עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב נייד, עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הנייד הישן שלי עומד לשבוק חיים בכל רגע אז אני מניחה שהגיע זמן לקנות אחד חדש, אלה שבניגוד לנוכחי אני רוצה להשקיע בחדש יותר.

בגדול השימוש שלי הוא לתכנות, כתיבה, גרפיקה וגיימינג.

לגבי גיימינג, אני משחקת בעיקר בleague of legend, starcraft 2, rust וכו... אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ גם משחקים כבדים יותר.

לגבי תכנות וכתיבה באופן כללי: נוח לי מאוד לעבוד עם מקלדת קטנה. המחשב הנוכחי שלי הוא עם מסך 12.1 אינץ' וזה פשוט תענוג בשבילי להקליד עליו (האצבעות מגיעות לכל המקשים מבלי להזיז את הידיים). אני יודעת שכנראה הפעם אצטרך להשיג נייד גדול יותר בעבור הדרישות שלי אבל בכל זאת אם אפשר שלא יהיה גדול מידי ושתהיה לו מקלדת נוחה. עדיף גם משקל כמה שיותר נמוך כי אני אוהבת לעשות את רוב העבודות שלי במיטה :)

מחיפוש עצמי באינטרנט נתקלתי במחשב הבא:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24140

איך הוא לדעתכם?

יש לכם אולי משהו טוב יותר בשבילי?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

עריכה:

הודות להורים שהסכימו לעזור לי במימון אז אני מעלה את התקציב שלי ל-6-7 אלף. עדיף 6, אלא אם כן מה שאפשר להשיג ב-7 הוא משמעותית יותר טוב.

הנה משהו מתאים שמצאתי: http://fre.co.il/items/268032

מה אתם חושבים? יש לכם הצעות טובות יותר?

פורסם

תעני על השאלון שיש בפרום ותרשמי תקציב מחיר מקסימלי שאת מוכנה לשלם אחרי שתקראי את מה שרשמתי ואז נתאים לך אחד

בקשר לדגם המחשב הזה אני לא ממליץ

מסך גודל 14 סביר עם רזולוציה מדור קודם ולא מסך מגע

רק 8 GBזיכרון

מעבד מסדרת U שזה הסדרה החסכונית של המעבד אם אני לא טועה

ארד דיסק אטי 5400 ס"לד לא 7200 מהרות שזה סטנדרט בשוק או אפילו כונן אברידיי שנותן לך גם זיכרון מהיר SSD וגם נפח אחסון גדול כמו בכונן קשיח רגיל

אין כונן SSD מומלץ להוסיף למהירות גבוה בשביל מערכת הפעלה

מערכת הפעלה באנגלית 64 WIN8 BITולא רשום הזה גרסה שווק יש כמה הבסיסית זה גרסת הום ופה לא רשום

רק שנה אחריות ולא שלוש כנראה יש סיבה למה בדגם הזה היצרן נותן רק שנה אחריות

בהצלחה

מניסיון שלי עם מחשבים ניידים אני ממליץ לך על HP אמינים חזקים יש בהם הכול במה שקשור למפרטים ושרות טוב

לי יש מחשב שלהם 5 שנים שעובד קשה ולא הייתה לי שום תקלה ועוד כמה שקנו HP והם מרוצים אין בעיות זה דייל משתלם

http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5068

עם המסך שלו 17.3 גדול בשבילך אז חפשי את אתו דגם עם מסך 15.6

רק לבדוק שהמעבד הוא באמת כמו שרשום דגם Intel® Core™ i7-4702Q מעבד ולא הדגם הזה Intel Core i7-3632QM 2.2Ghz

פורסם

- היא אמרה שהיא רגילה למחשבים לא גדולים במיוחד וה-14" מאפשר קיום של כרטיס מסך חזק ולא במעטפת גדולה ובטח של 17.3 (!!!!) במחשב שרשמת.

- "רק 8GB זיכרון" ? זה די והותר בשביל 95% מהמשתמשים ולא ראיתי שצויין שימוש חריג במחשב.

- דיסק קשיח, אפשר לחיות עם זה.

- מע' הפעלה, לא קריטי ל-95% מהמשתמשים איזו גרסה ורוב הסיכויים שזו גרסת ה-Home.

- אחריות ל-3 שנים, איפה ראית אחריות לשנה ??

- יש ויש דגמים, יש לי חבר שלא היה מרוצה מ-HP ותבע אותם.

- כרטיס מסך חלש יחסית, 8750 אפילו חלש יותר מה-740M שממוצע לטווח המחירים וה-DELL שהיא רשמה מגיע אפילו עם ה-750M.

- שלא לדבר על הניידות הבלתי אפשרית עם מחשב כבד.

------------------------------------------

הייתי ממליץ שתבדקי את ה-Dell Vostro 5470, זה מחשב 14" עם משקל נמוך במיוחד של 1.62 ק"ג ויכול באפשרויות המפרט להגיע עם כרטיס מסך 740M וכונן SSD (רגיל או משולב, תלוי במפרט), הכרטיס מסך ממוצע ולמחיר אבל התמורה תהיה במשקל נמוך שהיית רגילה אליו מהמחשב הקודם ובזמן סוללה ארוך במיוחד. יש לו גם מסך מגע שיכול להיות אינטרקטיבי בשבילך.

פורסם

Chevy בניידים כן חשוב איזה מערכת הפעלה יש כי זה אומר שהמחשב מודרני וחדש יותר וגם דגמים ישנים עולים יותר מדגמים חדשים

אז צריך להיזהר לא לקנות מחשב ישן ויקר יותר ולמה מחשב עם מסך קטן יותר מעבד חלש יותר סידרה נמוכה יותר

בטרייה חלשה עולה יקר יותר

ובקשר ל SSD גם פה אפשר להוסיף ובקשר למסך רשמתי אפשר לקחת אתו עם מסך 15.6

זה יותר זול ויותר משתלם מDELL

בקשר ל DELL חוץ מ ה SSD ואולי הכרטיס גרפי הוא חלש יותר בטרייה קטנה יותר מסך קטן יותר

מעבד חלש יותר סידרה נמוכה יותר ויקר יותר ולא משתלם

פורסם

תעשה קצת שיעורי בית בעניין הסוללה ותדע ש"טיב סוללה" לא נקבע לפי "מספר התאים".

:s0432::rolleyes::rolleyes:

פורסם

זה לא תמיד נכון מה שאתה אומר ומה בקשר לשאר אין לך מה להגיד ?

פורסם

יותר מדי להגיב, אין לי כח לויכוחים שיתגלגלו פה לעוד 5 עמודים ולא יעזרו לפותחת הדיון למצוא מחשב מתאים.

פורסם

בסדר עדיף במקום תירוצים ואין מה לחדש לתקן במה שאמרתי לא להגיד הרי המטרה שלנו זה לעזור וללמד אחד את השני

ולא מלחמות של אגו ורק אני צודק כלנו פה לאותה מטרה לעזור וללמוד שהייה לך יום טוב

פורסם
  • מחבר

ננסה לענות על השאלון:

* מטרות המחשב: עבודה, תכנות, גראפיקה, משחקים

* גודל המסך: עדיפות לכמה שיותר קטן. בטווח 13-15

* רזולוציית המסך: עדיף מעל 1366x768

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין

* האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות צריך להספיק

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, Bluetooth

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבינה בזה יותר מידי אבל הבנתי שSSD זה טוב :)

* כונן אופטי: לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא יודעת מה זה אומר אז מניחה שלא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

דרישות נוספות:

שוב, אני לא מומחית גדולה אבל הבנתי שכרטיס מסך מסוג GFORCE 750m זה הכי טוב שאני יכולה להשיג במחיר שאני מוכנה להשקיע, וכמובן גם מעבד i7 אז שיכלול את שניהם. לגבי זיכרון, לא יודעת אם אני צריכה יותר מ-8 ג'יגה. אני רוצה מחשב חזק ומהיר אבל שגם יעמוד במחיר המטרה אז ברור לי גם שיהיה צורך בפשרות מסויימות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הצלחתי להשיג עזרה במימון מההורים אז אני מניחה שאני יכולה להעלות את התקציב ל6000-7000 ש"ח :)

בכל זאת עדיף אולי שלא להתפרע ולהשקיע יותר רק אם זה באמת כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים