עבור לתוכן

כרטיס T.V

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות כרטיס TV חדש או משומש.

יש לכם המלצה על משהו או משהו למכירה?ומחיר מומלץ. :hi:

נשמע כאילו אנ מחפש לקנות משהו לא חוקי!!!!!!!!!!! :hi:

פורסם

מה התקציב?

פורסם

כל הכרטיסי טלויזיה שנמכרים בחנויות בארץ הם אותו דרעק. אם כל מה שאתה צריך זה סתם לראות תמונה של טלויזיה על מסך המחשב אז קנה את הזול ביותר שאתה יודע שיש לו דרייברים מתאימים למערכת ההפעלה שלך.

כרטיס יותר איכותי הוא של HAUPPAUGE אבל אין אותו בחנויות.

פורסם

אצל אצל היבואנים כבר לא נראה שיש אותו.

האתר

www.sgm.co.il

כבר לא קיים, וwww.triplec.co.il החליף אותו לפני איזה חודש, ועכשיו אין זכר לס.ג.מ.

אני מאוד מקווה שהם לא נסגרו... מצד שני, אולי יבואו זיגזג למשל יתחילו לייבא אותם ואז יהיה יבוא יותר סדיר.(תציעו להם.....)

פורסם

זיגזג יביאו רק אם יהיה ביקוש שיצדיק את זה (ולא נראה לי שזה יקרה).

פורסם
  • מחבר

תקציב של כ-100$ בערך.

יש לי כרטיס פורס של HOLLYWOOD יש אפשרות לשדרג אותו לכרטיס טלוויזיה?

פורסם

תקציב של כ-100$ בערך.

יש לי כרטיס פורס של HOLLYWOOD יש אפשרות לשדרג אותו לכרטיס טלוויזיה?

היה לי את הכרטיס הזה. לא נראה לי שיש קשר בינו לבין כרטיס טלויזיה. מה זה לשדרג ? אתה צריך יחידת TUNER עם כניסה לאנטנה ותוכנה שתאפר צפיה בטלויזיה וכיוון של התחנות.

לאיזו מערכת הפעלה זה מיועד ?

פורסם

בפעם האחרונה שהכרטיס נמכר הוא עלה בערך 650 ש"ח... 133$ אני חושב. אז לפחות שיביאו איזה נגלה פעם בחצי שנה אפילו, בשביל כל מי שמזמין.

פורסם
  • מחבר

מערכת הפעלה WIN ME.

יש למישהו כרטיס טלוויזיה משומש?

פורסם

למה משומש כשחדש עולה 250 ש"ח....

פורסם

לי יש ATI TV WONDER VE..עובד אחלה בwin2k

פורסם

הכרטיסים של ATI בהחלט טובים, הבעיה שאין להשיג כאלה חדשים בחנות בארץ. אם תתעקש על אחד כזה, אני בטוח שתוכל למצוא בלוחות מכירה יד שניה בוואלה ונענע, רק תזהר מעושקי קברים ;D . כרטיסים אחרים שיכולים להתאים לך הם ה-FLY VIDEO (אולי כדאי לחכות לדגם החדש שלהם שהוא ממש משופר יחסית למה שיש היום?) . או כרטיס של FASTCOM שהוא מצוין.

פה באתר היתה ביקורת על הכרטיס של TERRATEC ואני חושב שהמסקנה הברורה היא להתרחק מהכרטיסים האלה (יקרים ומאד לא איכותיים, מוזר שבכרטיסי קול הם בדיוק ההיפך..).

אתה יכול גם לשקול לקנות כרטיס של PINNACLE. רק אל תזרוק 650 ש"ח על דגם ה-PRO שכולל גם רדיו FM כי הוא לא שווה יריקה.

פורסם

בחנות DIXONS בלונדון מוכרים אותם... ככה שמי שנוסע יכול להסיג.

פורסם

הכרטיסים הקולטים טלויזיה דיגיטלית (יס, וכל המתב\תבל\ערוצי זהב דיגיטל.) אמורים להיות מעולים, מכיון שהכל שם דיגיטלי, ואיכות התמונה צריכה להיות שווה אפילו בכרטיסיפ הנחותים ביותר. (אין שום D\A, הכל ב0,1,0)

השאלה, אם יגיעו כרטיסים כאלה לארץ, ומה יהיה עם כל הענין של הכלבים (ויס) בקשר לערוצים, לסרטים בתשלום וכל השטויות האלה..

יהי ממש קל לפרוץ את הכלבים האלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים