עבור לתוכן

בקשה למפרט 8500 ש"ח לעריכה גרפית+משחקים

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני :biglaugh:

1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "23, רזולוציית 1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא (שיהיה גם צורב)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8, המחשב יהיה בסלון וקרוב מאוד לחדר שינה, השקט קריטי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן בכלל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לקנות מחנות TMS בלבד

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב אלא אם כן שווה לחכות לחומרה חדשה משמעותית

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

יש דרישה לחיבור USB3 אחד לפחות מקדימה לחיבור קל ונוח של דיסק קשיח נייד USB3 גם כן.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן בהחלט. השדרוגים העתידיים יהיו כרטיס מסך בעיקר או SSD,אבל לא לוח אם או מעבד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב הוא לידידה, שהיא ובעלה גם משחקים במחשב במשחקים החל מדיאבלו 3 ועד למשחקי גוף ראשון כמו BF4, הרצון הוא מחשב חזק שיספיק לכמה שנים, על הגדרות גבוהות במשחקים.

חובה שיהיה מארז התומך ב-USB3 (מקדימה), לוח אם התומך בטכנולוגיות 'החדשות', כלומר SATA 3 (ל-SSD), חיבורי USB3, ואם יש לוח אם עם WIFI/BT מובנה עדיף (אחרת רכישה חיצונית של כרטיס WIFI).

אם יש טכנולוגיות מיוחדות ומעניינות בלוחות אם כיום אשמח לשמוע, אני לא מעודכן באופן עקבי.

חובה שיהיה דיסק קשיח SSD בגודל 256GB לפחות לעבודה מהירה וזריזה במחשב (בעיקר לפרנסה - פוטושופ וכו') וגם למשחקים.

צריך מינימום דיסק קשיח 2TB לאכסון מידע והורדות מהאינטרנט.

כרטיס מסך צריך לתמוך בשני מסכים בלי מתאמים למיניהם, לא מאמין שיש היום בעיה עם זה אז אין עדיפות לחברה ספציפית.

עדיפות לכרטיס מסך עם חיבור HDMI, מקסימום לקנות (אם לא מגיע איתו) מתאם MINI DP ל-HDMI מאחר והמחשב יהיה מחובר גם לטלוויזיה בסלון.

לגבי ספק כוח, עדיף ספק כוח שגם ישתלם מבחינה כספית אבל גם יהיה עם הספק גדול שיתאים ל-3 שנים הקרובות במידה ויהיה צריך לשדרג כרטיס מסך, שלא תהיה בעיה עם הספק כוח.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

אילו תוכנות בעיקר יהיו בשימוש? ואם תוכל בערך לכמת באחוזים כל תוכנה זה יהיה מעולה.

בנוסף הייתי מברר כמה כבדים יהיו הפרוייקטים עליהם יעבדו עם המחשב.

פורסם
  • מחבר

בעיקר עם פוטושופ ואילוסטרייטור או פלאש. אבל לא וידאו אם לזה התכוונת.

לא יודע כמה לומר כבדים,אני מכיר את העבודות שהיא עושה כי אני מייעץ לה מבחינת פיתוח ואני רואה עיצובים,

אלה לא הכי כבדים (כל עמוד זה קובץ בפני עצמו) אבל כן צריך שהכל יעבוד מהר. מניסיון, כונן SSD + מעבד טוב כמו I7 בסיסי או I5 חזק וזה עובד סבבה.

גם קבצי PSD ששוקלים 200 מגה.

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1396

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪610

כרטיס מסך:

MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪2250

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪765

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪415

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

רשתות:

D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps

כמות: 1 - מחיר: ₪100

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6980

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6841 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/hmbyx9wq

יש את ה-R9 290 במבצע ב-TMS:

http://www.tms.co.il/product/13260

אך אני פחות נוטה להמליץ עליו כשמדובר בעריכה גרפית, למרות שמגרסת CS6 של פוטושופ יש תמיכה מצויינת לכרטיסי AMD.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עידן על המפרט :xyxthumbs:

כמה דברים:

1. קירור למעבד - אתה בטוח שהקירור זה יספיק? במיוחד אם גם ישחקו בו, שהמעבד לא יגיע לטמפ' חריגה.

לי אישית יש את המוגן2 והוא מעולה, לא יצא לי להתנסות בפועל עם קירור כזה קטן ושטוח. עד כמה הוא יעיל?

2. כרטיס גרפי - כן, היא עובדת עם אדובי CC, כלומר עם הקלאוד שלהם שזה מעבר ל-CS6, זו הגרסה החדשה ביותר.

ומבחינת משחקים, מה עדיף? ה780 או ה290?

3. לוח אם - זה דווקא התחום שאני פחות מעודכן ממנו בגלל שיש לא מעט שינויים, אך האם בפועל יש היום דברים חדשים

שאפשר להשקיע יותר בלוח אם ולקבל פיצ'רים מעניינים ושימושיים? או שתכלס לוח אם כזה יספיק לשנים הקרובות?

לגבי שאר המפרט, נראה מעולה. אותו מארז, SSD ומעבד שחשבתי לקנות. לפחות המארז ו-SSD מניסיון אישי,פשוט מעולים.

תודה רבה :)

פורסם

1. קירור המעבד שלך מותאם יותר לאוברקלוק, קירור המעבד שכללתי בכלל אינו שטוח והוא מעל ומעבר למה שאתה צריך, הוא יהיה יעיל ושקט גם במאמץ.

ה780 מציב ביצועים טיפונת טובים יותר במיוחד אחרי הדרייבר החדש של nvidia, אך הוא עולה כ350 שקלים יותר, הוא כולל את שדואו פליי להקלטת משחקים, פיזיקס ועוד.

לוח האם שכללתי משתלם מאוד כרגע בגלל המבצע, הוא כולל 4 סלוטים לזכרונות לשדרוג עתידי, אקסטרה חיבורים ואפשרות ליצירת מערך רייד, כל אלו עשויים לסייע בעתיד בכל מה שקשור בתחום העריכה הגרפית.

פורסם
  • מחבר

1. אופס, טעות שלי. הסתכלתי על התמונה הלא נכונה של הקירור. נראה קירור מצוין ופשוט.

יש לי אחד אחר שלהם והוא מעולה (למחשב בסלון).

2. סבבה אז עדיף את ה-780.

3. לוח אם - אוקי נשמע מעולה. לגבי הרייד, אתה יודע מה המגבלה של נפח דיסק קשיח? אצלי במחשב זה 2TB בלבד.

לא מצאתי את זה בעמוד הלוח אם אצל היצרן.

לגבי חיבור מובנה של HDMI/DVI בלוח אם, זה יכול לעבוד עם כרטיס מסך ייעודי או שזה או המובנה או כרטיס מסך?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים