארז שלי יש חלון.בינתיים הכל תקין. תודה רבה.
פורסם 2014 במאי 311 שנים איזה קנית בדיוק וכמה עלה לך?אתה יכול לתת רושם ראשוני מהקירור? אני מחפש קירור זול ושקט גם כן לחבר.
פורסם 2014 במאי 311 שנים מחבר תראה הוא מספיק ללא oc. קניתי את ה c20 מ ksp והוא עלה 75 שח. הוא גם מתרים לכל התושבות. בינתיים ביום וחצי שימוש הטמפרטורות נעות בין 35-55 מעלות. שזה נראה לי סבבה בהנחה שהיה ממש חם היום ואנחנו לא מאלה שמדליקים מזגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.