עבור לתוכן

מפרט למחשב לשימוש ביתי וקצת לעריכה 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים בHD , מעוניין לערוך סרטים ביתיים למשפחה מדי פעם. לא יודע באיזו תוכנה עדיין.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סרטים וגלישה באינטרנט - כבד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים (אין זמן)

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כונן קשיח של סיגייט 1TB מלפני 3 שנים, ועוד כונן 500GB WD מלפני 5 שנים. לא נראה לי שאצטרך להחליף אותם.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב השקט, רק שלא ירעיש באופן מיוחד. (רעש סטנדרטי של מחשב.)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 חובה (מקדימה אם זה לא מייקר ביותר מ 100 ש"ח),

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי אוסיף כרטיס מסך בעתיד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

נקודות חשובות, אני מעוניין ב:

מחשב זריז (כן אני מבין שצריך SSD)

קירור טוב (צריך להיות מקום לכונן SSD ועוד שני כוננים קשיחים שיש לי וצורב, ובכל זאת לשמור על רמת חום סבירה.)

מחשב יציב לאורך זמן.

תודה מראש לעונים

נערך על-ידי madar630

פורסם

ברוך הבא לפורום.

תוסיף בבקשה את התקציב והשימושים לכותרת (עריכה במצב מתקדם תאפשר לערוך את הכותרת)

פורסם

הערות למטה:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483615 - Intel - i3-4130 Dual core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400...

כמות: - 1 - 517/507

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 334/327

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT120M500SSD1 - Crucial - 120GB M500 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 500 MBps Read / 130 MBps Write...

כמות: - 1 - 329/322

מארזי מחשב - מארז עם ספק

Antec-One-A500 - Antec - Antec-One Mid-Tower case with Antec VP-500PC 500W PSU - 2 120mm fans included - 3 120mm more fans op...

כמות: - 1 - 421/413

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise impel...

כמות: - 1 - 68/67

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

SH-S224DB - Samsung - SAMSUNG DVD-RW Burner - Up to 24X write speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 81/79

2029.00 / 1988

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2366

הערות:

1. הייתי שוקל חריגה קטנה מהתקציב לטובת כונן ה-SSD הזה, שמציג ביצועים עדיפים ועולה כ80 שקלים יותר.

2. כללתי מעבד שיהיה בסדר גם בעריכה כשתצטרך.

3. כללתי 8 גיגה זיכרון במחשבה על העתיד וכדי להמנע משדרוג עתידי.

4. כללתי ספק שיאפשר לך מרווח בטחון גם אם תוסיף כרטיס מסך בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים