עבור לתוכן

** עדכון קושחה לגרסא הראשונה של ה-1043 של חברת TP-LINK

Featured Replies

פורסם

חברת TP-LINK ממשיכה לעדכן את הקושחות של הנתב הוותיק - ה-TL-WR1043ND.

מדובר בעדכון לגרסא הלבנה של הנתב הזה - הגרסא הראשונה - שעל פי ה-Change Log מטפל בבעיות יציבות ואבטחה.

העובדה שהחברה ממשיכה לעדכן את הקושחה של הנתב הזה, גם 5 שנים אחרי שהוכרז, היא לא פחות ממדהימה. מעטות החברות שממשיכות לתמוך בנתבים ותיקים כל כך.

את הגרסא ניתן להוריד מכאן - http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1

לצורך בדיקת העדכון, הוצאתי את ה-1043 מהבויידם והתקנתי עליו את הקושחה (מצ"ב צילום מסך). אם יהיה משהו חריג לעדכן, אתם תהיו הראשונים לדעת.

פורסם

ה-נתב להתקין עליו פירמוור חלופי ...

עם WR841N , אחד V5 ושניים V7, היה לי כל הזמן PACKET LOSS ומיני-לאגים במשחק מסויים (BF4). לא היה לי עם חיבור ישיר למודם בלי הראוטר.

בסוף התקנתי OPENWRT וזה הפסיק לגמרי. על שלושת הנתבים ניסיתי את כל הפירמוורים של TP-LINK והייתי מחובר רק חוטית. הפירמוור דפוק בוודאות.

פורסם

נתב מעולה שנמצא אצלי בשימוש כמה 5 שנים רצופות, UP TIME מדהים ומספר תקלות החשמל שהוא עבר יאמרו לזכותו!

פורסם

עדכנתי, תודה על הדיווח.

פורסם
ה-נתב להתקין עליו פירמוור חלופי ...

עם WR841N , אחד V5 ושניים V7, היה לי כל הזמן PACKET LOSS ומיני-לאגים במשחק מסויים (BF4). לא היה לי עם חיבור ישיר למודם בלי הראוטר.

בסוף התקנתי OPENWRT וזה הפסיק לגמרי. על שלושת הנתבים ניסיתי את כל הפירמוורים של TP-LINK והייתי מחובר רק חוטית. הפירמוור דפוק בוודאות.

אצלי הקושחות החיצוניות לא מתקרבות לרמה שהסטוק מפיק ב wifi

עם הקושחה המקורית מגיע למקסימום ביצועים באלחוטי (מחובר ל 30 מגה ומקבל 30 מגה) ועם ddwrt / gargoyle מגיע ל 20 במקסימום

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת נוספת בעוד מספר ימים, אם הכל יציב ויפה - אעדכן.

כך או כך, תודה על הידיעה.

פורסם
אצלי הקושחות החיצוניות לא מתקרבות לרמה שהסטוק מפיק ב wifi

עם הקושחה המקורית מגיע למקסימום ביצועים באלחוטי (מחובר ל 30 מגה ומקבל 30 מגה) ועם ddwrt / gargoyle מגיע ל 20 במקסימום

נראה לי שכשעשיתי SPEEDTEST בטאבלט (נקסוס) וקיבלתי את ה30 מגה שאני אמור לקבל, עם OPENWRT

פורסם

אצלי נפלתי על הגרסת חומרה הדפוקה שלו 1.9 שהיא בוודאות המהדורה הכי פגומה של המוצר הזה, כל גרסת קושחה שאני מתקין עליו, וזה לא משנה מקורית או OPENWRT או DD-WRT, יש לי בעיות יציבות כל הזמן, במיוחד ב WIFI וגם בממשק ה WEB שאחת לכמה זמן אני לא מצליח לגשת אליו, נורית SYS דולקת קבוע או לא דולקת כלל, ואז אין גישה ל WEB שלו.

היה לי נתב ישן יותר של D-LINK שהחזיק לי 10 שנים ברציפות ללא תקלה אחת כזו, ומאז אני לא מוצא בשוק נתב נורמלי יציב אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים