עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב 2,000-2,500 ש"ח - אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה !

מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט

* גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום)

האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק.

* רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים :)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב

* משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, עדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר למסך חיצוני

* Bluetooth? לא הכרחי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול

* כונן אופטי? לא הכרחי

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, לא הכרחי

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני משתמש בלינוקס

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשבים של אסוס וHP נראים טוב

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף אחריות בבית הלקוח , עשוי מחומרים חזקים

אני מבין שיכול להיות שלא אמצא מחשב שעומד בדיוק בדרישותי, אשמח ללכת על מחשב שנחשב יותר אמין בשוק מאשר אחד שיתקע לי כל חצי שעה, כמו המחשב הנוכחי שפשוט מחרפן אותי (של אייסר).

תודה רבה למי שיוכל לעזור, מעריך מאוד.

ערב טוב לכולם.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ אך אני נואש לעזרה אנשים, הלפטופ שלי קורס כל 20 דק ואני מרגיש שעומד לאבד את זה

זועק לעזרה :)

פורסם
  • מחבר

שלום,

תודה רבה על התשובה.

באמת תכננתי עליו אבל אני מעדיף HP/Asus מבחינת העיצוב (ה330 מזכיר לי את הלפטופ המסיביים הישנים),

עקבתי אחרי עשרות פוסטים שלך, וראיתי שהמלצת גם על זה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24469

מה דעתך?

פורסם

המעבד חסכוני וחלש יותר, זמן הסוללה פחות טוב (4 לעומת 6 בלנובו). המקלדת טובה יותר בלנובו (רשמת הקלדה רבה), כמו כן הרחבת אחריות תגדיל את הסכום הסופי.

נכון שהוא לא נראה הכי טוב, אבל הוא טוב, עם אפשרויות שדרוג רבות (לדוגמא SSD במקביל ל-HDD) ועצם זה שיש לו זמן סוללה ארוך יתכן ולא תצטרך לקחת איתך בכלל מטען.

פורסם
  • מחבר

אהלן,

טוב אז הלכתי לבאג לבדוק את הhp (דגם דומה מאותה סידרה) והמקלדת-משטח עכבר ממש לא נוחים לשימוש.

יש אולי אסוס מומלץ עד 3,000 כולל אחריות ל3 שנים?

שוב תודה רבה.

פורסם

אתה חייב מחשב עם מסך מט, בשביל שתוכל להשתמש בו בחוץ. ולא עם מסך מבריק שיהיה כמו מראה.

אני עדיין תומך בהצעתי ל-e330. גם מבחינת מסך, איכות בנייה ומקלדת ועכבר שאתה כל כך רוצה שיהיו טובים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, מעריך את העזרה.

אזמין אותו מחר!

פורסם
  • מחבר

מעולה!

מכיר איזה עכבר לנייד שאתה יכול להמליץ? חוטי או אלחוטי מה שיותר זול.

פורסם

פנה לפורום ציוד היקפי, בעיקרון מומלץ שתבדוק קודם בחנויות שהעכבר "נוח" לך לשימוש.

פורסם
  • מחבר

שלום

הייתי צריך לסדר משהו עם החברת אשראי לכן רק עכשיו אני יכול להזמין את הלנובו,

אבל אני חושב ששניידר מחשבים שינו את המפרט של המחשב לנובו שהמלצת מi5 לi3

והhp הוא i5 ובכל זאת אמרת שהוא פחות חזק, הגיוני? לקנות מהלינק ששמת (שניידר מחשבים) ?

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659

פורסם

אכן העלו את המחיר.

מלכתחילה רשמתי לך I3 כי זה היחיד שנכנס לך לתקציב של 2500 עם 3 שנות אחריות (עכשיו כבר לא, פספסת...)

פה זול יותר עם הרחבת אחריות:

http://www.arna.co.il/product/e330-edge-nzsdziv

פורסם
  • מחבר

אה סבבה, חשבתי שהצעת לי איי5 בהתחלה.

אז לקנות את האיי 3 או איי 5?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים