עבור לתוכן

התקנת מכונת כביסה והמוצרים הנלווים שהטכנאי מנסה לדחוף לך

Featured Replies

פורסם

אמא שלי רכשה מכונה חדשה בערך ב 2500 שקלים

הגיע הטכנאי עכשיו להתקין אותה ועל הדרך הציע לה עוד מספר דברים כגון

1.מגנט שמתלבש על הצינור מים ואמור לעזור נגד אבנית

2.מגן מתח שמתחבר לשקע

3.איזה עגלה מתחת למכונה שתרים את המכונה למקרה שלא יכנסו מים מלמטה שעלולים להרוס אותה (לדבריו)

4.הגדלת אחריות משנה ל חמש שנים

כל אחד מהפריטים המצויינים עלו סכום עגול ואחיד של 200 שקל סך הכל 800 שקל השחלה

לכל אורך הפרוצדורה ניסיתי להניא מלהסכים לביזיונות האלו אבל אמא רצתה להסכים לטכנאי

מחיפושים באינטרנט אני מוצא כל מיני תוצאות שמאשרות שמדובר בדברים מיותרים ודרך נוספת לגרוף כספים

דבר נוסף שהטכנאי אמר לאמי שהחברה מחייבת רכישת שלושת הדברים

האמירה הזאת מכעיסה אותי במחשבה נוספת זה ממש גובל באלימות לכפות את זה על לקוח ולקחת ממנו למעשה אפשרות לסרב

פשוט מכעיס

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3614495,00.html

פורסם

המוצרים עצמם בהחלט מיותרים וגם נמכרים במחירים מופקעים. זה בהחלט גועל נפש, ואולי צריך להוציא חוק שימנע את זה.

מנסיוני עד כה, כל החברות עושות את זה, בכל המוצרים. יש מתקינים שהם יותר הוגנים ופחות לוחצים ויש כאלה שממש לוחצים ואפילו משקרים במצח נחושה לגבי מהות המוצרים, החשיבות שלהם והחובה להתקין אותם.

בפעם הראשונה, לפני שהכרתי את כללי המשחק הזה, גם כמעט התפתיתי, אבל לשמחתי בסוף לא לקחתי כלום.

מאותו רגע - הכלל אצלי - פשוט לסרב אוטומטית לכל תוסף שמציעים בלי לחשוב בכלל. גם אם במקרה מציעים משהו שיש הגיון לרכוש אותו, תמיד ייצא לך יותר זול ויותר כדאי לרכוש את זה עצמאית ולא מהם.

רק שתדע, שמשום שמדובר בעסקה ברוכלות - גם אם נכנעת ללחץ, ושילמת וקיבלת את המוצר, ואז התחרטת - יש לך שבועיים לבטל את ההזמנה ולקבל החזר מלא.

פורסם

אותו סיפור בדיוק עם אמא שלי. למזלי הייתי בבית והנאתי אותה מלקנות את השטויות שהטכנאי ניסה לדחוף.

פורסם

למי שלא מנתק את המכונה לא בשימוש מומלץ מגן מתח

פורסם

אז שיקנה מגן מתח מהאינטרנט ב-50 ש"ח במקום ב-200 ש"ח מהטכנאי.

פורסם

^ בדיוק. במיוחד שיעילותם של המגינים האלו נתונה בספק.

פורסם

אלה ב50 חרא, לי בכל אופן מכרו מגן טוב של qprotectors ב200-220 ש"ח לא זוכר בדיוק, שזה המכיר שוק שלו

פורסם
אז שיקנה מגן מתח מהאינטרנט ב-50 ש"ח במקום ב-200 ש"ח מהטכנאי.

http://hwzone.co.il/community/threads/535070-%D7%9E%D7%99-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%9C-%D7%A4%D7%A1%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%9D-!-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%91%D7%9B%D7%9C%D7%9C

לא לקנות בשום אופן מגן חשמל בזול. מומחה כלשהו בדיון שצירפתי על הנושא, מכנה את המגינים הזולים "קופסא שלא עושה כלום". הוא ממליץ על Q-Protectors, שכולל השהייה (נגד נפילות מתח) והגנה אמינה מפני מתח גבוה, והוא עולה בהתאם בסביבות ה-200 ש"ח. למגן ברקים מסוג שקע-תקע אין שום סיכוי נגד ברקים (ואכן השם של מגן הברקים איננו נכון). רוצה הגנה נגד ברקים: תתקין מערכת הגנה נגד ברקים בדירה (ובמקרה של הגנה למחשב, תקנה מכשיר אל פסק On-Line שמחירו יקר בהתאם).

מגני החשמל שהמתקינים מציעים בעת התקנת מכשירי חשמל על פי מה שקראתי פה באתר, הם בדרך כלל מהאיכותיים של Q-Protectors, כך שהמחיר הגבוה שלהם מצדיק את יעילותם כנגד בעיות במערכת החשמל.

פורסם
  • מחבר

אגב המוצר שטכנאי שם אצלנו באמת רשום

Q-Protectors

extreme e.s.p

אז אם אתה אומר שהוא לפחות מבין היותר סבירים אז חצי נחמה

פורסם

3emi: בדקתי את הדגם שהטכנאי נתן לך, באתר של Q-Trade, ונראה לי שנפלת בפח, כיוון שהדגם הספיציפי המדובר, ממש לא מצדיק לשלם עבורו 200 ש"ח, שכן הוא לא מכיל השהייה והגנת מתח גבוה/נמוך (הגנות שכן עובדות כמו שצריך, אלא רק הגנת נחשולים (אותה ההגנה שעובדת הכי פחות טוב מבין 3 ההגנות): http://www.qtrade-intl.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%97-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D.htm

מגיני חשמל של Q-Protectors שכן מכילים את שתי ההגנות האחרות (השהייה מפני נפילות מתח והגנת מתח נמוך/גבוה), הם מסדרות VDP ו-VDPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים