עבור לתוכן

לוח אם חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמה עולה קרור למעבד?

• תגובות 38
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קירור שקט ויעיל יעלה בסביבות 120-130 שקלים.

פורסם
  • מחבר

כמה הכי זול ויעיל? פחות משנה לי רעש..

פורסם

תקנה את הכי זול שתמצא מהלוחות האלו

ההבדלים בינהם הם בעיקר בכמות החיבורים מכל סוג

אם הזול ביותר מבינהם מספק אותך (וסביר שכן)

הקירור סטוק יספיק לך בלי אוברקלוק

בהצלחה

נערך על-ידי yosi b

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לי לקנות את הגרסת box? זה כבר יצא לי יותר זול מלקנות tray וקירור בנפרד, לא? ואני לא מתכנן לעשות לו אוברקלוק אז אני רוצה את הקירור הכי זול שיתאים לי..

ממש תודה חבר'ה על העזרה אם אפשר להמשיך להעלות לי קישורים לפריט עם ההצעות שלכם זה ממש עוזר

פורסם

גרסת הBOX כוללת את המעבד וקירור מקורי של אינטל, אממה, הקירור הזה לא הכי שקט ויש טובים ממנו שעדיפים בכל קנה מידה.

פורסם

חוץ מזה שהקירור הזה לא שקט במאמץ, הוא גם יתקשה בקיץ החמים בארצנו.

הפריזר 7 שהציע דובי מעולה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה חבר'ה

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה:

אם אני רוצה לקנות עם זה כבר זיכרון RAM חדש, איזה עדיף לי לקנות? או שחבל ועדיף לי להעביר את ה6G מהלוח אם הקודם לזה?

ואיך בכלל אני יודע איזה זיכרון מתאים ללוח אם? או שהכל מתאים להכל?

פורסם

כל עוד מדובר בזיכרון DDR3 הכל מתאים להכל. אני ממליץ לך בחום להעביר את הזיכרון מהמחשב הישן. זה יעבוד מצוין.

פורסם

^בגדול זה נכון אבל לא תמיד^..

בגלל שהפלטפורמה הקודמת שלך ישנה יש סיכוי טוב שהזיכרונות שקנית אז אמורים לעבוד במתח של 1.65V , אני יודע שבלוחות של השנים האחרונות (יש יוצאים מן הכלל) אמורים להשתמש בזכרונות במתח של 1.5V אם זה המצב שלך אז יש מצב שזה יגרום לבעיות ואפילו לביטול האחריות..

ראה מה כתב פה מישהו לבחור עם שאלה כזו:

http://www.tomshardware.com/answers/id-1767034/running-65v-ram-rated-motherboard.html

(התגובה השלישית שמסומנת בירוק)

במפרט של הלוח שלך לא כתוב מתח העבודה של הראם (או שאני פשוט לא ראיתי) אז את זה צריך לברר, לגבי הסטיקים שיש לך אמורה להיות עליהם מדבקה שמציינת את מתח העבודה שלהם אז אתה יכול לברר.

בקיצור גם אני בעד להשתמש בישנים כמו שדובי אמר כי באמת שאין סיבה להוציא כסף אם לא צריך אבל לבדוק את העניין..

פורסם
  • מחבר

הזכרונות שלי עכשיו הם של 1.5v בדקתי דרך התוכנה CPU-Z.. אז אני אשתמש בישנים כמו שהצעתם.

תודה רבה!

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

סליחה שאני חוזר, אבל עוד שאלה חשובה. אם אני מחליף את הלוח אם אני צריך להתקין את הwindows מחדש? לעשות פרמוט או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים